Goede prijs, snelle levering

Goede prijs en snel geleverd, ik ben helemaal tevreden

Geweldige laarzen met hoge korting

Fijne website, overzichtelijk en duidelijk. Veel schoenen en laarzen met zéér hoge kortingen. Snelle levering. Ik ben heel blij met mijn Panama Jack laarzen met korting van 55 euro, goed ingepakt aangekomen. Ik zal zeker vaker bestellen bij Kicksshop!

Goede prijs, snelle service

Zeer tevreden over de goede prijs en snelle service.

Mijn ervaring beschrijf ik als volgt

Prima shop

Heldere procedure en fijne schoenen!

Goed en snel

Producten naar verwachting geleverd

Snelle levering goede prijzen

Goede prijs en snelle levering

Goede kwaliteit schoenen met leuke aanbiedingen en een snelle levering!

Snelle levering van een uitstekend product!

Bestel zeker opnieuw bij Kicksshop

Pakket inmiddels geleverd.

Mijn pakket is, wellicht na actie Kickshop, inmiddels geleverd. Ben tevreden over de zending. Kickshop bedankt! Met vriendelijke groet, Ineke Pot

Prima ervaring

Zeer tevreden over de snelle levering. Alleen jammer dat er geen tasje met borstel en doosje vet bij zat. In het verleden zat dit er altijd bij.

Mooie prijzen, snelle levering

Mooie laarzen besteld, binnen 2 dagen binnen. Goed verpakt. Zou zeker weer bestellen

Correcte en vlotte levering

Goede keus om voor Kickshop te kiezen!

Snel en duidelijk

Goede prijs, duidelijke website en snelle service. Nieuw en verrassend.

Goede ervaring, doen wat ze beloven!

Vanaf het moment van bestellen was de communicatie goed en helder. Het artikel werd tijdig en in goede staat afgeleverd, deskundig verpakt.

Snelle levering, klantvriendelijk, eerlijk. Je wordt goed op de hoogte gehouden wanneer artikel verzonden wordt en wanneer je bezorging kan verwachten. Kortom, ik ben een tevreden klant. Weet niet hoe het gaat wanneer artikel retour gezonden moet worden. Daar heb ik geen ervaring mee.

Was erg tevreden

Fijne laarzen in de aanbieding, netjes en snel verzonden.

Snelle service.

Volgende dag al bezorgd super snelle levering dus en mooi spul.

Snel en goed

Goede prijs en snelle levering

Ik heb hier mijn Dr. Martens besteld. De prijs was goed en er werd snel geleverd. Had in eerste instantie een maat te klein besteld, maar de retouren werden ook snel behandeld en snel het geld terug. Helemaal top!

Snelle service en goedkoopste top ga zo door

Snelle levering!

Uitstekende service, goede communicatie en snelle levering

Super snelle levering

Snelle afhandeling en levering

Snel besteld en snel in huis. Tevreden met mijn mooie nieuwe schoenen