Prima service en snelle levering

Zeer goed. Ook de retour wordt heel snel verwerkt en terugbetaald.

Super goed en snel geregeld

Schoenen waren er heel snel en waren precies zoals beschreven

Moment van bestelling en aflevering was heel snel

Goede levering

Ik ben heel tevreden over de geleverde laarzen van Panama Jack, goedkoper dan elders, en vlot bezorgd.

Was goed

Alleen op het plaatje ziet het er bij mij schoenen lager uit dan in het echt maar voor de rest goed gedaan

Geweldige service

Geweldige service en supersnelle afhandeling. TOP!!

TOP en dan met grote letters

Mijn bestelling was keuring op tijd, netjes verpakt "TOP" en dan met grote letters. Helaas moet ik 1 paar terug sturen omdat mijn wreef te hoog was, ik durf ook niet een maat groter te nemen omdat ik niet weet hoe de maat dan is.

Super bedrijf snelle levering en goed geprijsde spullen

Super snelle levering Schoenen kwamen een dag later in de aanbieding en kregen mijn verschil teruggestort super zou er zo weer bestellen

Top service!

Erg blij met de NB sneakers, waren vrijwel niet meer te krijgen, behalve bij jullie en ook nog voor een goeie prijs. Snelle levering, keurig verpakt!

Goede prijs kwaliteit verhouding!

Cruijff schoenen gekocht. €25 goedkoper dan andere winkels + snelle levering. Grt Daniël

Snelle verzending maar onduidelijk wat ik kocht

Ik kocht Birkenstock voor de mannen bij ons thuis. Op de website was niet vermeld dat jet om de narrow fit gaat. Je verwacht normal fit als er niets vermeld wordt.

uitstekend

besteld en de volgende dag precies op de afgesproken tijd , werden mijn laarzen bezorgd.

Alles naar verwachting voor een goede prijs!

Fijne schoenen, voor de juiste prijs

snelle en betrouwbare levering, TOP!

De bestelling en de levering ging eenvoudig. het product voldoet aan mijn verwachting.

Niet prettig

Mijn Gekochte product is niet compleet. Als ik hierover mail krijg ik te horen dat ik bij hun geen jaccuzi heb gekocht. Als ik aan geef dat ik reageer op de verzendmail waaruit dit weldegelijk blijkt krijg ik geen reactie. Geen filters en benodigdheden bij mijn jaccuzie terwijl deze er wel bij horen te zitten en ik stel alleen de vraag of ik deze mag bijbestellen. Jammer.

Ietwat verbaasd

Ik heb een paar adidas superstars originel besteld, schoenen netjes afgeleverd wat me wel opviel is dat bij deze paar niet de naam adidas en het logo onder op de zool staat en dat het stiksel aan de buitenkant, zo wel li als re vd schoen er ook iets anders uitziet ( hoekiger) als mijn vorige paar en ik draag toch al jaren dezelfde soort schoen. Verder ben ik tevreden over levertijd

Fijne prijzen en snel in huis!

gewoon lekker voordelig en snel

had graag een grotere keuze aan allstars hebben, maar verder dan dat geen opmerkingen te bedenken. Was snel geleverd, net verpakt. Niets te klagen.

Onduidelijk op de site

Veels te grote schoen voor mijn kind besteld maar als ik ze wil retourneren moet ik zelf de kosten betalen en de schoen kost 20 euro Zonde vind ik dat Kleinere maat is ook niet meer beschikbaar

Snelle verzending

Goede snelle service

Werd gebeld omdat postcode .niet juist was , vriendelijke en snelle service

Goed product voor een nog betere prijs

Zoals omschreven binnen de beloofde lever tijd zeer tevreden

Goed snel en de juiste prijs

Gewoon goed

Snelle levering, goede service

Snel ontvangen, blij met goede kwaliteit van product!