Efficiënt, snel, klantvriendelijk

Mijn bestelling van de VANS classics is efficiënt, snel en klantvriendelijk afgehandeld. Helemaal naar tevredenheid en professioneel. Aanrader!

Was wel goed

Ontving een verwarrende email dat m'n schoenen afgegeven zijn bij DHL met het bericht dat de track en trace code door DHL gemaild wordt. Ik dacht toen even dat het niet goed zat. Normaal geeft de verzender dit nummer, dit nummer ontving ik pas een dag later, niet handig. Voor het vertrouwen zou het handig zijn het track en tracé nummer met de mail mee te sturen dat het pakket is afgegeven bij DHL. Had de schoenen in twee dagen dus verder was alles ok.

Helemaal top

alles volgens afspraak

vandaag besteld en morgen geleverd

Gewoon n prima side, absoluut aanbevolen. Snel geleverd en super prijzen.

Super snel geleverd en ook nog eens goedkoper dan ieder ander!!

Super snel geleverd, wat erg fijne in deze tijd!! En kreeg gelijk na het bestellen al een link dat het pakketje gereed was gemaakt voor verzending!! En de prijs was ook fantastisch!! Overal duurder en bij Kickshop dus het goedkoopste!!

Onzin

Ik word gek dat je bij elke bestelling gelijk een revieuw moet schrijven. Jullie willen verdienen stop dan met deze onzin.

Snelle levering!

Snelle levering en betalen via klarna! Super fijn.

Redelijk

Beetje onduidelijk communicatie net retouren en telefoonnummer was niet bereikbaar voor waar het bedoeld was. Verder wel goeie schoenen en daar ging het op vandaar toch een 6

Snel de schoenen binnen. Kleine beschadigingen aan de schoen. Dat is jammer

Was allemaal in orde

Schoenen zijn goed en voldoen aan mijn verwachting

geweldig, kom zeker nog is terug

snelle service. schoenen zijn perfect

Precies volgens afspraak.

Snelle levering zoals afgesproken . 8.10

Keurige service!

Nette prijzen en afgeleverd zoals aangegeven.

helemaal top

Sneakers besteld voor een veel lagere prijs vergeleken met andere sites en daarbovenop ook nog een hele snelle levering. Wat wil je nog meer?

Schoenmaat was te groot, na het retouneren heb ik na 1,5 week nog mijn geld niet terug

Zoals ik hierboven beschrijf

Top!!

Makkelijk en snel helemaal blij mee

Kwaliteit merken voor een lage prijs en zeer snelle levering!

Kwaliteit merken voor een lage prijs en een zeer snelle levering!!

Geweldig!

Goede ervaring, snelle levering

Alles makkelijk te bestellen en binnen 2 dagen in huis! Echt een aanrader.

Alles naar wens

Prima prijs, tijdig bezorgd, heerlijke sloffen.

Snel service, top prijs!!! ❤️❤️❤️

Bought the night before, delivered the next day! Nice shoes for a very nice discounted price! Super happy. Thank you kicksshop!