Snelle levering en goede communicatie, product was zoals verwacht.

Alles volgens afspraak

Snelle levering, goede informatie en service

Betrouwbare winkel

Alles volgens afspraak, snelle levering, goed verpakt

Makkelijk schoenen te bestellen voor een lagere prijs dan normaal. Verzending is snel en je wordt goed op de hoogte gehouden van waar je pakket zich bevindt. Zou hier zeker nog een keer bestellen!

Goede prijs en snel geleverd

goede prijs, snelle levering

goede prijs , snelle levering

Goede prijs, snel bezorgd

Betaalde 20 euro minder voor dr. Martens, waarbij de juiste maat, in tegenstelling tot bij andere webshops, nog niet was uitverkocht. Kon de volgende dag al geleverd worden, maar toen ik dit zelf naar een een andere dag verplaatste, kwamen ze keurig de gewenste dag later. Een fijn samenspel van verkoper en vervoerder

slecht

wij hebben de spullen zelf moeten halen op een afhaalpunt, terwijl bezorgen stond aangevinkt, jammer verder zijn wij wel tevreden

Helemaal top

Snel bezorgt mooie prijzen en gelijk antwoord op vragen en mail

Snel

Schoenen voor mijn dochter nog niet geleverd

Schoenen besteld voor mijn 6 jarige dochter tot opheden niet aangeleverd aan DHL. Graag zie ik van deze aankoop af .Heb kicksschop de gelegenheid gegeven om te leveren dat is niet gebeurd. Na klacht krijg ik mijn geld teruggestort !

Besteld, ontvangen in goede staat, snel afgeleverd

PERFECTTTTTT

ik heb het besteld er stond 2 dagen was lekker vroeg geleverd en geen schade

Snelle levering, mooie prijs!

Snelle verzending

Prima service en snelle verzending

Prima...snel....netjes.... zo wil je geholpen worden!

Tevreden

Snelle levering en goede kwaliteit

prima afgehandeld

De schoenen werden supersnel geleverd.

Appeltje eitje

Bestellen, betalen en 2 dagen later in huis, ongeacht corona-vertraging bij de post. Voldoet aan omschrijving.

Perfecte tijdige levering

Goede en snelle levering

Erg snelle en correcte levering

Erg vlotte en correcte levering

Probleemloos besteld

De bestelling was gelijk geplaatst en behandeld. Na drie dagen bezorgd. Van te voren netjes bericht gekregen.