Ik vond het een fijne service, snel bezorgd!

Mijn ervaring met Kickshop is zeer positief te benoemen. De webshop werkt goed en overzichtelijk. De service was snel. De schoenen (Dr Martens) zijn goedkoper dan op andere sites. Snelle levering.

Jammergenoeg moest ik retour kosten betalen

Echt super! De volgende dag had in m’n mooie Uggs al thuis!

Heel snelle verzending, mijn complimenten daarvoor! Uggs helemaal goed. Ik ben er heel blij mee.

Keurig geregeld

Goede kwaliteit

Goede prijs en kwaliteit, snelle service.

Snelle levering van mooie laarsjes.

Ruime keuze en snelle levering

Top, goede service en kwaliteit.

Super site, mooie aanbiedingen. Snelle levering en top kwaliteit.

Wel oke

Mijn schoenen zijn prachtig en ook een goede prijs maar de service is echt heel slecht. Word gewoon niet opgenomen als je het nummer belt. En word niet bezorgd op het moment wat jij kunt kiezen op de site zelf.

Prima, snelle service en fijne schoentjes!

prettig en snel

Snelle levering en fijn dat je achteraf kunt betalen!

Op tijd en goed product

Perfect geregeld

Gewoon zoals het hoort!!

Mooie sneakers voor een goede prijs en snelle levering

Sneakers besteld via de betaalmethode van klarna, wat ideaal is zodat ik achteraf kon betalen. De sneakers werden de volgende dag geleverd.

Mijn pakket kwam ruim op tijd

Bestelling op zondag geplaatst en dinsdag al ontvangen!

Duidelijke info en goede levering

De informatie over de aankoop en levering is duidelijk. De schoenen werden netjes en op tijd geleverd.

Vreselijk

Kapotte schoenen geleverd. De zolen zijn kapot. Heb e-mail gestuurd. Ze konden niks doen voor mij, ik ben naar de schoenenmaker geweest en die kon ook niks doen. Ik heb nog een mail gestuurd, maar nooit meer antwoord gehad. Kortom ik heb nu kapotte Dr.Martens van 160 euro die ik niet kan gebruiken. En geen antwoord op e-mail en ik ben hier nu al vanaf de zomervakantie mee bezig!

perfecte aflevering.

Snel besteld. Snel geleverd. Prima service.

Bestelling klopt, jammer van de retour kosten

Dr. Martens besteld. Helaas deed 1 schoen pijn dus terug gestuurd. Alleen jammer dat je de retour kosten zelf moet bestalen. Reden voor mij om hier niet meer te bestellen

Top vlotte afhandeling.

Goede prijs, snelle service!

Goede prijs, snelle service!

Niet nagekeken producten na retourneren van andere klanten.

Ik heb al gedragen schoenen ontvangen waarvan de veters vies en de witte zolen zwart van het stof en de aarde waren.