Fijn dat het snel aankwam

Heel tevreden

Alles klopte... Snel geleverd...

Goeie prijzen, snelle verzending

Chucks 70 besteld die overal €90 zijn, bij kickshop voor €75 binnen 2 dagen in huis. Helemaal top!

Jammer dat retourneren niet gratis is

Super snel geleverd. Echter is het wel jammer dat retourneren niet gratis.

Hele fijne ervaring en een top service

Hele fijne webshop met een snelle levering. Schoenen zitten perfect en goede deal.

Goede service!

Snelle levering ondanks drukte van Corona en schoenen waren in mooie staat!

snelle levering van Timberlands

Goede snelle en nette levering..

Super snelle levering en goed prijs voor de producten

Top, aanrader

Snelle levering , prima service.

Goed ingelicht van hoe en waar en hoelaat

Super snelle service en levering, love my Sneakers!

Super snelle service en levering, love my Sneakers!.

Laarzen besteld en een snelle levering ondanks dat het oud en nieuw er tussen zat, laarzen voldoen aan de beschrijving en verwachting ga zeker nog eens een bestelling plaatsen.

Snel en goedkoop

Tijdens feestdagen Timberlands besteld. 80 Euro goedkoper t.o.v. anderen. Had een foutje in Woonplaats opgegeven, met mogelijk scenario dat adressering fout zou gaan, en DHL de mist in zou kunnen gaan. 1 mailtje, netjes een dag later beantwoord, dat alles goed zou komen. 2 dagen na bestelling, schoenen binnen. Een tevreden klant!

Superschoenen

Geleverd op de van te voren gemelde tijd.

Goed bedrijf

Goede levering ondanks de drukte

Zeer snelle levering en scherp geprijsd!

Zeer snelle levering en scherp geprijsd!

Goede prijs, snelle levering

Hele mooie aanbieding en snel en goed geleverd

Super snelle levering

Snel bezorgd, retour ook netjes geregeld.

Snelle bezorging (door de feestdagen iets langer) schoenen waren niet naar mijn zin dus moesten retour. Dit zelf betaald maar netjes begeleid door Kickshop, retour ook netjes terugbetaald gekregen.

Goeie service

goede snelle reactie via de mail

Ik krijg altijd met mails sturen hele snelle reactie en dat is super fijn dan weet ik ook hoe het met mijn order gesteld is. Top dus. Mijn schoenen komen morgen gelukkig aan heerlijk. Groetjes Jessica

Prima schoenen en levering!

De schoenen zijn zoals ik verwacht had. Levering was ook prima