Zoekende naar een mooie leren riem waarbij ik de gesp ook belangrijk vind, ben ik na een zoek tocht van een aantal weken, toch teruggekeerd naar LeatherbeLove. De verschillende kleuren, afwerkingen en de details hebben de doorslag gegeven. Als je wat extra informatie nodig hebt is het allemaal eenvoudigte vinden op de website, zelfs hooe je een riem zou kunnen (moeten) inkorten, zonder de riem te verkloten. Kortom een zeer tevreden klant. PS. ik vul bij betrouwbaarheid n.v.t. in omdat ik daar geen inzicht in heb, het gevoel is goed als een volgende aankoop of service vraag net zo wordt behandeld als deze dan is het top.
Beste Johan, Wat een ontzettend fijne review! Fijn dat je zoektocht na een aantal weken bij Leatherbelove eindigden. Wij hopen altijd dat de website voldoende informeert en functioneert en zoals ik het lees is dat ook het geval. Bedankt voor je uitgebreide review en we hopen snel weer een mooi product voor je te mogen maken. Veel draagplezier met je nieuwe riem! Met vriendelijke groet, Judith Team Leatherbelove
Helemaal blij met mijn aankoop! De kleur van de riem op de website komt goed overeen. Mooie kwaliteit voor een goede prijs. Ik ga hier zeker vaker een riem bestellen.
Beste Linda, Fijn om te lezen dat je aankoop naar wens is en dat je ons beoordeelt met een 5-sterren review. Veel draagplezier met je prachtige riem. Met vriendelijke groet, Judith Team Leatherbelove
Heel blij met de keuze die ik maakte. Mooi afgewerkte producten, in de gewenste maat en snel geleverd. 10/10 voor Leatherbelove!
Beste Annick, Goed om te lezen dat alle aspecten naar wens zijn en dat wij daardoor een 5-sterren review van je mogen ontvangen. Met ons ruime assortiment zit er altijd wel een product bij die aan je wensen voldoet. Veel draagplezier met je riem! Met vriendelijke groet, Judith Team Leatherbelove
Zie boven.
Beste Roel, Fijn dat u gelooft in onze betrouwbaarheid. Dat vinden wij zeer belangrijk. Ik wens je veel plezier met je riem Met vriendelijke groet, Judith Team Leatherbelove
Mooi dik leer Zelf een voering met ritssluiting in gemaakt.
Top winkel met een goed product en een geweldige service. Ik heb hier al verschillende riemen besteld en ben er heel heel blij mee. Echt een aanrader!
Beste George, Wat fijn om te lezen dat je een tevreden, terugkerende klant bent en dat al onze riemen naar wens zijn. Hopelijk mogen we snel weer een nieuwe riem voor je maken. Veel plezier met je verschillende riemen! Met vriendelijke groet, Judith Team Leatherbelove
Mooie riemen en goede service
Beste Jeroen, Dank voor je mooie 5-sterren review. Naast de kwalitatieve producten vinden wij service ook erg belangrijk. Fijn om te lezen dat je dat ook zo hebt ervaren. Veel plezier met je riem! Met vriendelijke groet, Judith Team Leatherbelove
Duidelijke site, goede omschrijving. Mooie kwaliteit riemen.
Beste Joep, Ontzettend bedankt voor je positieve review. Fijn om te lezen dat de website duidelijk is en dat de kwaliteit van ons product naar wens is. Veel draagplezier met je riem! Met vriendelijke groet, Judith Team Leatherbelove
Mijn zit heel goed ik ben heel blij mee ik zal binnenkort nog 1 bestellen voor mijn werkbroek bij de volgende riem neem ik een extra gaatje
Beste Rishi, Dank voor je mooie review. Goed om te lezen dat we binnenkort een bestelling van je mogen verwachten. Als je aangeeft een extra gaatje erbij te willen zou ik je toch adviseren om naar de maat te kijken. Het is namelijk niet gebruikelijk maar zeker wel mogelijk. Veel draagplezier met deze riem! Met vriendelijke groet, Judith Team Leatherbelove
Geweldig.
Beste Jans, Bedankt voor je mooie review. Ik wens je veel draagplezier met je nieuwe riem! Met vriendelijke groet, Judith Team Leatherbelove
Mooie kwaliteits riem. Door de meetinstructie (filmpje) krijg je de goede maat. Heel prettig.
Beste Sebke, Wat fijn om te lezen dat je baat hebt gehad bij onze instructievideo omtrent de maten en dat de riem kwalitatief naar wens is. Ik wens je veel draagplezier met je nieuwe riem! Met vriendelijke groet, Judith Team Leatherbelove
Correcte, snelle levering. Mooie riem.
Beste Karine, Dank voor je 5-sterren review. Fijn dat alles correct is geweest en dat de riem mooi is. Met vriendelijke groet, Judith Team Leatherbelove
Prachtige ceintuur en fijn bedrijf.
Dikte van het leer van de riem viel mij iets tegen.
De riem heeft de juiste uitstraling voor de outfit. Het aantal gaatjes in de riem is beperkt; voor mij geen probleem in dit geval. Het zou fijn zijn geweest als de riem nog iets langer zou zijn geweest (bestelde de langste), maar gezien kwaliteit en afwerking houd ik hem graag. Prachtige kleur. Per omgaande thuis!
Riem zoals is aangegeven in de advertentie prima
Beste Gabriel, Bedankt voor deze fijne review en het aantal sterren dat je hebt gegeven. Veel draagplezier met je nieuwe riem! Met vriendelijke groet, Judith Team Leatherbelove
Zeer tevreden van zowel het product als de services waarmee het geleverd werd.
Beste Nadia, Goed om te lezen dat je onze service als prettig hebt ervaren en dat je tevreden bent over het product. Veel plezier met je bestelling! Met vriendelijke groet, Judith Team Leatherbelove
Ik heb een riem besteld en die is echt heel mooi. Precies zoals het beschreven stond.
Beste Arjan, Wat fijn dat je tevreden bent over ons product. Ik wens je veel draagplezier met je mooie riem! Met vriendelijk groet, Judith Team Leatherbelove
Zoals al aangegeven: kleur klopt niet, ik wil glad keer en heb nergens gelezen dat het bobbelend is. Nadat ik besteld had zie ik een mail hoe ik moet meten. Vervolgens pas ik het aan en komt toch de riem zonder die aanpassing. Gisteren pas gemaild dat het geld niet volledig terug gestort is, dus dat restant kan nog komen….. Jammer dat ik deze mail moet lezen dat ik naar de showroom kan komen
Beste Pauline, Wat jammer dat je ontevreden bent over het product en de afhandeling na het retourneren. Helaas hebben wij de aanpassing op de maat nooit van je mogen ontvangen. Dat de riem geen gladde structuur heeft klopt. Dat zie je ook goed op de foto's en wordt ook niet omschreven in de product omschrijving dat het wel glad zou zijn. Het bedrag wat je niet terug hebt ontvangen zijn de retourkosten. Die worden verrekend met je retour na ontvangst. Als het een probleem betreft wat bij ons ligt, zullen wij altijd dit verwerken zonder enige kosten van dien. Gelukkig was de levertijd van je bestelling iets wat je positief hebt ervaren. Met vriendelijke groet, Job Team Leatherbelove
Erg mooie riem kleur en materiaal komen overeen met de foto’s en beschrijving, mooie kwaliteit, ik hoop er veel plezier mee te beleven!
Beste Sonja, Hartelijk dank voor je mooie 5-sterren review. Fijn om te lezen dat de kleur overeenkomt met de productinformatie op de webshop. Door het gebruik van topkwaliteit materialen bieden wij de producten een langere levensduur. Hopelijk heb je er lang plezier van! Met vriendelijke groet, Judith Team Leatherbelove
Ondertussen al twee aankopen gedaan. Mooie produkten en degelijke kwaliteit. Ik kies voor dat laatste. Overzichtelijke en duidelijke webshop. Vlotte levering. Doe zo verder!
Beste Bruno, Wat leuk om je enthousiaste review te lezen. Kwaliteit vinden wij enorm belangrijk en laten we terug zien in onze producten. Fijn om te lezen dat je tevreden bent over eerdere bestellingen. We zien je graag snel terug! Wederom veel draagplezier met je riem! Met vriendelijke groet, Judith Team Leatherbelove
Product heeft prachtige kwaliteit leer en gesp.
Beste Maaike, Bedankt voor deze 5-sterren review. We werken met producten van hoogwaardige kwaliteit waardoor je riem een langere levensduur heeft en jij er langer plezier van hebt! Veel draagplezier met je riem. Met vriendelijke groet, Judith Team Leatherbelove
Super kwaliteit ! Heel tevreden zowel over de afhandeling van mijn bestelling als over de kwalitatief afgewerkte riem. Dit was niet mijn eerste bestelling. Ik wist dus al wat ik kon verwachten.
Beste Sonja, Hartelijk dank voor je positieve review. Fijn dat ook deze bestelling weer naar wens is geweest en dat je deze kwalitatieve afgewerkte riem aan je collectie kan toevoegen. We zien je graag snel terug! Veel plezier met je riem! Met vriendelijke groet, Judith Team Leatherbelove
Ik ben erg tevreden over de snelle levering en de riem is mooi en voldoet aan mijn verwachtingen
Beste Nadine, Bedankt voor deze mooie review. Fijn dat de riem aan je verwachtingen voldoet en dat deze ook snel is geleverd. Veel draagplezier met je riem! Met vriendelijke groet, Judith Team Leatherbelove
leuke aankoop, zocht al langer naar een brede riem; het is een leuk hebbeding; zal vermoedelijk nog eentje in bruin rood aankopen, echter is de 4.5cm wel erg breed, wordt vermoedelijk de 4 cm; maar moet nog eens goed kijken op jullie website;
Beste Rik, Fijn om te lezen dat je positief verrast bent over de kwaliteit en uitstraling. Ik begrijp dat de 4,5 cm aan de brede kant is. Gelukkig hebben we een ruim assortiment waar je uit kan kiezen! Veel draagplezier met je 4,5cm riem en hopelijk tot binnenkort! Met vriendelijke groet, Judith Team Leatherbelove
Industrieweg 36
5145PV Waalwijk
Voor luxe, lederen dames- en herenriemen ben je bij Leatherbelove.com aan het juiste adres! Een riem verandert de uitstraling van je look en daar weten wij bij Leatherbelove alles van. Al 5 jaar verkopen wij luxe, leren riemen die op ambachtelijke wijze worden geproduceerd en verwerkt in Waalwijk, Nederland. Onze collecties zijn zowel op mannen als op vrouwen gericht en kunnen naar wens, op maat gemaakt worden. Kies bijvoorbeeld je eigen gesp en kleur, deze kun je uiteraard vooraf in onze showroom in Waalwijk komen uitzoeken. Ben je op zoek naar service en kwaliteit? Shop dan vanaf nu je lederen riem bij Leatherbelove.com