Fantastische service en mooi product!
Beste Ruud, Bedankt voor uw enthousiaste review! Ontzettend fijn dat u zo te spreken bent over onze service en de producten! Wij wensen u erg veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet, Sophie Team Leatherbelove
Nadat ik twijfelde over een kleur van een riem, nam ik contact op met hen via whatsapp. Hierna kreeg ik 2 stalen opgestuurd waartussen ik twijfelde van kleur. Ik kon perfect kiezen welke kleur mij het beste kon bekoren. Staal én riem werden telkens binnen de 2 dagen geleverd.
Beste Ruan, Bedankt voor uw mooie review! Wij vinden het belangrijk dat iedere klant tevreden is met de aankoop die zij doen, daarom bieden wij graag deze optie aan. Erg fijn om te horen dat het u geholpen heeft. Wij wensen u veel plezier met uw ceintuur. Met vriendelijke groet, Sophie Team Leatherbelove
super
Beste Hennie, Bedankt voor uw beoordeling! Wij wensen u ontzettend veel draagplezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet, Sophie Team Leatherbelove
Zeer klantvriendelijk en attent!
Beste Henny, Bedankt voor uw review! Leuk om te horen dat u tevreden bent met onze klantenservice, dat vinden wij erg belangrijk! Wij hopen dat de ceintuur goed bevalt. Met vriendelijke groet, Sophie Team Leatherbelove
Keurig materiaal en netjes verpakt afgeleverd!
Beste Mieke, Bedankt voor uw beoordeling! Fijn om te lezen dat u tevreden bent met het materiaal en met de manier waarop wij de producten verpakken. Ik wens u veel draagplezier! Met vriendelijke groet, Sophie Team Leatherbelove
Vriendelijk team, goede en snelle service. Geen probleem met retourzending. Mooie riemen en heel veel keus
Beste Marianne, Bedankt voor uw review! Klantenservice staat bij ons altijd op 1. Wat fijn dat u dat gemerkt heeft en dat u goed geholpen bent. Met vriendelijke groet, Sophie Team Leatherbelove
Ik ga vaker bij Leather be love bestellen.
Beste Jessie, Bedankt voor uw review! Wat leuk dat u aangeeft vaker bij ons te gaan bestellen, wij staan graag voor u klaar 😊. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet, Sophie Team Leatherbelove
Prachtige riem, snelle levering en een heel leuk bedank kaartje.
Beste Carla, Bedankt voor uw mooie beoordeling! Wat fijn dat u blij met de riem en dat de levering snel is verlopen. Wij wensen u ontzettend veel draagplezier met uw ceintuur. Met vriendelijke groet, Sophie Team Leatherbelove
mooi product
Beste Ines, Bedankt voor uw beoordeling! Leuk om te horen dat u zo tevreden bent. Wij wensen u erg veel draagplezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet, Sophie Team
Beste Pam, Bedankt voor uw review! Fijn dat u tevreden bent over de service en over de kwaliteit van het product. Veel draagplezier toegewenst! Met vriendelijke groet, Sophie Team Leatherbelove
top perfect geregeld
Beste dhr. Aarden, Bedankt voor uw review en compliment! Wij wensen u ontzettend veel draagplezier met uw ceintuur! Met vriendelijke groet, Sophie Team Leatherbelove
Snelle levering en een mooi product. Ontzettend vriendelijke klantenservice
Beste José, Bedankt voor uw beoordeling! Wat fijn dat de bestelling snel is geleverd en dat u erg tevreden bent over het product. Klantenservice vinden wij erg belangrijk, des te leuker is het om daar een compliment over te krijgen 😊. Met vriendelijke groet, Sophie Team Leatherbelove
Aardige mevrouw aan de telefoon gehad toen ik iets wilde wijzigen.
Beste C. Visser - v.d. Werff, Bedankt voor uw review! Klantenservice staat bij ons voorop, wat fijn dat u goed bent geholpen aan de telefoon! Wij hopen dat u veel plezier gaat hebben van uw aankoop. Met vriendelijke groet, Sophie Team Leatherbelove
Prachtige leren riem besteld, mooi geleverd in een mooie verpakking met een persoonlijke kaart. Fijne service
Beste Bas, Bedankt voor uw mooie beoordeling! Wat ontzettend fijn om te horen dat u blij bent met uw leren riem, de manier van verpakken en onze service. Wij wensen u veel draagplezier! Met vriendelijke groet, Sophie Team Leatherbelove
De bestelling ging simpel, de maat van de riem is niet exact aan te geven maar moet je naar boven afronden waardoor die net niet strak genoeg zit. Tijdens het dragen blijkt dat geen probleem. Het product wordt mooi verpakt, voorzien van een persoonlijk geschreven bedank kaart en snel geleverd.
Beste Eugene, Bedankt voor uw mooie beoordeling! Leuk dat u ons een compliment geeft over de verpakking en het geschreven kaartje. Ik hoop dat u veel draagplezier gaat hebben van uw riem! Met vriendelijke groet, Sophie Team Leatherbelove
Ik heb een riem gekocht die er eenmaal ontvangen niet was wat ik ervan verwacht had. Retourneren ging probleemloos maar is niet gratis. Het geld was binnen een paar dagen retour.
Beste Michel, Bedankt voor uw review! Jammer dat de riem niet was wat u had verwacht. Wij zullen uw feedback intern opnemen. Fijn dat het retourneren probleemloos is gegaan. Met vriendelijke groet, Sophie Team Leatherbelove
Goede service, met name de mogelijkheid om een staal te sturen voordat je een keuze maakt. Snelle levering met een leuke "personal touch". Aanrader!
Beste Jos, Bedankt voor uw mooie beoordeling! Wij vinden het belangrijk dat uw ceintuur de beste match is met de outfit, daarom bieden wij graag deze mogelijkheid. Erg fijn dat het u geholpen heeft 😀. Met vriendelijke groet, Sophie Team Leatherbelove
Uitstekende website met een hele goede en vooral klantvriendelijke service. De riem is exact zoals verwacht.
Beste Erwin, Bedankt voor uw enthousiaste beoordeling! Wat een leuk compliment over onze website en onze klantenservice. Wij wensen u ontzettend veel plezier met uw ceintuur! Met vriendelijke groet, Sophie Team Leatherbelove
Indien ik nog eens iets nodig heb bestel ik nog bij Leatherbelove.
Beste Henri, Bedankt voor uw mooie review! Wat fijn dat u tevreden bent met de kwaliteit. We zien u graag een keertje terug 😄. Veel draagplezier gewenst met uw bestelling! Met vriendelijke groet, Sophie Team Leatherbelove
Gewoon zoals het zou horen
Beste Jack, Bedankt voor uw review en uw compliment! Wij wensen u veel draagplezier met de ceintuur. Met vriendelijke groet, Sophie Team Leatherbelove
Als boven.
Beste Gerard, Bedankt voor uw mooie beoordeling! Wij wensen u ontzettend veel draagplezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet, Sophie Team Leatherbelove
Product voldoet aan omschrijving en de levering was goed.
Beste Patrick, Bedankt voor uw beoordeling! Wat prettig dat dat u tevreden bent over het product en de levering. Wij wensen u veel draagplezier. Met vriendelijke groet, Sophie Team Leatherbelove
Mooi product en goede service
Beste Ruud, Bedankt voor uw beoordeling! Fijn dat u tevreden bent met het product en over de service. Wij wensen u veel draagplezier met uw ceintuur. Met vriendelijke groet, Sophie Team Leatherbelove
Creatief en flexibel in het meedenken naar een passende oplossing. Prachtige showroom
Beste Irene, Bedankt voor uw mooie beoordeling! Wat fijn dat er een passende oplossing is gevonden. En wat leuk dat u de showroom benoemd, daar zijn wij ook erg trots op 😊. Wij wensen u veel draagplezier! Met vriendelijke groet, Sophie Team Leatherbelove
In elk aspect zeer goed
Beste Liliane, Bedankt voor uw review! Wat ontzettend leuk om te horen dat u elke aspect als zeer goed heeft ervaren. Daar doen wij het graag voor. Veel plezier toegewenst met uw aankoop. Met vriendelijke groet, Sophie Team Leatherbelove
Industrieweg 36
5145PV Waalwijk
Voor luxe, lederen dames- en herenriemen ben je bij Leatherbelove.com aan het juiste adres! Een riem verandert de uitstraling van je look en daar weten wij bij Leatherbelove alles van. Al 5 jaar verkopen wij luxe, leren riemen die op ambachtelijke wijze worden geproduceerd en verwerkt in Waalwijk, Nederland. Onze collecties zijn zowel op mannen als op vrouwen gericht en kunnen naar wens, op maat gemaakt worden. Kies bijvoorbeeld je eigen gesp en kleur, deze kun je uiteraard vooraf in onze showroom in Waalwijk komen uitzoeken. Ben je op zoek naar service en kwaliteit? Shop dan vanaf nu je lederen riem bij Leatherbelove.com