Kwaliteit product en snelle levering

Zeer tevreden.

• Betrouwbaarheid N.v.t.

Ruime keuze in modieuze riemen.

Het viel me direct op dat je hier riemen kunt vinden die je niet makkelijk elders kunt vinden. Kwalitatief goed, modieus, ruime keuze. Ik vond hier riemen met de gesp die ik zocht. Ook mijn echtgenoot vond hier de riem die hij al lang zocht.

Snelle levering, top kwaliteit

Makkelijk bestellen via site en levering van pakket was ook snel.

Buitengewoon

Prima product en snel geleverd. Een aanrader!

• Betrouwbaarheid

Geweldige service en snelle levering.

Hele goede ervaring

Zeer goede service

Snelle levering en mooie kwaliteit van damesriem. Het handgeschreven kaartje was ook een mooie verrassing, heel aangenaam verrast.

Prachtig product

Ik zag het onmiddellijk al op de website, de donkerblauwe riem dat ik kocht is van mooie kwaliteit. En dat is ze ook. Mooie kleur. Mooi afgewerkt. Echt leder. Goed van maat.

• Betrouwbaarheid

Goede site, goed product en een persoonlijke levering!

Topkwaliteit riem!

Ik ben zeer tevreden met de riem en was aangenaam verrast door het kaartje dat erbij om mij te bedanken en veel plezier te wensen met de riem. Hier ga ik zeker vaker mijn riemen bestellen.

• Betrouwbaarheid

De unboxing was origineel !

• Betrouwbaarheid

Uw levering dienst dringend herorganiseren!

Het product is prima, maar de levering om te wanhopen.Nergens aangebeld en het pakje aan een voordeur in de straat neergegooid. Met uitzonderlijk veel geluk heb ik het pakje toch gevonden, voor herhaling niet vatbaar!

• Betrouwbaarheid

Prachtige riem, snel geleverd met een leuk briefje erbij

slecht

wacht al sinds 3 februari op mijn retourzending en mijn geld. nog steeds geen mail gehad. en hoe je iets retour moet zenden is ook heel onduidelijk, wanneer je een retour aanvraag doet ontvang je nooit een mail.

Ouderwetse klantvriendelijkheid, TOP

Mooie kwaliteit riem ontvangen, soepel dik leer, prachtige warme kleur. De verpakking met persoonlijke note zorgt direct voor een glimlach, nog voordat je het product hebt uitgepakt. Mensen, zo wil je behandeld worden, klantvriendelijkheid staat hier zeker op nummer 1

• Betrouwbaarheid

Mooie producten en snelle levering

Prima webshop, mooie producten. Mijn riem was te klein en kon zonder probleem de riem ruilen voor maat groter. Snelle levering. Prachtige leren riem!

• Betrouwbaarheid

Het gevraagde is ook geleverd

Duidelijke website maakt de keuze eenvoudig

top

Zeer mooi product! En top service :)

• Betrouwbaarheid

Snelle levering, leuk verpakt en mooie kwaliteit.

Deze kwaliteit vind je niet snel in de winkels. Als je echt iets moois wilt hebben, zoek dan niet verder!

Ok

Snelle levering, kwaliteitsvol afgeleverd!

• Betrouwbaarheid

bestelling is vlot geleverd en was keurig verpakt

Zorgvuldige afhandeling van de bestelling. Toen ik een andere maat bestelde dan eerder, werd dit gesignaleerd en werd via e-mail gecheckt of dit klopt. De riem is met zorg gemaakt en ziet er prachtig uit!

• Betrouwbaarheid

Met zeer veel zorg en persoonlijke aandacht de bestelde riem ontvangen.

Prachtige riem en toen getwijfeld werd over de lengte ervan, werd dit tijdig gedeeld en de mogelijkheid geboden de order te wijzigen.

Betrouwbaar en goed.

Prima product en snelle levering gecombineerd met een prima prijs.

professioneel en persoonlijk!

Kwaliteit = prima! Service= prima! Levertijd= extreem snel! Persoonlijk: ik werd verrast door een persoonlijk geschreven kaartje speciaal gericht aan mij!!! Dat getuigt van zorg en aandacht voor het product en de klant! Complimenten!

Goed!

Had mijn riem eigenlijk te lang besteld. Proactief werd er een andere maat voorgesteld. Persoonlijk briefje bij de bestelling was leuk.

Industrieweg 36

5145PV Waalwijk

Over Leatherbelove.com

Voor luxe, lederen dames- en herenriemen ben je bij Leatherbelove.com aan het juiste adres! Een riem verandert de uitstraling van je look en daar weten wij bij Leatherbelove alles van. Al 5 jaar verkopen wij luxe, leren riemen die op ambachtelijke wijze worden geproduceerd en verwerkt in Waalwijk, Nederland. Onze collecties zijn zowel op mannen als op vrouwen gericht en kunnen naar wens, op maat gemaakt worden. Kies bijvoorbeeld je eigen gesp en kleur, deze kun je uiteraard vooraf in onze showroom in Waalwijk komen uitzoeken. Ben je op zoek naar service en kwaliteit? Shop dan vanaf nu je lederen riem bij Leatherbelove.com