Goede en snelle verzending

Leuk en persoonlijke stijl van inpakken. Prima !

Prachtig product

De riem die ik kocht onderscheidt zich van andere producten die ik eerder elders aanschafte door zijn mooie afwerking en uitstekende kwaliteit leer. Je kunt zien dat hij met liefde gemaakt is. De levering was snel met een leuke attentie.

Zeer tevreden!

Ik kocht voor het eerst riemen die duurder waren dan een tientje :-). Blijkbaar voelde Leatherlove deze uitdaging. Men voerde een extra check uit naar de lengte van de door mij bestelde riemen. En een dag of drie later arriveerden ze, netjes en professioneel verpakt. Zeer tevreden!

• Betrouwbaarheid N.v.t.

Product is geweldig! Het product ontvangen is een waar kadootje met een persoonlijke touch.

Super service

Zeer vriendelijk en met veel aandacht naar de klant!

• Betrouwbaarheid

De riem is prachtig en hoe het pakketje eruit ziet is al een cadeautje op zich!

De riem was een cadeautje voor mijn zoon. Het is een prachtige riem en het pakketje was met liefde en zorg gemaakt en verstuurd.

• Betrouwbaarheid

De riemen zijn van super kwaliteit

• Betrouwbaarheid

Mooie pruducten van goede kwaliteit en goede service.

Op de site vind je goede info om de juiste maat riem te bepalen. Helaas had ik een fout gemaakt bij het bestellen. Dit werd zonder problemen opgelost. De fout bestelde riem kon retour en de juiste werd opgestuurd. Dit alles zonder extra kosten. De riem kwam mooi verpakt aan met een persoonlijke handgeschreven kaart als bedankje voor de aankoop bij Leatherbelove. Super tevreden over het bedrijf en het product.

Nvt

Can't give more stars , haven't had the belt that long , looks good but single leather , a bit to hard by experience it will stretch out of shape as it has started to

• Kwaliteit Product N.v.t.
  • Betrouwbaarheid N.v.t.

Een prachtige kwaliteits riem.Snelle levering en het voelde echt als een cadeau toen ik de roem kreeg.Wat mooi verpakt en ook nog een allervriendelijkst kaarten erbij. Maat van de roem is top.Ik koop volgende keer weer bij jullie.

• Betrouwbaarheid

Top, goed product en een verzorgde kwaliteitsservice.

• Betrouwbaarheid

Prachtige riem, super snel geleverd, handgeschreven kaartje erbij, boven verwachting! ga zo door! Bestel er binnenkort nog 1 in een andere kleur!

• Betrouwbaarheid

Mooie riem besteld en gekregen volgens afspraak.

Verpakt in een mooi doosje met een aardig kaartje erbij van een dame die dit pakketje verstuurd heeft.

Helemaal goed!!!

Naast het mooie product ook een zeer goede service. Werd er zeer attent op gewezen dat ik misschien een verkeerde maat riem had besteld wat ook werkelijk zo bleek te zijn. Alles ging soepel en snel bij deze webshop. Een aanrader!!

• Kwaliteit Product N.v.t.

Gewoon uitstekend

Zeer snelle service. Zeer goed product. Prachtige verpakking. Zeer leuke persoonlijke benadering, door naam te gebruiken op envelop en kaartje met geschreven tekst. Dit bedrijf doet het op zeer goede manier, daar kunnen andere bedrijven, een voorbeeld aannemen. Bedankt

• Betrouwbaarheid

Mooi product en snelle levering

Zeer mooi

Mooie riem. Goede kwaliteit Luxe verpakt Persoonlijk geschreven kaartje erbij maakte het helemaal een top ervaring

TOP

Prachtige leren riem!

colis pas reçu

Bonjour, gros soucis de livraison avec postNL et après quelque peripécie, j'ai pu receptionner le colis. la ceinture est de très bonne qualité et finition au top ainsi que l'emballage irréprochable a ce niveau. 3 etoiles pour l'ensemble mais le produit en vaut 5 sans hésitation.

Gepersonaliseerde service

Persoonlijk Nemen contact op bij onduidelijkheden

SUPER

Heel mooi lederen schort

Snel, correct, goede productbeschrijving

Zie boven

• Betrouwbaarheid

Heel mooie riem en super leuk pakketje

Door behoorlijke vertraging bij PostNL kwam het pakketje op kerstavond aan. Omdat het zo mooi verpakt was, kon het direct onder de boom. Met nog een lief kaartje in het pakje ook. Dank jullie wel!

• Betrouwbaarheid

Mooie riemen Top kwaliteit Snelle service Keurig verpakt En een mooi persoonlijk kaartje erbij! Voor herhaling vatbaar

Industrieweg 36

5145PV Waalwijk

Over Leatherbelove.com

Voor luxe, lederen dames- en herenriemen ben je bij Leatherbelove.com aan het juiste adres! Een riem verandert de uitstraling van je look en daar weten wij bij Leatherbelove alles van. Al 5 jaar verkopen wij luxe, leren riemen die op ambachtelijke wijze worden geproduceerd en verwerkt in Waalwijk, Nederland. Onze collecties zijn zowel op mannen als op vrouwen gericht en kunnen naar wens, op maat gemaakt worden. Kies bijvoorbeeld je eigen gesp en kleur, deze kun je uiteraard vooraf in onze showroom in Waalwijk komen uitzoeken. Ben je op zoek naar service en kwaliteit? Shop dan vanaf nu je lederen riem bij Leatherbelove.com