Keurig en snel antwoord op vragen

• Snelheid/Levertijd N.v.t.
  • Betrouwbaarheid N.v.t.

Der zaten 2 scheuren in het leer van de riem.

Snelle levering, mooie riem.. maar product was beschadigd.

• Betrouwbaarheid

Goed geholpen en op de hoogte gehouden van bezorging

Mijn bezorging was vertraagd en daar kreeg ik een mailberichten over. Bij ontvangst van riem was een persoonlijk berichtje gevoegd. Leuk om te ontvangen.

• Betrouwbaarheid

Duidelijke website,goed verpakt en een persoonlijk kaartje ,daar hou ik van !

• Betrouwbaarheid

Heel erg aan te bevelen!

Goede en vlugge service, heel netjes verzorgd met een persoonlijk kaartje, ja en gewoon ontzettend mooie producten. Ik kocht 2 riemen voor mijn man naar volle tevredenheid! Klasse en uitstraling, hij draagt nu echt een riem niet alleen omdat zijn jeans afzakt, maar deze kwaliteit maakt zijn outfit zo compleet! Een aanrader van 1e orde! Ook niet onbelangrijk deze riemen zijn in Nederland vervaardigd van hoogwaardig echt leer!

Zeer vriendelijke service

Ik had de verkeerde maat besteld maar met alle zorg zo snel mogelijk hersteld door de mensen van dit bedrijf.

Mooie riem!

Al verschillende riemen van Leatherbelove in mijn bezit. Ben dreef zeer tevreden!

GROTE BETROKKENHEID EN AANDACHT VOOR DE KLANT

FIJN DAT ER EEN BOODSCHAP KWAM DAT JULLIE BIJ POST NL GEÏNFORMEERD HADDEN NAAR DE VERTRAGING VAN DE VERZENDING

• Betrouwbaarheid

Meer dan alleen een pakketje, het is persoonlijk.

De manier waarop je word behandeld is uniek. Bij de bestelling kreeg ik een zelf geschreven kaartje dat specifiek op mij was gericht vanuit Leatherbelove. Ze laten daarbij hun dankbaarheid zien blij over de aankoop die ik had gedaan. Het is fijn om zo als persoon gezien te worden dan alleen als koper dat onderscheid deze zaak top bezig daar!

Geweldige riem

Heel goed afgewerkt en het ziet er geweldig mooi uit

Altijd netjes en verzorgd

Ik zou er weer bestellen.Aardige mensen vriendelijk geholpen goede materialen.

Ik keer altijd terug

Mooie riemen, perfecte service. Zo attent het kaartje bij de levering. Heel mooi verpakt. Attenion to detail, top!

• Betrouwbaarheid

Hele goede service en mooie riem

Toen bleek dat mijn riem te groot was kon ik heel makkelijk deze omruilen zonder kosten

• Betrouwbaarheid

Snelle levering met personal touch.

Positief verrast.

• Betrouwbaarheid

Redelijk, retourformulieren uitprinten is inmiddels wel enigszins oubollig en omslachtig

Riem ontvangen. Enkele stiksels zaten los en de riem beviel me minder dan op de foto. Minder robuust dan ik had verwacht. Bij het terugsturen moet je eerst een retourformulier aanvragen en deze uitprinten. Ik heb geen printer thuis en ik vind het lastig te begrijpen dat er nog steeds bedrijven zijn die zo werken. Dat kan toch echt wel wat makkelijker tegenwoordig lijkt me.

• Betrouwbaarheid

Super product en vriendelijke personeel

Normaliter doe ik zelden aan beoordelingen, omdat het altijd wel voldoet aan mijn verwachtingen. Bij Leatherbelove kreeg ik echt het gevoel dat zij betrokken waren met de wensen van de klant. Ik had 'n extra wens voor mijn JOB86 Lederen BBQ schort en nadat ik dit telefonisch had toegelicht, werd er direct naar geïnformeerd of hier aan kon worden voldoen. Nadat ik de bevestiging had gekregen, werd er toch nog 'n telefonische verificatie uitgevoerd door Leatherbelove. Vervolgens het product zelf opgehaald en werd hartelijk ontvangen en zij ook nog geïnformeerd bij 'n ander bedrijf naar de mogelijkheden van mijn extra wens. Pakketje laten bezorgen altijd gemakkelijk, maar als je tijd hebt, ga er langs dan zie ook de andere producten :-)

• Betrouwbaarheid

Levering e.d. prima, maar op mijn mail wordt niet gereageerd.

Zie mijn verleden week verzonden mail.

Uitstekend materiaal, uitstekende service

Intussen heb ik al twee riemen van Leatherbelove in mijn collectie: een voor jeans en een voor bij het nette pak. Echt topmateriaal: klasse-uitstraling en heel degelijk materiaal. De bestelling en betaling verlopen zeer vlot en veilig via de website en de verzending is zeer stipt. Het bedankingskaartje in de colli zorgt voor een persoonlijke toets.

Top kwaliteit

Een ondernemer die een mooi product levert en goede service! Origineel met handgeschreven kaart.

• Betrouwbaarheid

Supper bedrijf, zij weten hoe het hoort top

Snel en correct geleverd, erg attent het persoonlijk berichtje

correct

Bestellen en retour geen probleem. Snelle afhandeling. Een manko, bij retourzending moet de klant porto betalen. Bestelde kan wel eens niet de verwachting waar maken.

• Betrouwbaarheid

Persoonlijk, zorgvuldig en geweldige kwaliteit geleverd binnen de tijd.

Makkelijk te bestellen, bij navraag of alles goed ontvangen was een hele vrolijke dame aan de lijn die ervoor zorgde dat ik een nog mooiere riem kreeg dan de webshop deed vermoeden. Bijzonder prettige ervaring!

• Betrouwbaarheid

Geweldig persoonlijke aandacht! En speciaal custom made !! Super kwaliteit mooie afwerking tot in detail.

Subliem!

Ik heb onlangs een krokodillenleren riem gekocht. Ik heb vooraf contact gehad voor enig advies en het contact was meteen goed, supervriendelijk en als je denkt dat je alles van iets 'simpels' als een riem denkt af te weten.... Ik heb geen aandelen in deze tent maar als je een riem of iets anders nodig hebt wat zij in het assortiment hebben zou ik niet twijfelen. Topervaring! Ik heb meteen maar een zwarte leren riem ook besteld :-)

Persoonlijke benadering

Prima service, oplettend (dubbelchecken bestelling) en persoonlijke benadering.

Industrieweg 36

5145PV Waalwijk

Over Leatherbelove.com

Voor luxe, lederen dames- en herenriemen ben je bij Leatherbelove.com aan het juiste adres! Een riem verandert de uitstraling van je look en daar weten wij bij Leatherbelove alles van. Al 5 jaar verkopen wij luxe, leren riemen die op ambachtelijke wijze worden geproduceerd en verwerkt in Waalwijk, Nederland. Onze collecties zijn zowel op mannen als op vrouwen gericht en kunnen naar wens, op maat gemaakt worden. Kies bijvoorbeeld je eigen gesp en kleur, deze kun je uiteraard vooraf in onze showroom in Waalwijk komen uitzoeken. Ben je op zoek naar service en kwaliteit? Shop dan vanaf nu je lederen riem bij Leatherbelove.com