In de toekomst zal ik zeker nog een bestelling plaatsen . 1 riem is niet krasbestendig,
Beste Dirk, Bedankt voor uw beoordeling. Fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze geleverde service. Ik lees dat 1 riem niet krasbestendig is. Ik zal u even een mail sturen, zodat u mij dit nader kunt toelichten. Ik denk dat het gaat om de pantalon riem in het cognac. Wanneer u wat gebruiksschade heeft kunt u door middel van een zachte doek de riem wat oppoetsen. Doordat de riem een natuurproduct is zullen de poriën warm worden en gaan openstaan. De krasjes zullen hierdoor deels verdwijnen. Door de riem even af te koelen na het wrijven ziet deze er weer top uit! Bedankt voor de feedback en we zien u graag weer terug in onze winkel! Met vriendelijke groet, Job Team Leatherbelove
Heel snelle levering en prima service! Ook aangenaam om een kerstkaartje in mijn pakket te vinden.
Beste Anne, Bedankt voor uw beoordeling, leuk om te horen dat u het persoonlijke kerstkaartje waardeert en de levering voorspoedig is verlopen. Wij wensen u nog veel draagplezier met uw aankoop! Met vriendelijke groet, Tessa team Leatherbelove
Prachtige riem. Hele mooie kwaliteit en kleur. Mijn man was er blij mee. Lief dat er een persoonlijk kaartje bij zat.
Beste K, Bedankt voor uw beoordeling, fijn om te horen dat u tevreden bent over de kwaliteit van de lederen riem en het persoonlijke kaartje op prijs stelt. Wij wensen de ontvanger nog veel draagplezier met de riem! Met vriendelijke groet, Tessa team Leatherbelove
Het artikel was precies zoals afgebeeld en beschreven . Snelle en correcte levering
Beste A. Theeuwes, Bedankt voor uw beoordeling, fijn om te horen dat het product voldoet aan uw verwachtingen en de levering voorspoedig is verlopen. Wij wensen u nog veel draagplezier met uw aankoop! Met vriendelijke groet, Tessa team Leatherbelove
Goede service. Werd even geattendeerd of ik de juiste maat had besteld! Leuke en sjieke verpakking met een persoonlijk kaartje! Hele mooie riem echt top kwaliteit. Ben er heel blij mee.
Beste Peter, Bedankt voor uw enthousiaste beoordeling! fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service, verpakkingsmethode en de kwaliteit van de lederen riem. Wij wensen u nog veel draagplezier met uw aankoop! Met vriendelijke groet, Tessa team Leatherbelove
Allereerst wordt de aankoop gecontroleerd en indien er kennelijk twijfel bestaat over de order wordt er direct per email contact gezocht om te confirmeren of de order inderdaad klopt. Vervolgens wordt er na ontvangst en bij het openen van het pakketje een persoonlijke handgeschreven kaart gevonden met een persoonlijke noot en om mij fijne kerstdagen te wensen. Een fantastische (detail) actie die je een vreselijk goed gevoel geeft en die er voor zorgt dat mijn volgende aankoop wederom bij Letherbelove plaats zal vinden. Super!
Beste Andries, Bedankt voor uw enthousiaste beoordeling! Leuk om te horen dat u te spreken bent over onze service en dat u in het vervolg een aankoop zal plaatsen bij Leatherbelove. Wij wensen u nog veel draagplezier met uw aankoop! Met vriendelijke groet, Tessa team Leatherbelove
3 riemen als cadeau besteld voor mijn zonen voor de kerst. Snelle verzending en geweldig mooie riemen.
Beste Cindy, Bedankt voor uw enthousiaste beoordeling! Leuk om te horen dat u meer dan tevreden bent over de riemen en dat uw bestelling snel is geleverd. Wij wensen de ontvangers nog veel draagplezier met de door u geschonken kerstcadeaus! Met vriendelijke groet, Tessa team Leatherbelove
Prachtige kwaliteit wat ik bijzonder leuk vond was de persoonlijke kaart als bedankje. Met de mooie kerstwensen. Dat is pas klantenbinding top. Ik heb jullie al aan 3 personen aanbevolen. Ga zo door succes.
Beste Kitty, Bedankt voor uw enthousiaste beoordeling! Leuk om te horen dat u Leatherbelove al heeft aanbevolen aan maar liefst 3 personen en het persoonlijke kerstkaartje zeer waardeert. Wij wensen u nog veel draagplezier met uw aankoop! Met vriendelijke groet, Tessa team Leatherbelove
Snelle levering, persoonlijk berichtje. Helemaal inorde!
Beste Elise, Bedankt voor uw beoordeling, fijn dat de levering voorspoedig is verlopen en dat u het persoonlijke kaartje als plezierige toevoeging heeft ervaren. Wij wensen u nog veel draagplezier met uw aankoop! Met vriendelijke groet, Tessa team Leatherbelove
Riem heb ik besteld voor mijn dochter. Ik koos voor 90cm, maar dat is dan 105cm totaal, dus dan is de riem te groot. De keuze voor kleinere riemen dan 85cm (100cm totaal) is er volgens mij niet. Dus kleiner zou wel fijn zijn.
Beste Marco, Bedankt voor uw beoordeling en feedback. Jammer dat de riem een maatje te groot was. Als u deze graag wat kleiner wilt hebben is dat geen enkel probleem. Wij hebben een maat 85 op voorraad. Wist u dat de riem ook zelf ingekort kan worden op maat als deze iets te lang is? Door het afschroefbaar voorstuk dat aan de riem bevestigd zit, kunt u deze snel en gemakkelijk op de juiste maat maken. Op onze webshop staat onder het kopje inkorten riem omschreven hoe u dit kunt doen. Wij helpen u graag verder mocht u dit willen. Veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet, Job Team Leatherbelove
Mooie artikelen en bij aflevering heel attent om een handgeschreven kaartje erbij te ontvangen.
Beste Ellen, Bedankt voor uw beoordeling, leuk om te horen dat u te spreken bent over onze kwaliteit en het persoonlijke kerstkaartje. Wij wensen u nog veel draagplezier met uw aankoop! Met vriendelijke groet, Tessa team Leatherbelove
Prettig Mooi produkt Website duidelijk
Beste Marieke, Bedankt voor uw beoordeling, fijn om te horen dat u de website layout duidelijk vind en daarmee het bestelproces voorspoedig is verlopen. Wij wensen u nog veel draagplezier met uw aankoop! Met vriendelijke groet, Tessa team Leatherbelove
Super mooie riem heel mooi leer .... snelle levering ... ik vond het heel apart dat er een handgeschreven kaart bij zat ... top product echt heel blij mee
Beste Annette, Bedankt voor uw enthousiaste beoordeling! Persoonlijke aandacht vinden wij zeer belangrijk, leuk om te horen dat u verrast was door het handgeschreven kaartje en u meer dan tevreden bent over de kwaliteit van de jeans riem. Wij wensen u nog veel draagplezier met uw aankoop! Met vriendelijke groet, Tessa team Leatherbelove
Nogmaals bedankt voor de snelle levering We zijn zeer tevreden. Mvg Michel
Beste Michel, Bedankt voor uw beoordeling, leuk om te horen dat u zeer tevreden bent en uw bestelling snel is geleverd. Wij wensen u nog veel draagplezier met uw aankoop! Met vriendelijke groet, Tessa team Leatherbelove
Snelle mooie levering ook met een extra mooi kerstkaartje erbij !!! Top
Beste Miriam, Bedankt voor uw beoordeling, leuk om te horen dat u het persoonlijke kerstkaartje waardeert en te spreken bent over de snelheid van de levering. Wij wensen u nog veel draagplezier met uw aankoop! Met vriendelijke groet, Tessa team Leatherbelove
mooie riem
Beste Marije, Bedankt voor uw beoordeling, wij wensen u nog veel draagplezier met uw aankoop! Met vriendelijke groet, Tessa team Leatherbelove
Mooi assortiment, kwalitatief goede producten, snelle en duidelijke levering.
Beste Jos, Bedankt voor uw enthousiaste beoordeling, fijn om te horen dat u te spreken bent over het assortiment, de kwaliteit van de producten en de levering. Wij wensen u nog veel draagplezier met uw aankoop! Met vriendelijke groet, Tessa team Leatherbelove
Snelle en correcte service.
Beste Marianne, Bedankt voor uw beoordeling, fijn om te horen dat u te spreken bent over onze service en Leatherbelove aanbeveelt aan andere! Wij wensen u nog veel draagplezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet, Tessa team Leatherbelove
Goede riem, heldere plaatjes, ik wist wat ik verwachten kon. Met aandacht verzonden. Beter direct bij de webshop bestellen als via bol is mijn tip, houden de ondernemers er ook nog wat aan over.
Beste Pim, Bedankt voor uw enthousiaste beoordeling! Fijn om te horen dat het product voldoet aan uw verwachtingen. Wij wensen u nog veel draagplezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet, Tessa team Leatherbelove
Snelle vlotte levering
Beste Brigitte, Bedankt voor uw beoordeling, wij wensen u nog veel draagplezier met uw aankoop! Met vriendelijke groet, Tessa team Leatherbelove
Heel netjes verpakt en goede kwaliteit leder.
Beste Christel, Bedankt voor uw beoordeling, fijn om te horen dat u te spreken bent over onze verpakkingsmethode en de kwaliteit van het leder. Wij wensen u nog veel draagplezier met uw aankoop! Met vriendelijke groet, Tessa team Leatherbelove
Persoonlijk handgeschreven kaartje erbij, is heel erg leuk!
Beste Jan-Willem, Bedankt voor uw beoordeling, leuk om te horen dat u het persoonlijke kaartje waardeert. Wij wensen u nog veel draagplezier met uw aankoop! Met vriendelijke groet, Tessa team Leatherbelove
moooie kwaliteits riem.
Beste Htjm Kusters, Bedankt voor uw beoordeling, wij wensen u nog veel draagplezier met uw aankoop! Met vriendelijke groet, Tessa team Leatherbelove
Voldoet perfect aan de verwachtingen.
Beste Paul, Bedankt voor uw beoordeling, fijn om te horen dat uw bestelling voldoet aan de verwachtingen en u Leatherbelove aanbeveelt. Wij wensen u nog veel draagplezier met uw aankoop! Met vriendelijke groet, Tessa team Leatherbelove
Ondanks Covid snelle levering maar boor het geval het langer zou duren een hartelijke, oplossing biedende mail. Als je langs de zaak gaat is alles mogelijk. Wat een jong, leuk bedrijf met dito mensen
Beste Lenette, Bedankt voor uw beoordeling, fijn om te horen dat u te spreken bent over de service rondom uw bestelling en snelle levering. Wij wensen u nog veel draagplezier met uw aankoop! Met vriendelijke groet, Tessa team Leatherbelove
Industrieweg 36
5145PV Waalwijk
Voor luxe, lederen dames- en herenriemen ben je bij Leatherbelove.com aan het juiste adres! Een riem verandert de uitstraling van je look en daar weten wij bij Leatherbelove alles van. Al 5 jaar verkopen wij luxe, leren riemen die op ambachtelijke wijze worden geproduceerd en verwerkt in Waalwijk, Nederland. Onze collecties zijn zowel op mannen als op vrouwen gericht en kunnen naar wens, op maat gemaakt worden. Kies bijvoorbeeld je eigen gesp en kleur, deze kun je uiteraard vooraf in onze showroom in Waalwijk komen uitzoeken. Ben je op zoek naar service en kwaliteit? Shop dan vanaf nu je lederen riem bij Leatherbelove.com