De service is goed Bestelling plaatsen Er staat op voorraad en volgende dag in huis En de kwaliteit is altijd Top En dat kan ook niet anders als je komt uit zo’n beroemde riemen firma. Bedankt. Willem Brouwer
Beste Willem, Bedankt voor uw enthousiaste beoordeling, leuk om te horen dat u te spreken bent over het gehele bestelproces en de kwaliteit van de jeansriem. Wij wensen u nog veel draagplezier met uw aankoop! Met vriendelijke groet, Tessa team Leatherbelove
Beste Hermien, Bedankt voor uw beoordeling, wij wensen u nog veel draagplezier met uw aankoop! Met vriendelijke groet, Tessa team Leatherbelove
Vlotte service.
Beste Lizette, Bedankt voor uw beoordeling, Wij wensen u nog veel draagplezier met uw aankoop! Met vriendelijke groet, Tessa team Leatherbelove
Er werden mij in twee zendingen 3 staaltjes toegestuurd zodat ik de kleur en het leer kon beoordelen. Telefonisch heb ik met diverse medewerkers overleg gehad over de breedte en de gesp die ik kon kiezen bij mijn 6 cm brede ceintuur. Ik wist dus voor ik de bestelling definitief plaatste waar ik aan toe was en ik kreeg precies wat we afgesproken hadden. Ik vroeg nog om wat leerrestjes van de gekozen suède en ook die werden toegevoegd. Dus Leatherbelove...een aanrader! Nelly E.
Beste Nelly, Bedankt voor uw enthousiaste beoordeling! Fijn om te horen dat u te spreken bent over onze service en dat het gehele aankoopproces naar wens is verlopen, ondanks de verschillende medewerkers die u hierbij hebben geholpen. Wij wensen u nog veel draagplezier met uw custom-made ceintuur. Met vriendelijke groet, Tessa team Leatherbelove
Ik ben tot zover erg tevreden met mijn riemen. Of ze lang mee gaan kan ik nog niet zeggen, ik heb ze pas een week of twee. Ik had een vraag over onderhoud gesteld via e-mail, deze is meteen de volgende ochtend uitgebreid beantwoord. Top!
Beste Gerben, Bedankt voor uw beoordeling, fijn om te horen dat uw vraag spoedig is behandeld via de mail en dat u tot zover tevreden bent met uw riemen. Wij wensen u nog veel draagplezier met de lederen jeans riemen. Met vriendelijke groet, Tessa team Leatherbelove
Snelle levering en een prachtig product
Beste Els, Bedankt voor u beoordeling, fijn om te horen dat u tevreden bent over de snelle levering en dat u de jeansriem met plezier zal dragen. Wij wensen u nog veel draagplezier met de door u bestelde jeansriem van het merk Job86. Met vriendelijke groet, Tessa team Leatherbelove
Snelle keurige levering, met vriendelijk oersoonlijk berichtje erbij :-)
Beste Han, Bedankt voor u enthousiaste beoordeling, fijn dat de levering voorspoedig is verlopen en dat u het persoonlijke kaartje als plezierige toevoeging heeft ervaren. Met vriendelijke groet, Tessa team Leatherbelove
Snel, netjes, met persoonlijke noot
Beste Gijs, Bedankt voor u beoordeling, fijn dat u te spreken bent over de service en de persoonlijke boodschap. Wij wensen u nog veel draagplezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet, Tessa team Leatherbelove
Beste Marco, Bedankt voor u beoordeling, wij wensen u nog veel draagplezier met de kroko jeansriemen. Met vriendelijke groet, Tessa team Leatherbelove
Duidelijke site, snelle levering!
Beste G, Dedemsvaart, Bedankt voor u beoordeling! fijn om te horen dat u te spreken bent over onze site, hier zijn wij de afgelopen periode volop mee aan de slag geweest. Wij wensen u nog veel draagplezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet, Tessa team Leatherbelove
Beste Piet, Bedankt voor u beoordeling, wij wensen u veel draagplezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet, Tessa team Leatherbelove
Mijn eerste kennismaking was helemaal ok
Beste Paul, Bedankt voor u beoordeling, fijn om te horen dat u bestelling naar tevredenheid is voorlopen. Wij wensen u veel draagplezier met u bestelling. Met vriendelijke groet, Tessa team Leatherbelove
Van bestelling tot bezorging helemaal in orde. Mooi verzorgde levering en prachtige riemen. Ontvanger was er zeer content mee! Aanrader!
Beste S.C. Kooistra, Bedankt voor u enthousiaste beoordeling, fijn om te horen dat het gehele bestelproces naar tevredenheid is verlopen. Wij wensen u nog veel draagplezier met de lederen jeansriemen. Met vriendelijke groet, Tessa team Leatherbelove
Eerste aankoop en zeer tevreden zowel met het product als met de levering.
Beste Tonny, Bedankt voor u beoordeling, Leuk om te horen dat u tevreden bent over het product en de levering. Wij wensen u nog veel draagplezier met de kroko ceintuur. Met vriendelijke groet, Tessa team Leatherbelove
Mooie riemen besteld die snel geleverd werden. Het persoonlijke bedankje in de doos is echt top, zouden meer bedrijven moeten doen. Graag weer.
Beste Mark, Bedankt voor u beoordeling, Fijn om te horen dat u te spreken bent over onze riemen en levering. Persoonlijke aandacht vinden wij zeer belangrijk, leuk dat u hier net zo enthousiast over bent als ons. Wij wensen u nog veel draagplezier met u lederen jeansriemen. Met vriendelijke groet, Tessa team Leatherbelove
Ik heb een paar schoenen met krokodil motief. Daar zocht ik een riem bij. Heb er ooit een besteld maar deze leverancier kon niet leveren en kon ook geen leveringsdatum noemen. Bij Leatherbelove vond ik precies de riem die paste bij mijn schoenen. Ook zeer handig de maatadviezen over de te bestellen lengte. Door de verklaring dat het leer afkomstig is van gecertificeerde dieren uit de commerciële fok ben ik ook gerustgesteld dat deze oerdieren niet uit de natuur zijn geschoten. Een minpuntje moet ik wel noemen: dat is het cadeautje in de vorm van een sleutelhanger. Heel lelijk! Dat werd meteen door mijn vrouw afgekeurd, ook door mij.
Beste Rob, Bedankt voor u beoordeling, leuk om te horen dat u bij ons geslaagd bent voor een riem passend bij u schoenen. Fijn dat u aan de hand van onze maatadviezen de juiste lengte hebt gekozen en het officieel certificaat van echtheid waardeert. Jammer dat de sleutelhanger niet in de smaak is gevallen. wij wensen u nog veel draagplezier met de krokodillenriem. Met vriendelijke groet, Tessa team Leatherbelove
Het contact wat ik heb gehad om af te stemmen welke riem het moest worden. verliep heel plezierig De riem is zo mooi geworden! Perfect afgewerkt, ik draag hem met veel plezier.
Beste Trudy, Bedankt voor u beoordeling, fijn dat u zo te spreken bent over de riem en dat het bestelproces naar wens is verlopen. Wij wensen u nog veel draagplezier met de custom- made damesriem. Met vriendelijke groet, Tessa team Leatherbelove
Ben door Ilse telefonisch 'Humanbelove' te woord gestaan. Mijn foutieve bestelling is op correcte wijze door Ilse gecorrigeerd. Ook al had ik geen beoordeling mail ontvangen, had ik contact opgenomen, de reden dat dit niet gebeurd is, ik ben ziek geworden. Ik hou van Leer. Symbolisch staat leer voor mij voor: 'leer steeds weer keer op keer leer'. Met hartelijke groet aan Ilse je doet het goed fijn je telefonisch te hebben ontmoet. Gegroet Ineke Boudewijn.
Beste Ineke, Bedankt voor u enthousiast beoordeling, leuk om te horen dat u zeer tevreden bent over de service geleverd door Ilse en dat leer een speciale betekenis voor u heeft. Wij wensen u nog veel draagplezier met u lederen damesriem. Met vriendelijke groet, Tessa team Leatherbelove
Beste Jeroen, Bedankt voor u beoordeling, wij wensen u nog veel draagplezier met de suède riem! Met vriendelijke groet, Tessa team Leatherbelove
Zeer klantvriendelijk bedrijf en goede service
Beste Corine, Bedankt voor u beoordeling, wij wensen u nog veel draagplezier met de custom-made riem! Met vriendelijke groet, Tessa team Leatherbelove
Riem besteld! op tijd geleverd in een mooie verpakking met een persoonlijke boodschap, ik ga binnenkort nog een bestelling plaatsen
Beste Gerwerd, Bedankt voor u beoordeling, fijn dat u te spreken bent over de verpakking en de persoonlijke boodschap. Leuk om te horen dat u in de toekomst weer een bestelling bij ons zal plaatsen. Wij wensen u nog veel draagplezier met de leren jeansriem. Met vriendelijke groet, Tessa team Leatherbelove
X
Beste Johan, Bedankt voor u beoordeling! Met vriendelijke groet, Tessa team Leatherbelove
Na bestelling snel binnen en een nog snellere reactie op mijn vraag na ontvangst van de riem.
Beste Jack, Bedankt voor u enthousiaste beoordeling en fijn om te horen dat u te spreken bent over onze klantenservice. Met vriendelijke groet, Tessa team Leatherbelove
Nette verzending, mooi verpakt, maar mag ook wel bij een exclusieve riem die wat kost. Wacht nog op een andere riem die snel op voorraad zou zijn maar is er nog niet..
Beste B, Bedankt voor u bestelling en fijn om te horen dat u enthousiast bent over onze verpakkingsmethode. Veel draagplezier met deze exclusieve riem. Met vriendelijke groet, Tessa team Leatherbelove
Al eerder bij Learherbelove.com riemen besteld! Goede kwaliteit, snelle levertijd . Wat ik persoonlijk zo mooi vindt,is dat er een zelf hand geschreven briefkaart bij zit! Mooi toch...!
Beste Emma, Bedankt voor u beoordeling. Leuk om te horen dat u te spreken bent over onze kwaliteit en snelle levertijd. Persoonlijke aandacht vinden wij zeer belangrijk, fijn om te horen dat u hier net zo enthousiast over bent als ons. Met vriendelijke groet, Tessa team Leatherbelove
Industrieweg 36
5145PV Waalwijk
Voor luxe, lederen dames- en herenriemen ben je bij Leatherbelove.com aan het juiste adres! Een riem verandert de uitstraling van je look en daar weten wij bij Leatherbelove alles van. Al 5 jaar verkopen wij luxe, leren riemen die op ambachtelijke wijze worden geproduceerd en verwerkt in Waalwijk, Nederland. Onze collecties zijn zowel op mannen als op vrouwen gericht en kunnen naar wens, op maat gemaakt worden. Kies bijvoorbeeld je eigen gesp en kleur, deze kun je uiteraard vooraf in onze showroom in Waalwijk komen uitzoeken. Ben je op zoek naar service en kwaliteit? Shop dan vanaf nu je lederen riem bij Leatherbelove.com