Alles klopt

De service is goed Bestelling plaatsen Er staat op voorraad en volgende dag in huis En de kwaliteit is altijd Top En dat kan ook niet anders als je komt uit zo’n beroemde riemen firma. Bedankt. Willem Brouwer

Vlotte service.

• Betrouwbaarheid

Een custom-made ceintuur precies zoals ik het bedoeld had

Er werden mij in twee zendingen 3 staaltjes toegestuurd zodat ik de kleur en het leer kon beoordelen. Telefonisch heb ik met diverse medewerkers overleg gehad over de breedte en de gesp die ik kon kiezen bij mijn 6 cm brede ceintuur. Ik wist dus voor ik de bestelling definitief plaatste waar ik aan toe was en ik kreeg precies wat we afgesproken hadden. Ik vroeg nog om wat leerrestjes van de gekozen suède en ook die werden toegevoegd. Dus Leatherbelove...een aanrader! Nelly E.

• Betrouwbaarheid

Mooie riemen voor een goede prijs met snelle service

Ik ben tot zover erg tevreden met mijn riemen. Of ze lang mee gaan kan ik nog niet zeggen, ik heb ze pas een week of twee. Ik had een vraag over onderhoud gesteld via e-mail, deze is meteen de volgende ochtend uitgebreid beantwoord. Top!

• Betrouwbaarheid

Uitstekende service en een prachtig product

Snelle levering en een prachtig product

• Betrouwbaarheid

Snelle keurige levering, met vriendelijk oersoonlijk berichtje erbij :-)

• Betrouwbaarheid

Snel, netjes, met persoonlijke noot

• Betrouwbaarheid

Mooi product en een attente levering

• Betrouwbaarheid

Duidelijke site, snelle levering!

Duidelijke site, snelle levering!

Waar voor uw geld

Mijn eerste kennismaking was helemaal ok

• Betrouwbaarheid

Top product in een mooie verpakking.

Van bestelling tot bezorging helemaal in orde. Mooi verzorgde levering en prachtige riemen. Ontvanger was er zeer content mee! Aanrader!

Snelle goede service.

Eerste aankoop en zeer tevreden zowel met het product als met de levering.

Top product snel geleverd

Mooie riemen besteld die snel geleverd werden. Het persoonlijke bedankje in de doos is echt top, zouden meer bedrijven moeten doen. Graag weer.

• Betrouwbaarheid

Prachtige riem, perfect afgewerkt.

Ik heb een paar schoenen met krokodil motief. Daar zocht ik een riem bij. Heb er ooit een besteld maar deze leverancier kon niet leveren en kon ook geen leveringsdatum noemen. Bij Leatherbelove vond ik precies de riem die paste bij mijn schoenen. Ook zeer handig de maatadviezen over de te bestellen lengte. Door de verklaring dat het leer afkomstig is van gecertificeerde dieren uit de commerciële fok ben ik ook gerustgesteld dat deze oerdieren niet uit de natuur zijn geschoten. Een minpuntje moet ik wel noemen: dat is het cadeautje in de vorm van een sleutelhanger. Heel lelijk! Dat werd meteen door mijn vrouw afgekeurd, ook door mij.

• Betrouwbaarheid

Het contact wat ik heb gehad om af te stemmen welke riem het moest worden. verliep heel plezierig De riem is zo mooi geworden! Perfect afgewerkt, ik draag hem met veel plezier.

Geweldig+

Ben door Ilse telefonisch 'Humanbelove' te woord gestaan. Mijn foutieve bestelling is op correcte wijze door Ilse gecorrigeerd. Ook al had ik geen beoordeling mail ontvangen, had ik contact opgenomen, de reden dat dit niet gebeurd is, ik ben ziek geworden. Ik hou van Leer. Symbolisch staat leer voor mij voor: 'leer steeds weer keer op keer leer'. Met hartelijke groet aan Ilse je doet het goed fijn je telefonisch te hebben ontmoet. Gegroet Ineke Boudewijn.

• Betrouwbaarheid

Super snelle persoonlijke levering.

• Betrouwbaarheid

Zeer klantvriendelijk bedrijf en goede service

helemaal top

Riem besteld! op tijd geleverd in een mooie verpakking met een persoonlijke boodschap, ik ga binnenkort nog een bestelling plaatsen

Kwaliteitsproduct en prima service

X

Top riem top service

Na bestelling snel binnen en een nog snellere reactie op mijn vraag na ontvangst van de riem.

Nette verzending

Nette verzending, mooi verpakt, maar mag ook wel bij een exclusieve riem die wat kost. Wacht nog op een andere riem die snel op voorraad zou zijn maar is er nog niet..

Fijne riem

Al eerder bij Learherbelove.com riemen besteld! Goede kwaliteit, snelle levertijd . Wat ik persoonlijk zo mooi vindt,is dat er een zelf hand geschreven briefkaart bij zit! Mooi toch...!

Industrieweg 36

5145PV Waalwijk

Over Leatherbelove.com

Voor luxe, lederen dames- en herenriemen ben je bij Leatherbelove.com aan het juiste adres! Een riem verandert de uitstraling van je look en daar weten wij bij Leatherbelove alles van. Al 5 jaar verkopen wij luxe, leren riemen die op ambachtelijke wijze worden geproduceerd en verwerkt in Waalwijk, Nederland. Onze collecties zijn zowel op mannen als op vrouwen gericht en kunnen naar wens, op maat gemaakt worden. Kies bijvoorbeeld je eigen gesp en kleur, deze kun je uiteraard vooraf in onze showroom in Waalwijk komen uitzoeken. Ben je op zoek naar service en kwaliteit? Shop dan vanaf nu je lederen riem bij Leatherbelove.com