Netjes en snel geleverd

Mooie riem en netjes in de merkdoos verstuurd. Werd de volgende werkdag al geleverd.

Vlote levering.

Mooie riemen voor een betaalbare prijs.

Uitstekend!!

Uitstekend!

• Betrouwbaarheid

Voor een mooie leren riem het juiste adres!

Prachtige riemen van goede kwaliteit en snelle verzending die ook nog eens keurig verzorgd is!

• Betrouwbaarheid

Goede kwaliteit en snel geleverd.

Mooie riemen. Goede kwaliteit.

• Betrouwbaarheid N.v.t.

TOP!!!

Op zoek naar een mooie exclusievere riem kwam ik uit bij Leatherbelove, ruime keuze en prima prijzen was mijn eerste indruk. Mooie duidelijke site en aldus een zwart lederen painted riem besteld. Deze gisteren ontvangen en ben zeer tevreden. Snelle service, prima prijzen en niet geheel onbelangrijk: top kwaliteit!! Stevige gesp, dikke lederen riem, mooi afgewerkt en zeker zijn geld waard. Willem Janssen

Geweldig!

Snelle levering, goede kwaliteit en snelle oplossing van een klein probleem (verkeerde gesp). Daarnaast riemen waar niet iedereen mee loopt.

• Betrouwbaarheid

Leuke artikelen , snel bezorgd , zeer verzorgd samen met een persoonlijk woordje, dit maakt het af

Verzorgde ,mooie artiķelen.

Prima kwaliteit en service

Zelfs op zondag antwoord gekregen op mijn vraag. Persoonlijke benadering, goede kwaliteit.

Prima product

Heb nu meerdere riemen van leatherbelove en zeer tevreden over de kwaliteit en design. Aanrader

• Betrouwbaarheid

Vlot geleverd zoals beloofd.

Vlot geleverd zoals beloofd.

• Betrouwbaarheid

Mooie riem, helaas mis ik 2 gaatjes waardoor ik de riem niet strakker kan doen. Goede reden om wat meer te eten. Het persoonlijke kaartje vond ik ook heel leuk. Dat is klantenbinding.

Topservice en erg vriendelijk

2 ''maatwerkriemen'' besteld, ik mocht langskomen in de showroom waar ik heel vriendelijk werd ontvangen en geholpen. Mijn oude riem mocht ik achterlaten en werd ''opgepoetst'' (service!). Ziet er ook weer als nieuw uit.

• Betrouwbaarheid

Mooi product, snelle levering en een leuk.persionlojk kaartje. Top!

• Service N.v.t.
  • Betrouwbaarheid N.v.t.

In een woord geweldig!

Kwaliteit en levering helemaal top. Weet nu waar ik de volgende keer moet zijn. Ans

• Betrouwbaarheid

Prachtig product, mooi afgewerkt. Prijzig maar niet te duur.

Mooi prouct

Mooi gemaakt, vakkundig en kwalitatief erg goed. Prijs een beetje hoog maar daar krijg je een mooi handgemaakt product voor.

• Betrouwbaarheid

Alles in orde en naar wens

Alles in orde

• Betrouwbaarheid

Snelle levering, uitstekende producten.

Ruime keuze op goede website vervolgens snelle levering van het product conform verwachting en tussentijds goede informatie voorziening.

• Service N.v.t.
  • Betrouwbaarheid

Verfrissende service en top producten.

Al diverse malen riemen besteld. Altijd keurig verpakt met een handgeschreven boodschap verpakt. Het is kwaliteit wat je krijgt en straalt ook in alles kwaliteit uit. 👍 Al met al....Uitmuntende service. En bij bezoek in Waalwijk snap je de filosofie van dit mooie bedrijf. Kwaliteitsproducten door bevlogen mensen die ambacht nog met hoofdletters schrijven.

Heel snelle levering !

Heel snelle levering

• Betrouwbaarheid

Kwaliteit en levering dik in orde.

x

• Betrouwbaarheid

Als eerste een staaltje opgevraagd. Deze werd snel verzonden. Later de bijbehorende riem besteld. Alles verliep zoals je mag verwachten! En erg leuk het handgeschreven kaartje! Kortom: Zeker waard om hier je bestelling te plaatsen.

heel goed!

Goede service en kwaliteit en ook heel verrassend was het persoonlijke en handgeschreven kaartje

Industrieweg 36

5145PV Waalwijk

Over Leatherbelove.com

Voor luxe, lederen dames- en herenriemen ben je bij Leatherbelove.com aan het juiste adres! Een riem verandert de uitstraling van je look en daar weten wij bij Leatherbelove alles van. Al 5 jaar verkopen wij luxe, leren riemen die op ambachtelijke wijze worden geproduceerd en verwerkt in Waalwijk, Nederland. Onze collecties zijn zowel op mannen als op vrouwen gericht en kunnen naar wens, op maat gemaakt worden. Kies bijvoorbeeld je eigen gesp en kleur, deze kun je uiteraard vooraf in onze showroom in Waalwijk komen uitzoeken. Ben je op zoek naar service en kwaliteit? Shop dan vanaf nu je lederen riem bij Leatherbelove.com