Mooie riem en netjes in de merkdoos verstuurd. Werd de volgende werkdag al geleverd.
Beste Tonny, Bedankt voor uw beoordeling! Wij wensen u veel draagplezier met uw riem en zien u graag weer voorbij komen tussen onze bestellingen. Groetjes, Lara Team Leatherbelove
Mooie riemen voor een betaalbare prijs.
Uitstekend!
Prachtige riemen van goede kwaliteit en snelle verzending die ook nog eens keurig verzorgd is!
Beste Nel, Bedankt voor uw leuke beoordeling. We vinden het erg leuk om te lezen dat u enthousiast bent over onze service en zien u graag een volgende keer terug op onze website! Groetjes, Lara Team Leatherbelove
Mooie riemen. Goede kwaliteit.
Op zoek naar een mooie exclusievere riem kwam ik uit bij Leatherbelove, ruime keuze en prima prijzen was mijn eerste indruk. Mooie duidelijke site en aldus een zwart lederen painted riem besteld. Deze gisteren ontvangen en ben zeer tevreden. Snelle service, prima prijzen en niet geheel onbelangrijk: top kwaliteit!! Stevige gesp, dikke lederen riem, mooi afgewerkt en zeker zijn geld waard. Willem Janssen
Beste Willem, Bedankt voor uw enthousiaste beoordeling! We vinden het erg leuk dat uw eerste inruk goed was. We wensen u veel draagplezier met uw lederen painted riem in het zwart! Groetjes, Lara Team Leatherbelove
Snelle levering, goede kwaliteit en snelle oplossing van een klein probleem (verkeerde gesp). Daarnaast riemen waar niet iedereen mee loopt.
Beste Hans, Bedankt voor uw beoordeling. We vinden het erg vervelend dat er een klein probleem was, maar vinden het fijn om te horen dat u tevreden bent met onze service! Groetjes, Sanne Team Leatherbelove
Verzorgde ,mooie artiķelen.
Zelfs op zondag antwoord gekregen op mijn vraag. Persoonlijke benadering, goede kwaliteit.
Beste Raymond, Bedankt voor uw beoordeling! We vinden het erg leuk om te lezen dat u enthousiast bent over onze service! Groetjes, Lara Team Leatherbelove
Heb nu meerdere riemen van leatherbelove en zeer tevreden over de kwaliteit en design. Aanrader
Beste Marcel, Bedankt voor uw beoordeling! We vinden het leuk om te lezen dat u zeer tevreden bent! Groetjes, Lara Team Leatherbelove
Vlot geleverd zoals beloofd.
Mooie riem, helaas mis ik 2 gaatjes waardoor ik de riem niet strakker kan doen. Goede reden om wat meer te eten. Het persoonlijke kaartje vond ik ook heel leuk. Dat is klantenbinding.
Beste Rob, Bedankt voor uw leuke beoordeling! Als u tijd hebt kunt u langskomen en kunnen we kijken of we de ceintuur kunnen inkorten en zo niet is het inderdaad een leuke reden om iets meer te eten:) Groetjes, Lara Leatherbelove team
2 ''maatwerkriemen'' besteld, ik mocht langskomen in de showroom waar ik heel vriendelijk werd ontvangen en geholpen. Mijn oude riem mocht ik achterlaten en werd ''opgepoetst'' (service!). Ziet er ook weer als nieuw uit.
Beste Edwin, Bedankt voor uw beoordeling! We vinden het leuk om te lezen dat u zo tevreden bent! We doen alles voor een goede service! Groetjes, Lara Leatherbelove team
Mooi product, snelle levering en een leuk.persionlojk kaartje. Top!
Beste Martijn, Bedankt voor uw enthousiaste beoordeling! We vinden het erg leuk om te lezen dat u tevreden bent en het kaartje leuk vind. Groetjes, Lara Leatherbelove team
Kwaliteit en levering helemaal top. Weet nu waar ik de volgende keer moet zijn. Ans
Beste Ans, Bedankt voor uw leuke beoordeling! We zien u graag nog vaak voorbij komen! Groetjes, Sanne Leatherbelove team
Prachtig product, mooi afgewerkt. Prijzig maar niet te duur.
Beste Richard, Bedankt voor uw beoordeling! We vinden het erg leuk om te lezen dat u het een prachtig product vind!! Groetjes, Sanne Leatherbelove team
Mooi gemaakt, vakkundig en kwalitatief erg goed. Prijs een beetje hoog maar daar krijg je een mooi handgemaakt product voor.
Beste Richard, Bedankt voor uw beoordeling! We streven er iedere dag naar om een goed product te leveren en vinden het dus erg leuk om te lezen dat u er enthousiast over bent. Groetjes, Sanne Leatherbelove team
Alles in orde
Ruime keuze op goede website vervolgens snelle levering van het product conform verwachting en tussentijds goede informatie voorziening.
Beste Niels, Bedankt voor uw beoordeling! We vinden het erg leuk om te lezen dat u enthousiast bent over ons bedrijf! Groetjes, Lara Leatherbelove team
Al diverse malen riemen besteld. Altijd keurig verpakt met een handgeschreven boodschap verpakt. Het is kwaliteit wat je krijgt en straalt ook in alles kwaliteit uit. 👍 Al met al....Uitmuntende service. En bij bezoek in Waalwijk snap je de filosofie van dit mooie bedrijf. Kwaliteitsproducten door bevlogen mensen die ambacht nog met hoofdletters schrijven.
Heel snelle levering
Beste Kateleen, Bedankt voor uw beoordeling. Wij vinden het erg leuk om te lezen dat u tevreden bent met onze levering! Groetjes, Lara Leatherbelove team
x
Als eerste een staaltje opgevraagd. Deze werd snel verzonden. Later de bijbehorende riem besteld. Alles verliep zoals je mag verwachten! En erg leuk het handgeschreven kaartje! Kortom: Zeker waard om hier je bestelling te plaatsen.
Beste Sander, Bedankt voor uw enthousiaste beoordeling. Wij vinden het erg leuk om te lezen dat u tevreden bent en ons aanraad om een bestelling te plaatsen. Dat waarderen we enorm. Hier streven wij elke dag naar om het u zo goed mogelijk te laten ervaren. Groetjes, Lara Leatherbelove team
Goede service en kwaliteit en ook heel verrassend was het persoonlijke en handgeschreven kaartje
Beste Foske, Bedankt voor uw enthousiaste beoordeling. Groetjes, Lara Team Leatherbelove
Industrieweg 36
5145PV Waalwijk
Voor luxe, lederen dames- en herenriemen ben je bij Leatherbelove.com aan het juiste adres! Een riem verandert de uitstraling van je look en daar weten wij bij Leatherbelove alles van. Al 5 jaar verkopen wij luxe, leren riemen die op ambachtelijke wijze worden geproduceerd en verwerkt in Waalwijk, Nederland. Onze collecties zijn zowel op mannen als op vrouwen gericht en kunnen naar wens, op maat gemaakt worden. Kies bijvoorbeeld je eigen gesp en kleur, deze kun je uiteraard vooraf in onze showroom in Waalwijk komen uitzoeken. Ben je op zoek naar service en kwaliteit? Shop dan vanaf nu je lederen riem bij Leatherbelove.com