Post NL heeft een maal gebeld en ik zag hem weg lopen naar zijn voertuig... ik kon uitmaken dat een levering was. Chauffeur had de pakje in inkomhal achtergelaten!... zonder handtekening ! Open en bloot aan eender wie... Ik vind geen praktijken sorry.
Pluspunten
Geen negatieve punten!
VerbeterpuntenZou het niet weten
Pluspunten
Teveel om op te noemen,maar ik kocht hier al 2 riemen van sublieme kwaliteit,zeer snel geleverd. Kortom ik weet nergens waar je beter kun zijn voor jouw persoonlijke riem. Ik kan Leatherbelove warm aanbevelen!!!
Pluspunten
Persoonlijke service en uitstekende kwaliteit
VerbeterpuntenWe zouden meer van dit soort vakbedrijven in Nederland moeten hebben
Pluspunten
Fantastisch mooie producten van een kwaliteit die je in de meeste winkels niet ziet. Ook een prachtige mooie werkplaats, erg leuk om te bezoeken en uit het fraaie aanbod een keuze te maken. Erg aan te bevelen!
VerbeterpuntenIk wens jullie een bloeiende en langdurige bedrijfstoekomst waarin je oog voor het 'kleinschalige' vakmanschap kunt blijven combineren met gezonde omzet en groei. Zoek naar de manieren waarop je dit kunt blijven doen.
Pluspunten
- goed assortiment/mooie kwaliteit - toegankelijk/goed bereikbaar - duidelijke communicatie - persoonlijke service - maken artikelen op maat - mogelijkheid om kleur te bepalen d.m.v. toezenden kleurstaal - snelle en correcte levering > ook retour zenden gaat moeiteloos
Pluspunten
Prima product, service!
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Uitstekende kwaliteit en dienst, past perfect volgens aangegeven maatvoorstel. Een dikke proficiat met dit uitstekende kwaliteitsvolle product!
Pluspunten
Mooie riemen, snel geleverd, leuk verpakt en een persoonlijk handgeschreven kaartje erbij
Pluspunten
Mooie produkten, snelle levering
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Zeer mooie en kwaliteit echte lederen riemen, vriendelijke klantenservice met kennis van zaken, product is zeer goed en leuk ingepakt met een persoonlijk kaartje, levertijd is zeer snel, bestelling heb je de volgende dag in huis...! In een woord TOP..!!
Pluspunten
Vakmanschap en kwaliteit ! TOP !
Pluspunten
LEUK BEDANK KAARTJE BIJ LEVERING
Pluspunten
Vakkundig Klantvriendelijk Attent
Pluspunten
snelheid, efficiëntie
VerbeterpuntenAlles is top
Industrieweg 36
5145PV Waalwijk
Voor luxe, lederen dames- en herenriemen ben je bij Leatherbelove.com aan het juiste adres! Een riem verandert de uitstraling van je look en daar weten wij bij Leatherbelove alles van. Al 5 jaar verkopen wij luxe, leren riemen die op ambachtelijke wijze worden geproduceerd en verwerkt in Waalwijk, Nederland. Onze collecties zijn zowel op mannen als op vrouwen gericht en kunnen naar wens, op maat gemaakt worden. Kies bijvoorbeeld je eigen gesp en kleur, deze kun je uiteraard vooraf in onze showroom in Waalwijk komen uitzoeken. Ben je op zoek naar service en kwaliteit? Shop dan vanaf nu je lederen riem bij Leatherbelove.com