Pluspunten
Ambachtelijk product
Verbeterpuntengeen
Beste Rub2Play :). Bedankt voor uw beoordeling. Ambachtelijk product, gemaakt in Nederland. Mooi dat u dit opmerkt. Veel draagplezier. Groet, Job Team Leatherbelove
Pluspunten
Super mooie riem van zeer goede kwaliteit ben er heel blij mee. Uitstekend advies gehad ook.
Pluspunten
open en eerlijk bedrijf, komt afspraken na.
Rob, Wederom bedankt voor uw bericht. Leuk dat u er was tijdens ons kerst event. Veel draagplezier met uw handgepoetste cognac riem :). Groet, Job Team Leatherbelove
Bedankt voor uw beoordeling. Mooi cijfer! :) Groet, Job Team Leatherbelove
Pluspunten
Top kwaliteit. Snel geleverd en met een persoonlijke touch! Handgeschreven briefje waarop we kerstwensen kregen. Aanrader!
Beste Jeroen, Bedankt voor uw enthousiaste bericht. Wij hopen dat het product aan alle wensen blijft voldoen :). Veel draagplezier. Groet, Job Team Leatherbelove
Bedankt voor dit mooie cijfer! :). Groet, Job Team Leatherbelove
Pluspunten
geode kwaliteit
Verbeterpuntenmoeilijk te vinden om order te plaatsen gezien ik op het merk van vorige riem opzocht.
Beste Marleen, Bedankt voor uw beoordeling. Wij nemen uw verbeterpunt zeker mee en testen direct of we dit kunnen verbeteren/aanpassen. We willen graag makkelijk gevonden worden :). Groet, Job Team Leatherbelove
Pluspunten
De eerste keer hier besteld. Ik was al lang op zoek naar een echte goede lederen riem. Die heb ik daar gevonden dus. Met de juiste tips hoe je deze het beste in kon korten. Heel leuk verpakt met persoonlijk geschreven kaartje erbij. Verzending volgens afspraak. Ik blijf klant :-)
Beste Ivonne, Erg leuk om uw beoordeling te lezen. Lekker enthousiast! Bedankt. Groet, Job Team Leatherbelove
Pluspunten
Mooi product en mensen aan het roer met de juiste instelling.
VerbeterpuntenHet is goed zoals het nu is.
Pluspunten
Klantvriendelijkheid Showroom waar kiezen onmogelijk is
Pluspunten
Correct over heel de lijn. Het goed beantwoordt aan de verwachtingen.
Pluspunten
Mooi producten en topservice. Wilde graag riem passende bij elders gekochte schoenen. Geen moeite te veel en correcte en duidelijke communicatie. Supertevreden met gedane aankoop.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
mooie kwaliteit tot in de puntjes verzorgt
Pluspunten
Geweldige collectie riemen, die ik nog nergens anders gevonden heb.
Pluspunten
Kwaliteit, snelle levering
Pluspunten
Mooie kwaliteit spullen en goede service
Pluspunten
Goede kwaliteit en snelle levering.
Pluspunten
Mooi materiaal. Snelle levering. Als je iets moois en aparts zoek ben je hier aan het juiste adres. Chapeau!
Pluspunten
Bij herhalingsaankoop een handgeschreven bedank-kaartje erbij, maakt het gewoon leuk en gewaardeerd om er te kopen. Dit even los van het mooie assortiment en de goede service.
VerbeterpuntenNiets wat ik me momenteel kan bedenken. Gewoon erg tevreden
Pluspunten
ik heb bij jullie een riem gekocht en ben daar zeer tevreden over,zeer goede materiaal en zeer makkelijk te verkorten indien de riem te lang is, ook een zeer snelle levering en als kers op de taart het handgeschreven bedank kaartje
Verbeterpuntenik kan geen verbeterpunten bedenken of tips alles was oke en ik ben zeer tevreden en ga jullie zeker aanbevelen bij kennissen en vrienden bedankt
Pluspunten
Mooie producten en snelle levertijd
Pluspunten
Goede kwaliteit. In de bestelling zit ook nog eens een hand geschreven kaartje om te bedanken voor je bestelling.
VerbeterpuntenHad graag wat extra gaatjes in de riem gehad. Ze zijn ovaal en niet makkelijk zelf zo bij te maken.
Industrieweg 36
5145PV Waalwijk
Voor luxe, lederen dames- en herenriemen ben je bij Leatherbelove.com aan het juiste adres! Een riem verandert de uitstraling van je look en daar weten wij bij Leatherbelove alles van. Al 5 jaar verkopen wij luxe, leren riemen die op ambachtelijke wijze worden geproduceerd en verwerkt in Waalwijk, Nederland. Onze collecties zijn zowel op mannen als op vrouwen gericht en kunnen naar wens, op maat gemaakt worden. Kies bijvoorbeeld je eigen gesp en kleur, deze kun je uiteraard vooraf in onze showroom in Waalwijk komen uitzoeken. Ben je op zoek naar service en kwaliteit? Shop dan vanaf nu je lederen riem bij Leatherbelove.com