Pluspunten
Service is prima. Leuk ook het persoonlijke kaartje!
VerbeterpuntenHad iets meer verwacht van de kwaliteit van de riem.
Pluspunten
geen opmerkingen, correct, snel en gekregen wat ik vroeg.
Verbeterpuntenik had misschien moten aanduiden dat levering best niet in weekeinde gebeurde (is ook niet gebeurd maar op tracking bleek dat het had, kunnen gebeuren)
Pluspunten
bestelling keurig op tijd geleverd,zeer nette verpakking.
Pluspunten
Kwaliteit lijkt prima.(pas een week in bezit)
VerbeterpuntenProduct omschrijving mag uitgebreider
Pluspunten
Prachtig product en afgeleverd op korte termijn. Met een persoonlijk kaartje erbij!
Pluspunten
Ik ben heel blij met de heren ceintuur en de schort.Prachtige kwaliteit leder . De schort is wel wat duurder dan de meeste aanbieders ,maar dat verschil is absoluut te zien. Mijn vader was dan ook heel blij met zijn vaderdag cadeau!
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Op basis van foto's op de website bestelling geplaatst. De realiteit is minstens even mooi. Kwaliteit zit niet alleen in het product, maar ook in de manier van presenteren (verpakking, kaartje, enz). Topklasse !! Absolute aanbeveler.
Pluspunten
Alles perfect geregeld.
VerbeterpuntenLevertijd
Pluspunten
Vakkundig, mooi en betrouwbaar bedrijf.
VerbeterpuntenGeen!
Pluspunten
snelle en correcte levering
Pluspunten
Leuk contact.
VerbeterpuntenIn de riem is zichtbaar een andere poging van de tekst te zien. Dat is jammer, maar niet storend daar het aan de binnenkant zit.
Pluspunten
maakt mooie producten, erg tevreden over het resultaat.
Verbeterpuntenniet alles op voorraad, kunt niet langskomen om ter plaatse wat uit te zoeken
Pluspunten
Snelle levertijd. Product is zoals besteld Aardige persoonlijke kaart bijgevoegd.
VerbeterpuntenTussen het moment van de bevestiging van betaling door Learherbelove en het moment van bevestiging van het levermoment door Post.nl zou het fijn zijn een bericht te ktijgen, dat het artikel is aangeboden aan Post.nl. Zeker daar de levertijd tussen de 3 en 5 werkdagen is.
Pluspunten
zeer persoonlijke benadering met handgeschreven briefje bij aflevering maakt net het verschil
Ik had 2 riemen besteld die apart werden geleverd, is niet handig. Je kan dan ook echt wel 2 dagen wachten zodat je ze in 1 keer krijgt.
Pluspunten
Prima bedrijf met attente medewerkers . Zeer vakkundig geholpen . wat me erg opviel was dat men veel kennis van leder heeft en daarover een gedegen uitleg geeft. De riem is prachtig ! Dank en succes verder met jullie prachtige producten ..
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Prima communicatie , snelle levering , mooi product .
Pluspunten
Ik had te laat besteld, maar product werd snel en correct geleverd.
Pluspunten
Aanbod, prijs, stiptheid van levering én vooral de persoonlijke boodschap die bij de schort stak! Zo vriendelijk!
Industrieweg 36
5145PV Waalwijk
Voor luxe, lederen dames- en herenriemen ben je bij Leatherbelove.com aan het juiste adres! Een riem verandert de uitstraling van je look en daar weten wij bij Leatherbelove alles van. Al 5 jaar verkopen wij luxe, leren riemen die op ambachtelijke wijze worden geproduceerd en verwerkt in Waalwijk, Nederland. Onze collecties zijn zowel op mannen als op vrouwen gericht en kunnen naar wens, op maat gemaakt worden. Kies bijvoorbeeld je eigen gesp en kleur, deze kun je uiteraard vooraf in onze showroom in Waalwijk komen uitzoeken. Ben je op zoek naar service en kwaliteit? Shop dan vanaf nu je lederen riem bij Leatherbelove.com