Pluspunten
kwaliteit
Pluspunten
De levering gebeurde op het juiste ogenblik. De ontvanger van het geschenk was er supertevreden mee en ook ik vond het een mooi staaltje vakmanschap.
Pluspunten
Er zat een leuk handgeschreven kaartje bij, dat maakt het heel persoonlijk. Verder zeer mooie kwaliteit riem. Zeer tevreden
Verbeterpunteneen bevestigingsmail na online aankoop zou prettig zijn en meer betrouwbaarheid geven/uitstralen
Pluspunten
De riem was zeer goed verpakt, netjes in het originele doosje en daaromheen nog een doosje ter verzending. De factuur zat netjes in de doos en een heel leuk persoonlijk geschreven kaartje. Complimenten! Erg leuk om op deze manier je bestelling te ontvangen.
Pluspunten
Top kwaliteit
VerbeterpuntenGeen idee wat er zou moeten veranderen?
Pluspunten
Zeer ,overzichtelijk,duidelijke webshop.snelle levering en zeer nette communicatie na de bestelling ,top!! Vooral het handgeschreven kaartje zeer attent
VerbeterpuntenGeen
ik heb een leren riem gekocht die 1 meter lang moet zijn en tot mijn verbazing staat er 100 op aan de binnenkant maar hij meet 1.20 meter LANG !!!!!!!!!! hoe kan dit !!!!!!!!!!!! dus hij paste niet om mijn middel en heb hem maar bij de schoenmaker korter later maken,ik was te boos om jullie hiervan op de hoogte te stellen!!!!!!
armbandje brak helaas (verbinding leer met metaal) na 1 week.
Pluspunten
Mijn lederen riem stond niet op de website. Door een omschrijving wist men onmiddellijk naar wat ik op zoek was. En binnen de kortste tijd werd mijn lederen riem, handgemaakt , op maat , geleverd. Niks dan lof over de samenwerking. Alvast een dikke pluim, ik ben uiterst tevreden met mijn aankoop !!!!
Pluspunten
Zeer tevreden!!
Pluspunten
Super mooie riem. Erg mooi leer. En prima op maat gemaakt. Bedankt voor het meedenken!!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
snelle levering en netjes en snel geholpen met vragen over de WhatsApp.
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Prachtige riem gekocht, mooi gemaakt! Duidelijke site, snelle levering met persoonlijke touch.
Pluspunten
Ik schrijf meestal niet snel een review, maar in dit geval moest ik het toch even kwijt. Ik dacht even simpel een riem te bestellen. Niet te duur en daarom ook niet te hoge verwachtingen. Maar toen. Bestel proces, top. Bevestiging, top. Snelheid van leveren, top. Maar het mooiste vind ik dan toch hoe de riem was verpakt en om het af te toppen een (echt) handgeschreven kaartje met een dankwoord voor de bestelling. Klein dingetje, maar maakte het echt af. Je hebt er in ieder geval een klant bij!
Pluspunten
Perfecte kwaliteit,zeer mooi afgewerkt.
VerbeterpuntenVoor de riemen misschien beter vermelding of ze verstelbaar zijn in de lengte.
Pluspunten
Mooie spullen met duidelijke uitleg. Erg leuk is de handgeschreven kaart met je voornaam en een persoonlijke boodschap betrekking hebbend op je aankoop.
Industrieweg 36
5145PV Waalwijk
Voor luxe, lederen dames- en herenriemen ben je bij Leatherbelove.com aan het juiste adres! Een riem verandert de uitstraling van je look en daar weten wij bij Leatherbelove alles van. Al 5 jaar verkopen wij luxe, leren riemen die op ambachtelijke wijze worden geproduceerd en verwerkt in Waalwijk, Nederland. Onze collecties zijn zowel op mannen als op vrouwen gericht en kunnen naar wens, op maat gemaakt worden. Kies bijvoorbeeld je eigen gesp en kleur, deze kun je uiteraard vooraf in onze showroom in Waalwijk komen uitzoeken. Ben je op zoek naar service en kwaliteit? Shop dan vanaf nu je lederen riem bij Leatherbelove.com