Beste Ewoud, Bedankt voor uw beoordeling. Team Leatherbelove
Pluspunten
- Vriendelijke en goede service, ik had de actie niet gezien, waarbij je gratis de short kon laten personaliseren. Ik werd hiervan dan via een extra mail op de hoogte gebracht. - De short was net zoals op de foto's, mooi vakmanschap.
Verbeterpunten- Acties zoals gratis personalisatie, duidelijker maken bij de bestelling. - Voor XL past de short echt maar juist
Beste Lore, Bedankt voor uw beoordeling. Fijn om te horen dat de schort goed is bevallen. Wij hebben uw verbeterpunten meteen aangepakt en het wordt al duidelijker gecommuniceerd op de webshop. Bedankt! Team Leatherbelove
Beste Lieven, Bedankt voor uw beoordeling. Team Leatherbelove
Pluspunten
Snel geleverd en een leuk kaartje erbij. Handgeschreven en eigenlijk niet meer van deze tijd, maar wel super cool!
Beste Freddy, Bedankt voor uw beoordeling. De oude ambacht gaat gepaard met 'oude gewoontes' ;) Veel plezier met uw riem. Team leatherbelove
Beste Daniel. Bedankt voor uw beoordeling Veel plezier met uw jeans riem Team Leatherbelove
Beste Ad, Bedankt voor uw beoordeling Team Leatherbelove
Beste Verenique, Bedankt voor uw beoordeling Team Leatherbelove
Pluspunten
precies zoals op de foto
Beste Lende, Bedankt voor uw beoordeling Team Leatherbelove
Pluspunten
snelle levering, prachtig kookschort. ook wat aan het emailen geweest voor ik mijn koop deed, ik werd snel gereageerd en ik ben goed geholpen
Verbeterpuntenx
Beste Lindy, Bedankt voor uw beoordeling Fijn om te horen dat u tevreden bent met onze service. Team Leatherbelove
Pluspunten
Wordt met de klant mee gedacht en goede service
Beste Bas, Bedankt voor je beoordeling. Ik hoop dat je een prachtige bruiloft hebt gehad en wij wensen jullie veel geluk toe. De rode riemen 'custom-made' pasten mooi bij je pak en schoenen. Team Leatherbelove
Pluspunten
Prachtig product en persoonlijke aanpak!
VerbeterpuntenBij de verstelbare riemen zou een verstelschroef met grip aan beide kanten handig zijn zodat je de schroef echt vast aan kunt draaien.
Beste Daan, Bedankt voor uw beoordeling en verbeterpunt. We gaan een test doen met nieuwe schroefjes bij de luxe riemen in het nieuwe jaar. Bedankt! Team Leatherbelove
Pluspunten
Supersnelle service en een prachtige armband. Kortom: top!!
Bedankt voor uw beoordeling Esther! Veel plezier met uw armband.
Pluspunten
Top producten en dito service!
Bedankt voor je beoordeling Mark. De riem past mooi bij je suède schoenen!
Pluspunten
Mooie en vooral zeer duidelijke site. Goede communicatie naar de klant. Goede service met een leuke persoonlijke bedankingskaartje.
VerbeterpuntenGeen
Beste Koen, Nogmaals bedankt voor uw attente reactie. Ook via de mail. Wij vinden het erg leuk om dit soort enthousiaste reacties te krijgen. Team Leatherbelove
Bedankt voor uw beoordeling! Team Leatherbelove
Pluspunten
Keurig verzorgd.
VerbeterpuntenGeen
Bedankt voor uw beoordeling Lenie. Fijn dat uw aankoop naar wens is. Team Leatherbelove
Pluspunten
Alles perfect. Bijzonder snelle levering.
Bedankt voor uw beoordeling Tina. We love 10's! Team Leatherbelove
Bedankt voor uw beoordeling Guy. Team Leatherbelove
Pluspunten
Mooie kwaliteit!
Bedankt voor uw beoordeling Arnold Team Leatherbelove
Pluspunten
Persoonlijk, snel, kwaliteit
VerbeterpuntenPostbode keek nogal vreemd: het zwarte pakje in combinatie met "leather" suggereerd een andere inhoud... :-)
Haha! Wij willen niet weten wat zijn gedachtengang is geweest ;) Bedankt voor uw beoordeling. Team Leatherbelove
Pluspunten
Top geregeld !!!
Bedankt voor uw beoordeling Peter. Veel plezier met uw aankoop. Team Leatherbelove
Pluspunten
Producten
Bedankt voor uw beoordeling Marcel. Team Leatherbelove
Pluspunten
Dit bedrijf weet waar ze mee bezig zijn! Web site ziet er top uit, mooie producten en de mensen achter het bedrijf, ja dat klopt allemaal, erg goed!
VerbeterpuntenGeen, ga zo door!
Bedankt voor je beoordeling Lars! Leuk dat je onze showroom bent komen opzoeken. De riem matchte mooi met je schoenen. Veel plezier met je aankoop. Team Leatherbelove
Industrieweg 36
5145PV Waalwijk
Voor luxe, lederen dames- en herenriemen ben je bij Leatherbelove.com aan het juiste adres! Een riem verandert de uitstraling van je look en daar weten wij bij Leatherbelove alles van. Al 5 jaar verkopen wij luxe, leren riemen die op ambachtelijke wijze worden geproduceerd en verwerkt in Waalwijk, Nederland. Onze collecties zijn zowel op mannen als op vrouwen gericht en kunnen naar wens, op maat gemaakt worden. Kies bijvoorbeeld je eigen gesp en kleur, deze kun je uiteraard vooraf in onze showroom in Waalwijk komen uitzoeken. Ben je op zoek naar service en kwaliteit? Shop dan vanaf nu je lederen riem bij Leatherbelove.com