Pluspunten
Super kwaliteit. Schitterende broeksriem. Vrienden zijn jaloers. Hehe
VerbeterpuntenGeen verbeteringen nodig. Ik bestel al jaren zaken in Nederland via webshops en moet eerlijk bekennen dat wij hier in België zeker iets kunnen leren van onze noorderburen. Zonder twijfel. Keep up the fantastic work folks!
Beste Sven, Bedankt voor uw enthousiaste beoordeling. Haha! Dat is leuk. Veel plezier met uw aankoop en wie weet zien we uw jaloerse vrienden binnenkort in de winkel :). Team Leatherbelove
Pluspunten
Nette showroom, goede kwaliteit producten, goede uitleg over de producten.
Beste Remy, Bedankt voor uw beoordeling en bezoek aan onze showroom. Veel plezier met uw aankoop. Team Leatherbelove
Pluspunten
Vriendelijk en behulpzaam bij vragen. Mooie site.
VerbeterpuntenZou geen verbeterpunten weten.
Pluspunten
Snelle levering met een persoonlijk tintje !
Pluspunten
Overzichtelijke website Goed verpakt Goed product
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Uitstraling en kwaliteit zijn top.
VerbeterpuntenLevertijd loopt achter bij "de grote jongens".
Pluspunten
Snelle levering en vriendelijk geholpen met vraag over product
VerbeterpuntenGebruiksaanwijzing voor sluiting meesturen
Pluspunten
Duidelijke omschrijving gebruikte materialen in het product. Product snel geleverd en netjes verpakt.
Pluspunten
Wat een uniek bedrijf Leatherbelove,alles nog met de hand gemaakt en dan ook nog naar eigen wens. Ik heb een prachtige echte kroko ceintuur gekocht. Toen ik deze binnen kreeg had ik dit niet kunnen dromen , wat een mooi exemplaar, verpakt in een exclusief stoffen zakje met een gratis sleutelhanger en dan weer verpakt in een mooi doosje met een orgineel certificaat van echtheid erbij. Ik heb meteen gebeld en aangegeven dat ik ook graag mijn initialen in de binnenkant van de band wilde hebben. Ook dat was geen probleem ,mijn nieuwsgierigheid was gewekt en ben naar Leatherbelove gereden en in de tijd dat men mijn initialen erin gemaakt heeft ,heb ik kunnen kijken in hun showroom naar de meest prachtige exclusieve ceintuurs. Werkelijk een walhalla van de meest mooie leersoorten en dat nog gemaakt in Nederland.Ik heb toen ook maar meteen een prachtige leren schort gekocht en ook daar heeft men mijn wens om "Theo de Barbegue koning" in te laseren vervuld! Beste Job mijn complimenten en dank je wel voor de geweldige service en het heerlijke brabantse kopje koffie ! Hartelijke groet Theo
Pluspunten
Zeer snelle levering. Hoge kwaliteit. Mooi verpakt. Al meerdere keren iets gekocht en de kwaliteit en service van dit bedrijf is geweldig.
Pluspunten
Super kwaliteit en een persoonlijk geschreven kaart er bij echt top
Pluspunten
De verpakking is mooi door de eenvoud. Een prachtige riem, mooi gemaakt, is de prijs meer dan waard. en, bedankt voor persoonlijke kaart
Verbeterpunten-
Pluspunten
Na een lange zoektocht naar een originele riem heb ik deze hier gevonden! Super mooi en vakmanschap! Bedankt!
VerbeterpuntenNVT
Pluspunten
Echte service voor de goede prijs en netjes ingepakt afgeleverd. Echt een aanrader
VerbeterpuntenHou dit niveau van service vast dan kan het niet anders dan een succes worden
Pluspunten
Persoonlijke afhandeling van bezorging, mooie producten, duidelijke informatie.
Pluspunten
Voor de eerste keer iets besteld bij LeatherBeLove. Wat een fantastische lederen producten verkopen zij. Ik was al langere tijd op zoek naar een aparte lederen riem voor mijn jeans. Via Google kwam ik terecht bij LeatherBeLove. Ik bekeek hun site en zag de riem waar ik al zo lang naar op zoek was. Een zwarte Vintage Look Croco lederen riem. Ik heb deze onmiddellijke besteld en 2 dagen later had ik hem in huis naar volle tevredenheid. Een persoonlijk kaartje met een bedankje voor de bestelling van Job, erg attent, maar bovendien wat een prachtige riem, ik vond hem mooier als op de foto. Ik ben er onwijs blij mee !!! LeatherBeLove team, nogmaals bedankt voor de snelle verzending en graag tot een volgende keer. Ik zal jullie zeker aanbevelen bij vrienden en kennissen. Vriendelijke groet, Marijn
VerbeterpuntenGeen, ga zo door met het maken van zulke mooie lederen producten.
Pluspunten
Persoonlijk en kwaliteit
geen idee
Industrieweg 36
5145PV Waalwijk
Voor luxe, lederen dames- en herenriemen ben je bij Leatherbelove.com aan het juiste adres! Een riem verandert de uitstraling van je look en daar weten wij bij Leatherbelove alles van. Al 5 jaar verkopen wij luxe, leren riemen die op ambachtelijke wijze worden geproduceerd en verwerkt in Waalwijk, Nederland. Onze collecties zijn zowel op mannen als op vrouwen gericht en kunnen naar wens, op maat gemaakt worden. Kies bijvoorbeeld je eigen gesp en kleur, deze kun je uiteraard vooraf in onze showroom in Waalwijk komen uitzoeken. Ben je op zoek naar service en kwaliteit? Shop dan vanaf nu je lederen riem bij Leatherbelove.com