Pluspunten
Groot assortiment, snelle levering, persoonlijk tintje bij bestelling. Fijne website
VerbeterpuntenGa zo door!
Bedankt voor uw attente beoordeling Leny, Team Leatherbelove
Pluspunten
snelle levering en goede kwaliteit
Bedankt voor uw beoordeling Roy Team Leatherbelove
Pluspunten
Alléén maar !!!!
VerbeterpuntenIk niet !!!
Bedankt voor uw beoordeling Piet. Team Leatherbelove
Pluspunten
Zie in de sterren!
VerbeterpuntenVolledige voldoening.
Wij zijn in de sterren met deze beoordeling, Firmin. Bedankt! Team Leatherbelove
Pluspunten
Prettig bedrijf om mee samen te werken, flexibel, heel veel mogelijk, luisteren goed naar je eisen en wensen.
VerbeterpuntenGa zo door!
Bedankt voor je beoordeling Patrick. Team Leatherbelove
Pluspunten
Meedenkend, persoonlijke benadering, vlotte afwikkeling
Bedankt voor uw beoordeling Patrick. Team Leatherbelove
Pluspunten
Persoonlijke benadering en snelle levering
Bedankt voor uw beoordeling Tijmen. Wij vinden het fijn dat u de persoonlijke touch en de levertijd als prettig heeft ervaren. Team Leatherbelove
Pluspunten
Zeer klantvriendelijk, klant is koning Goede kwaliteit en professionele benadering Oplossingsgericht. Ik ben een zeer tevreden klant en zal Leatherbelove absoluut aanbevelen aan mijn sociale contacten.
Beste Conny, Bedankt voor uw uitgebreide en zeer attente beoordeling. Wij wensen u nogmaals veel plezier met uw aankoop. Team Leatherbelove
Pluspunten
snelle levering. product helemaal naar verwachting. ben er blij mee.
Verbeterpuntenniets
Beste Paulien, Fijn om te horen dat de riem helemaal naar uw verwachting is. Veel plezier met uw aankoop en bedankt voor de beoordeling. Team Leatherbelove
Pluspunten
Geweldige service, prachtige producten
Beste Gerry, Bedankt voor je beoordeling. Erg attent. Mocht ik je niet meer spreken, een hele fijne dag toegewenst! Tot snel. Team Leatherbelove
Pluspunten
Zeer uitgebreide en mooie collectie. Dat in combinatie met de kwaliteit in prijs is Leatherbelove zeker aan te bevelen. De bestelling is zeer snel en vakkundig uitgeleverd met een persoonlijke note erbij. Top!
Verbeterpuntennvt
Beste Ruben, Leuk zo'n enthousiaste beoordeling! Dank hiervoor. Wij wensen u nogmaals veel plezier met uw aankoop. Team Leatherbelove
Pluspunten
kwaliteit is zoals beschrejven eerlijk en juist
Verbeterpuntengeen
Beste Erik, Bedankt voor uw eerlijke beoordeling. Veel pezier met uw aankoop. Team Leatherbelove
Pluspunten
Job neemt de tijd om je over het product uit te leggen en is bijzonder klantgericht!
Beste Ronald, Bedankt voor uw komst in onze showroom. We hebben samen twee mooie custom-made riemen samengesteld. Veel plezier met deze riemen. Team Leatherbelove
Pluspunten
Geweldig het handgeschreven dat erbij geleverd werd!
Beste Rick, Wij willen u bedanken voor deze beoordeling en veel plezier met uw aankoop. Leuk dat u enthousiast bent over ons kaartje. Team Leatherbelove
Pluspunten
Prachtig, goedwerkende web-site! Mooie producten.
VerbeterpuntenAfwerking riempje kon beter.
Beste Danielle, Bedankt voor uw beoordeling en complimenten. Daarnaast zijn wij blij met uw verbeterpunt. Wij zullen dit zeker oppakken. Team Leatherbelove
Beste Rony, Bedankt voor uw beoordeling en veel plezier met uw nieuwe armbanden. Gelukkig zijn ze tijdig binnengekomen via PostNL. Team Leatherbelove
Bedankt voor uw beoordeling John. Veel plezier met uw riemen en handgepoetste armband.
Pluspunten
Snelle levering en een leuke handgeschreven kaart erbij. Ik heb een mooie armband besteld en het was ook precies als op de foto. Ik ben er erg blij mee.
Bedankt voor de leuke reactie Erica. Veel plezier met uw armband. Team Leatherbelove
Bedankt voor uw beoordeling heer Kegel. Veel plezier met uw custom-made pantalon ceintuur. Team Leatherbelove
Bedankt voor uw beoordeling Kris! Team Leatherbelove
Industrieweg 36
5145PV Waalwijk
Voor luxe, lederen dames- en herenriemen ben je bij Leatherbelove.com aan het juiste adres! Een riem verandert de uitstraling van je look en daar weten wij bij Leatherbelove alles van. Al 5 jaar verkopen wij luxe, leren riemen die op ambachtelijke wijze worden geproduceerd en verwerkt in Waalwijk, Nederland. Onze collecties zijn zowel op mannen als op vrouwen gericht en kunnen naar wens, op maat gemaakt worden. Kies bijvoorbeeld je eigen gesp en kleur, deze kun je uiteraard vooraf in onze showroom in Waalwijk komen uitzoeken. Ben je op zoek naar service en kwaliteit? Shop dan vanaf nu je lederen riem bij Leatherbelove.com