Pluspunten
Prima site, overzichtelijk. Adequate verwerking van de bestelling.
Bedankt voor uw beoordeling Johan. Veel plezier met uw suède jeans riem! Team Leatherbelove
Pluspunten
De bestelde riem was keurig ingepakt als kadootje met een handgeschreven persoonlijk bedank kaartje, hoe leuk! De riem zelf is tov de kwaliteit wel te duur in mijn beleving.
VerbeterpuntenPrijs/ kwaliteit beter afstemmen!
Bedankt voor uw enthousiaste en eerlijke beoordeling Jerry. U bent altijd welkom om eens een bezoek te brengen aan onze showroom in Waalwijk. Team Leatherbelove
Pluspunten
Leuk dat er een hulpsite is voor de maat (sanne?)
VerbeterpuntenAlleen de verstrekte informatie klopt niet. Gevolg beide riemen te kort.
Beste Kasper, Wat jammer dat u ons beoordeeld met een onvoldoende. Via de chat vroeg u om een riem van 130cm lengte. Gemeten van punt tot aan de gesp. Via onze maatinformatie is dit 115cm lengte. Het 3e gaatje tot de punt van de riem is 15cm en dit maakt 130cm totaal, zoals u graag wilde. Wij hebben u telefonisch dit proberen uit te leggen, maar helaas wordt onze meetwijze niet begrepen door u en bent u tot onze spijt teleurgesteld. Ondanks dat de riemen te kort zijn, heeft u ze wel behouden. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop. Team Leatherbelove
Pluspunten
Leuke persoonlijke ervaring.
VerbeterpuntenDe website wat overzichtelijker maken. Ziet er super uit nu maar is niet super makkelijk te bedienen.
Pluspunten
Erg mooie showroom, en mooie producten. Enthousiaste service.
Pluspunten
Correcte- en betrouwbare mensen. Er wordt goed naar je eisen en wensen geluisterd. Wat je afspreekt wordt ook nagekomen.
VerbeterpuntenMisschien bij kwetsbare riemen (o.a. suede, hand painted) verpakken in een stoffen zakje. Verder ga zo door!
Pluspunten
snelheid, kwaliteit
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snelle levering en kwaliteit geweldig. Goede service
VerbeterpuntenZijn er niet
Pluspunten
Bestelling was mooi ingepakt als kanootje en wie wil er nu geen kadootje uitpakken
Pluspunten
Mooie showroom, goed persoonlijk advies en top service
Pluspunten
persoonlijk en kwalitatief hoogstaand bedrijf met een dito service
Verbeterpuntengewoon zo door gaan.
Pluspunten
leuk dat er een persoonlijke kaart bij de riem is. de riem is erg mooi. als ik een riem koop doe ik het bij jullie
Pluspunten
Ik ben zeer tevreden over een op maat en kleur gemaakt suede riem, als service werden vooraf enkele kleur-stalen toegezonden om de juiste kleur aan te kunnen geven. Ook de keuze van een type gesp was geen probleem. Het resultaat was een heel mooie riem die aan mijn verwachting voldeed. Een dikke tien voor service en betrouwbaarheid.
VerbeterpuntenZijn reeds besproken met een medewerker en hier is aan gewerkt.
Pluspunten
persoonlijk contact, ECHT maatwerk mogelijk, enorme service, mooi assortiment, goede communicatie, ik heb diverse eerdere aangeschafte schoenen met riemen en leer laten matchen op kleur en breedte. Resultaat is top.
VerbeterpuntenEigenlijk geen, mag ik iets aangeven dan is door het enthousiast meedenken van specifieke klantwensen (kleuren matchend met schoenen) van leatherbelove het zo dat in de uitvoering de tijd genomen moet worden in de uitvoering zodat het opleveren even ietsje langer kan duren, maar het resultaat is fantastisch
Pluspunten
Goede kwaliteit, service en snelheid.
VerbeterpuntenMeer acties, zoals bijv sleutelhanger die je erbij krijgt, kortingen, gratis verzending, geschenkverpakking, stapelkorting etc.
Pluspunten
Zeer mooie en goede kwaliteit artikelen, mooie site.
Pluspunten
Een aantal keer heb ik bij Leatherbelove geshopt en tot nu toe ben ik daar heel erg tevreden over! Altijd netjes ingepakt afgeleverd. De kwaliteit is boven verwachting goed. Een aantal maanden gelden heb ik een ceintuur op de kleur van mijn schoenen laten poetsen, perfect! Ik zal hier nog vele malen terug komen.
VerbeterpuntenGa zo door!
Ik vind het enorm vervelend dat de levering bij afwezigheid bij de buren aangeboden wordt, het zou beter zijn indien de levering in en kiala punt of bij bpost op te halen wastafel, das mijn mening en ook die van de buren en van de collega's.
Pluspunten
Accuraat in communicatie; op mijn vraag per mail werd snel gereageerd. Het pakket was met aandacht verpakt en de handgeschreven kaart waarin werd bedankt voor de aankoop en succes met het product werd gewenst maakt het nét even áf. Zorgvuldig dus!
VerbeterpuntenLevering kan íets sneller (nu 3 dagen)
Pluspunten
Mijn tweede riem van dit bedrijf en weer super tevreden .
Industrieweg 36
5145PV Waalwijk
Voor luxe, lederen dames- en herenriemen ben je bij Leatherbelove.com aan het juiste adres! Een riem verandert de uitstraling van je look en daar weten wij bij Leatherbelove alles van. Al 5 jaar verkopen wij luxe, leren riemen die op ambachtelijke wijze worden geproduceerd en verwerkt in Waalwijk, Nederland. Onze collecties zijn zowel op mannen als op vrouwen gericht en kunnen naar wens, op maat gemaakt worden. Kies bijvoorbeeld je eigen gesp en kleur, deze kun je uiteraard vooraf in onze showroom in Waalwijk komen uitzoeken. Ben je op zoek naar service en kwaliteit? Shop dan vanaf nu je lederen riem bij Leatherbelove.com