Pluspunten
Snelle levering, mooi product, keurig verpakt.
VerbeterpuntenEventueel riemen in meer verschillende maten. Eventueel inpakservice aanbieden.
Pluspunten
Het zit er net zo uit als op de foto's als je het thuis krijgt
Pluspunten
Zeer mooie riem en vakkundig afgewerkt. Past perfect. Levering gebeurde ongelooflijk snel van NL naar B !! De extra attentie vond ik super ! Oprechte dank. Geert
Pluspunten
de prachtige riem is persoonlijk thuis afgeleverd.
Pluspunten
Keurig verzonden met een persoonlijk berichtje erbij. Heel netjes.
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten
Pluspunten
Op maat gemaakt product gekocht, goed advies hiervoor gekregen, telefonisch en per mail en een zeer snelle levering. Volgende riem weer van Leatherbelove!
Pluspunten
zeer verzorgd pakket bij aflevering met attenties, en grote service en vakmanschap. Ik had de verkeerde maat riemen besteld en de twee riemen zijn snel, gratis op maat gemaakt en ook nog eens persoonlijk afgeleverd.
Pluspunten
Je voelt je echt serieus genomen als klant! Naast de prachtige producten met erg hoge kwaliteit, heb ik de ontzettend goede service als erg fijn ervaren. Er is met mij mee gedacht en echt geluisterd naar wat ik wil. Resultaat is een prachtige ceintuur die ik alweer een aantal maanden vrijwel dagelijks draag. Inmiddels ook een armband voor mijn vrouw gekocht en wederom erg tevreden met de aankoop en de service. Ga zo door!
Pluspunten
Biedt prachtige producten, erg uniek. Mooie webshop, duidelijk en overzichtelijk ingericht. Echt een aanrader voor lederen accessoires
Pluspunten
Mooie producten van topkwaliteit. Loop al bijna een jaar rond met mijn nieuwe ceintuur en hij is nog net zo mooi. Inmiddels ook een lederen tas besteld, erg tevreden mee. Ga zo door!
VerbeterpuntenBen benieuwd naar de nieuwe collectie.
Pluspunten
Kennis van zaken en uitstekende kwaliteit. Klantenservice reageerde vrijwel direct op een vraag over het product!
Pluspunten
Persoonlijke handgeschreven kaart als dank voor aankoop product
Pluspunten
Zeer tevreden over de levering en de kwaliteit. Ga zo door!
Pluspunten
Ik zocht een riem in een moeilijke kleur en werd gebeld door Job met de vraag of hij een schoen mocht hebben waarbij de riem zou moeten passen. Ook al is het niet gelukt om een riem te vinden in de juiste kleur, weet ik dat Job er echt alles aan gedaan heeft om ons te helpen. Chapeau!! Bij een volgende aankoop klop ik weer bij ze aan!
Pluspunten
Ik heb dit bedrijf als prettig ervaren. Mooie producten en zeer vriendelijk ontvangen. Uitwerking van mijn bestelling was super. Ben erg blij met het eindresultaat. Thanks.
VerbeterpuntenN.v.t
Pluspunten
Precies geleverd waar ik om gevraagd had.Ziet er prachtig uit.Heel attent een persoonlijk briefje erbij gedaan.Mooie en degelijke verpakking.Snelle levering.Kortom een heel fijn en betrouwbaar bedrijf.
Industrieweg 36
5145PV Waalwijk
Voor luxe, lederen dames- en herenriemen ben je bij Leatherbelove.com aan het juiste adres! Een riem verandert de uitstraling van je look en daar weten wij bij Leatherbelove alles van. Al 5 jaar verkopen wij luxe, leren riemen die op ambachtelijke wijze worden geproduceerd en verwerkt in Waalwijk, Nederland. Onze collecties zijn zowel op mannen als op vrouwen gericht en kunnen naar wens, op maat gemaakt worden. Kies bijvoorbeeld je eigen gesp en kleur, deze kun je uiteraard vooraf in onze showroom in Waalwijk komen uitzoeken. Ben je op zoek naar service en kwaliteit? Shop dan vanaf nu je lederen riem bij Leatherbelove.com