Laden reviews...
8 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews laten voornamelijk een positieve winkelervaring zien. Consumenten waarderen het eenvoudige bestelproces, de duidelijke informatie en de gebruiksvriendelijke website. Ook de levering wordt meestal als snel en volgens afspraak genoemd, ondanks een enkele melding van problemen. Over het geheel genomen ontstaat er vertrouwen in de betrouwbaarheid en transparantie van de service.
Met Doosopmaat ben ik gerust dat we niet zonder verzenddozen vallen. Zodra onze voorraad begint te slinken plaatsen we een herhaal bestelling en deze wordt stipt op tijd geleverd.
20 April 2026
Gino
DENDERHOUTEM
Makkelijk om te bestellen, alle informatie makkelijk terug te vinden. Levering zoals afgesproken. Alles zoals het hoort dus.
20 April 2026
Inge
Wetteren
overzichtelijke website en gemakkelijk om bestellingen te plaatsen.
9 December 2025
Mevr. M. DE PRINS
MECHELEN
Gewoon zo verder doen
11 November 2025
Dhr. J. Giebens
Hulshout
Na bestelbevestiging heb ik niks meer ontvangen, geen mail met verzenddata, noch de levering van de bestelling zelf. Ik heb de bestelling een maand geleden geplaatst en de levering zou vorige week gebeuren. Intussen heb ik een andere oplossing moeten zoeken. Jammer. Toch zou ik mijn doosjes wel graag nog ontvangen natuurlijk. Dan kan ik ook iets meer aanvinken hierboven. groet, een ontgoochelde klant.
23 September 2025
Ben
Gent
Hi Ben,
Vervelend om te horen dat uw bestelling nog niet is geleverd en dat u ook geen verdere communicatie van ons hebt ontvangen. We nemen zo snel mogelijk contact met u op om dit op te lossen en te zorgen dat u uw doosjes alsnog ontvangt.
Zeer mooi product, goed afgewerkt en snel geleverd.
19 September 2025
Robert AB Neirynck
BRUGGE
De webshop is zeer gebruiksvriendelijk. Prijzen zijn ook zeer competitief. Het hele aankoopproces verloopt zeer transparant (prijzen, leveringstermijn...).
19 September 2025
Filip
Erpe-Mere
Na een fout bij de koeriersdienst, hebben ze bij doosipmaat heel snel gereageerd zodat ik als klant toch nog zeer snel was geholpen.
12 July 2025
Jimmy
Sint-Pauwels
Alles loopt goed enkel de leveringen zouden beter kunnen. Jullie werken samen met GLS en zij geven geen leverdatums door. Ze sturen wel een maul met ontvangen, in transit enz en dan plots om 8 uur smorgens we gaan vandaag leveren. Dit zou minstens 24h op voorhand doorgegeven moeten worden zodat we iemand in het magazijn kunnen voorzien voor de receptie. We zijn een onderneming die maar sporadisch leveringen doet en meestal op de baan zit. Het zou daarom gemakkelijk zijn mochten we tijdig een leveringsdatum doorkrijgen. Andere transporters slagen daar wonderwel in maar GLS heeft daar enorm veel moeite mee ook voor andere leveranciers zien we dezelfde problematiek bij GLS.
10 June 2025
C. Stevens
Antwerpen
Tot nu toe seder jaren regelmatig met jullie gewerkt. Er zijn mij geen negatieve ervaringen bijgebleven.
26 May 2025
Ronny
9950 Waarschoot
Voor een klant die blikjes frisdrank verkoopt, liet ik presentatiedozen maken. De doosjes waren snel en correct geleverd én waren goed bedrukt! Het bestelproces kan misschien nog iets verbeterd worden maar voor de rest alles top!
23 May 2025
Tom
Brugge
makkelijk altijd te bestellen, snelle levering, zeer correcte transporteurs
22 February 2025
Claudia Jaspers
Antwerpen
Snelle en correcte levering, af & toe een slechte postdoos ertussen maar dat is niet zo erg aangezien je er altijd extra geleverd krijgt.
4 July 2024
Sandra van den Berg
WIJNEGEM
Ik had gevraagd voor een levering zonder pallet, omdat we een klein kantoor zijn en de pallet hier niet weggewerkt krijgen. Maar de koerier had bij de levering toch een pallet mee en ik heb ze terug meegegeven. Bedankt voor de service.
4 July 2024
Ines
Antwerpen
Niet zo tevreden als vorige keer. De maat van de dozen wijkt enigszins af t.o.v. vorige keer (nochtans herhaling van de vorige bestelling) waardoor de mappen die erin worden gelegd soms gekneld geraken/er moeilijk kunnen in gelegd worden.
15 June 2023
H. Van Campenhout
Heverlee
perfecte service en levering op tijd.
Chris
Lo-Reninge
Goed en vlot
Dirk
Herenthout
Levertermijn van ons order is reeds met 10 dagen overschreden en nog steeds niet geleverd of een melding bekomen van de vertraging
johan
zemst
Correcte service en product volgens de gevraagde afmetingen.
Wim
Zomergem
Voldoende informatie vooraf, eenvoudig invoeren van bestelling. Levering en verpakking in orde, aan te bevelen bedrijf !
6 June 2023
Roland p.
8000 Brugge
Tot op heden goede ervaringen
13 April 2023
Gino
DENDERHOUTEM
Jullie zijn geweldig, bedankt voor alles! Veel succes gewenst!
16 February 2023
Inés Romero
Brugge
het was eenvoudig om via de webshop de bestelling te plaatsen en de levering verliep vlekkeloos
16 January 2023
MIEKE DE PRINS
Super bedankt voor je reactie, daar zijn we erg blij mee!
We zouden het waarderen als je jouw review ook wilt plaatsen op de Google reviews. Dat kan via deze link: https://g.page/r/Ca8FzRQZZ30JEB0/review.
Ondanks de fors hogere prijzen is de zorg en nauwkeurigheid waarmee de dozen worden gemaakt er in 2022 op achteruit gegaan. Jammer. NB We kunnen vergelijken want zijn reeds geruime tijd klant.
16 January 2023
Peter
Aalst
Hoi Peter,
Vervelend dat de kwaliteit anders lijkt dan voorheen. We zullen hier binnenkort even contact over opnemen.
Bestelling van een proefexemplaar. Kreeg er vlot 2 toegestuurd.
15 January 2023
Annik Klaes
Kalmthout
Super bedankt voor je reactie, daar zijn we erg blij mee!
Boomsesteenweg 690
2610 Antwerpen