Vlot en goede service

Fijn geholpen en snel geleverd

• Wat vindt u van het advies van onze lichtspecialist?
  • Kunt u eventueel een toelichting geven op dit cijfer? Verstand van zaken
  • Wat vindt u van de informatie op onze website?
  • Wat mist u of wat zou u verbeteren aan onze website of winkel? Sommige lampen staan niet op de site maar wel in de winkel

Geweldige lamp, verveelt nooit!

• Kunt u eventueel een toelichting geven op dit cijfer? 9

Veel keuze prima prijzen

Veel keuze en voor ieder budget. Aardige verkopers goede info over status bestellingen. Betaling pas bij afhalen.

• Wat vindt u van de informatie op onze website? N.v.t.

Zoals altijd goed en eerlijk advies

Tweetal lampen gekocht, grote versie in de winkel en later online de kleinere variant erbij besteld. In de winkel goed geholpen als altijd met prettig advies.

• Wat vindt u van het advies van onze lichtspecialist?
  • Kunt u eventueel een toelichting geven op dit cijfer? Kundig, eerlijk en meedenken
  • Wat vindt u van de informatie op onze website?
  • Wat mist u of wat zou u verbeteren aan onze website of winkel? Geen idee

Mooie lamp, fijn geholpen.

Zijn goed en prettig geholpen in de winkel. De lamp is prachtig. Als er een Nederlandse beschrijving bij de lanp mee geleverd was met gebruiksaanwijzing van de lamp was de waardering 5 sterren geweest.

• Wat vindt u van de informatie op onze website? N.v.t.

Ik heb nog een tip. De bevestigingsbeugel van de plafondlampen zou leveren zodat deze altijd met 2 schroeven bevestigd kan worden op iedere centraaldoos. Dit is eenvoudig te regelen door iets bredere sleuven in de beugel bij de fabrikant te laten produceren.

Mooi product

Fijn geholpen in filiaal Zoetermeer. Lampen zijn mooi en voldoen aan de verwachting. Alleen bij thuiskomst bleek 1 van de 2 lampen niet te werken. Teruggegaan voor vervanging. Zonder problemen geregeld.

• Wat vindt u van de informatie op onze website?

Mooi product voor weinig geld

Mooi product

Grandioos

Ik ben grandioos geholpen door een mevrouw die er al jaren werkt.

Heel klantvriendelijk !

Twee keer al de geweldige klantvriendelijkheid van deze webshop ervaren en nu een onderdeel van een lamp kapot. Zij lossen dit op een erg klantvriendelijke manier op. Klasse en hulde !

• Wat vindt u van het advies van onze lichtspecialist?
  • Kunt u eventueel een toelichting geven op dit cijfer? Geweldige webshop
  • Wat mist u of wat zou u verbeteren aan onze website of winkel? Niets

Perfect begeleid

Aangename winkel, vriendelijk personeel. Ruime keuze en goed van prijs

• Wat vindt u van het advies van onze lichtspecialist?
  • Kunt u eventueel een toelichting geven op dit cijfer? Deskundige uitleg bij vragen
  • Wat mist u of wat zou u verbeteren aan onze website of winkel? Niets

Mooie winkel

Vriendelijke personeel

Hele fijne verkoopster

Wij hebben hele fijne ervaring met de verkoopster die verstand van zaken heeft. Wij zijn ook heel blij met de lamp.

• Kunt u eventueel een toelichting geven op dit cijfer? 10
  • Wat vindt u van de informatie op onze website?

Ruime keuze in een prachtige zaak

Lampidee in Utrecht onderscheidt zich van andere verlichtingszaken door een hele mooie, ruime, rustige presentatie van al hun mogelijkheden op het gebied van verlichting. Wij zijn direct geslaagd voor zowel een staande leeslamp als een kleine, oplaadbare, tafellamp. Het aanbod is gevarieerd en Lampidee heeft lampen in verschillende prijsklassen.

• Wat vindt u van het advies van onze lichtspecialist?
  • Kunt u eventueel een toelichting geven op dit cijfer? Verkoper heeft uitgezocht of er tweede limoen op voorraad waren en heeft deze besteld.
  • Wat vindt u van de informatie op onze website? N.v.t.
  • Wat mist u of wat zou u verbeteren aan onze website of winkel? Website hebben we niet bekeken. Winkel is prachtig, niets aan veranderen!

Uitstekende winkel

Via de webwinkel een lamp besteld die ik in een andere winkel had gezien. De andere winkel had hem niet in de kleur die ik wilde. Lampidee wel. Bestellen ging gemakkelijk, de lamp werd de volgende dag 's avonds geleverd. Duidelijke communicatie over de bezorging en alles verliep zoals gepland.

Correcte levering, mooie lampen

1 lamp viel groter uit, dan de bedoeling. Ik vind het handiger als de technische specificaties eronder staan, dan dat ik alle plaatjes moet doorscrollen. Dat had ik dus niet gedaan. Terugsturen was eenvoudig.

• Wat vindt u van het advies van onze lichtspecialist?
  • Kunt u eventueel een toelichting geven op dit cijfer? Niet duidelijk get
  • Wat vindt u van de informatie op onze website?
  • Wat mist u of wat zou u verbeteren aan onze website of winkel? Graag technische specificaties onder het item beschrijven en niet alleen via de plaatjes.

Fast and friendly service

I bought two lamps from them. One they had it in stock and the other had to be ordered. They did let me know that the second can take weeks to be delivered and made sure I understand and I am ok with that. The second came in 1-2 weeks and it was nice to get the call and for them to talk in English with me. In the store they were very willing to answer extra questions and provide support.

• Kunt u eventueel een toelichting geven op dit cijfer? 9

Mooie producten - Goede service

We hadden een mooie lamp gekocht die, ondanks dat we deze nog steeds mooi vonden, uiteindelijk niet te passen was in het interieur. Het retourneren was geen enkel probleem.

• Wat vindt u van de informatie op onze website? N.v.t.

Perfect geholpen,bij ruime sortering.

Fijne ruime overzichtelijke winkel met adequaat personeel met prettige service.

• Wat vindt u van het advies van onze lichtspecialist?
  • Kunt u eventueel een toelichting geven op dit cijfer? gewoon goed en duidelijk
  • Wat vindt u van de informatie op onze website? N.v.t.
  • Wat mist u of wat zou u verbeteren aan onze website of winkel? niets

Fijne winkel.

Super vriendelijke medewerkers. Erg behulpzaam zelfs toen ik om 3 min voor sluitingstijd tijd nog binnen kwam.

• Wat vindt u van het advies van onze lichtspecialist?
  • Kunt u eventueel een toelichting geven op dit cijfer? Medewerker moest iets opzoeken wat geen enkel probleem was ondanks de tijd.
  • Wat vindt u van de informatie op onze website? N.v.t.

Goede service met vriendelijke medewerker

Mijn ervaring met deze lampenzaak was zeer prettig. In de winkel kreeg ik geduldig en helder uitleg over de verschillende producten, wat mij hielp om een goede keuze te maken. Op basis daarvan heb ik later online twee lampen besteld en deze thuis laten bezorgen. De medewerker was bijzonder vriendelijk en behulpzaam en nam echt de tijd. Zowel het advies als de afhandeling verliepen naar volle tevredenheid. Zeker een aanrader.

• Wat vindt u van het advies van onze lichtspecialist?
  • Kunt u eventueel een toelichting geven op dit cijfer? Goed advies

Mijn favoriete winkel

Mooi assortiment, ruime keuze, originele lampen, goede prijzen, perfect retourbeleid en bovenal supervriendelijke, gezellige en meedenkende personeelsleden.

Matig

Jammer dat je geen korting krijgt als de lamp een showmodel is maar gewoon het volle bedrag ervoor moet betalen

• Wat vindt u van de informatie op onze website? N.v.t.

Goed te woord gestaan leuke keuze qua assortiment. Bestelde artikelen hoefde niet aanbetaald te worden. Alles afgerekend bij het ophalen van alle goederen. Want aanbetalen in deze tijd. Is oppassen.

Donk 3

2991 LE Barendrecht

Over Lampidee

Lampidee is een lampenwinkel met 5 speciaalzaken en is een kleinsschalig bedrijf waar de klant nog echt centraal staat. U wordt als klant persoonlijk wordt geholpen en geadviseerd door één van onze verlichtingsspecialisten. Zij helpen u graag met het maken van de juiste keuze bij het aanschaffen van verlichting. In onze winkels en website krijgt u als klant een goed beeld van wat er momenteel aan lampen leverbaar is, welke technieken zijn er in de verlichting en met het advies van één van onze deskundige medewerkers wordt kiezen heel eenvoudig. Zo komen we tot de beste lichtoplossing voor elke klant, ieder interieur en budget.