Nvt
2 maanden wachten op 1 onderdeel kan niet toch? En daar 2x voor moeten rijden zonder ook maar 1 cent vergoeding! Dit is niet 1 maar 2 keer gebeurt bij dit k.. bedrijf. Nooit meer hier wat kopen.
The product fully meets my expectations.
Mijn bestelling was niet in orde en later niet meer leverbaar. Lampidee retourneerde mijn geld zonder problemen en hielp mij ook met tips om alsnog de juiste lamp te kunnen bestellen via internet. Waarvoor bedankt!
Prijs kwaliteit lijkt heel goed op orde, de informatievoorziening tijdens het bestelproces is goed en het product is zoals beschreven. De verzending via Trunkrd is slordig en laat, met een slechte communicatie. Dat is jammer
Geweldig lieve en behulpzame verkoopsters. Deden alle moeite om aan onze wensen te voldoen, met als resultaat dat we 2 super mooie lampen hebben gekocht van Italiaans design. We zijn er hééééél blij mee
Leuke lampen staan goed bij ons interieur
Geweldige adviezen, super aardige humoristische dame die enorm veel kennis van zaken had heeft ons geholpen. Na 3 werkdagen waren de drie gekozen lampen al binnen. Ook nog hulp bij het inladen gekregen. Prachtige presentatie van lampen in de zaak. We komen zeker terug!
Lamp besteld op zondagavond en maandagavond keurig bezorgd door een voor ons onbekend bedrijf. Heel blij met de draadloze leeslamp
Mooi product voldoet aan alle verwachtingen.
Makkelijk telefonisch bereikbaar. Vriendelijk en meedenkend. Goede en makkelijke terugkoppeling.
Aardige verkoopster, ietwat eager, maar met begrip voor de afwegingen die wij moesten maken.
Superblij met deze aankoop! voldoet meer dan aan mijn verwachting
wat ik gekocht heb ben ik ergggg blij mee
Goed product, prima prijs en snelle levering.
Veel sneller geleverd dan eerst gemeld. Prijs kwaliteit verhouding is goed
vriendelijk, accuraat, beschaafd.
Ben heel goed geholpen. De mevrouw die ons hielp liet goed zien wat er allemaal mogelijk was. Ze "verbouwde' de winkel om te laten zien hoe het er thuis uit zou komen zien. 1 van de hangende lampen werd spontaan omgezet naar een staande lamp. Uit de koopjeshoek kwam een andere lamp waarvan we het onderstel konden gebruiken. Dit hadden we zelf nooit zo bedacht! Ik ben erg blij met mijn lampen en de service.
Via de webshop een tafellamp besteld. De volgende dag al in huis. Supersnel en netjes geleverd. En de lamp staat prachtig. Ik ben er heel blij mee!
Barendrecht goede service beide keren uitstekend geholpen,daar in tegen kan er nog wel wat verbeteren in Spijkenisse die vallen uit hun rol jammer
staande lamp gekocht. 2 wandlampjes waren niet op voorraad, 2 weken levertijd. 2 dagen later telefoontje dat ze er al waren. ook de mededeling, kijk gerust nog even verder ik reserveer deze voor jullie vandaag.
Zijn zeer goed geadviseerd omtrent onze keuze van de lampen. Ook geen moeite teveel wat betreft het erbij zoeken van de kleur van de led lampen etc.
Goed verpakt, op tijd geleverd en een prachtige lamp
snelle levering mooie lamp blij mee
Lampidee is een lampenwinkel met 4 speciaalzaken en is een kleinsschalig bedrijf waar de klant nog echt centraal staat. U wordt als klant persoonlijk wordt geholpen en geadviseerd door één van onze verlichtingsspecialisten. Zij helpen u graag met het maken van de juiste keuze bij het aanschaffen van verlichting. In onze winkels en website krijgt u als klant een goed beeld van wat er momenteel aan lampen leverbaar is, welke technieken zijn er in de verlichting en met het advies van één van onze deskundige medewerkers wordt kiezen heel eenvoudig. Zo komen we tot de beste lichtoplossing voor elke klant, ieder interieur en budget.