Enorm goede service van verkoopster vestiging Breda.

Vloerlamp met flex armen kwam thuis uit verpakking in kleur zwart terwijl we de rvs uitvoering hadden gekocht. Na melding is dit probleem direct opgelost door verkoopster.

• Kunt u eventueel een toelichting geven op dit cijfer? 9

Hele mooie lamp, snelle levering en netjes verpakt

Na meerdere lampen te hebben besteld via andere shops eindelijk de juiste! Ook een mooie kwaliteit

Super goed en snel

• Wat vindt u van de informatie op onze website?
  • Kunt u eventueel een toelichting geven op dit cijfer? Goed
  • Wat mist u of wat zou u verbeteren aan onze website of winkel? Niets

goede communicatie en een mooie lamp geleverd gekregen

Duidelijke communicatie over de levertijd en wanneer de lamp dan wel onderweg was. Veel sneller dan verwacht, dus erg fijn! Super mooie lamp gekocht voor een goede prijs!

Mooie ideeën voor lampen

Mooie en prima ideeën voor lampen en lichtbronnen.. Mintpuntje is dat de verzending (juiste adres) niet helemaal goed verliep maar dat was een foutje van het koeriersdienst begreep ik..

• Wat vindt u van de informatie op onze website?
  • Kunt u eventueel een toelichting geven op dit cijfer? goede advies voor de juiste lichtbronnen
  • Wat mist u of wat zou u verbeteren aan onze website of winkel? verzending cq koeriersdienst wat betreft voor het juiste adres voor aflevering

Door het coronavirus en sluiting van de winkel konden onze lampen niet op tijd geleverd worden. Er is toen een online bestelling van gemaakt, zodat, wij ze online konden betalen en de lampen werden( al was het wel later) keurig bij ons thuis bezorgd. We, genieten nu volop van onze, mooie lampen. Echt super geregeld.

• Wat vindt u van de informatie op onze website? N.v.t.
  • Kunt u eventueel een toelichting geven op dit cijfer? Goed meegedacht
  • Wat mist u of wat zou u verbeteren aan onze website of winkel? ?

Snelle levering, goede service

Ik ben heel vriendelijk geholpen om mijn bestelling aan te passen. De bestelling was snel binnen en het restbedrag snel op mijn rekening

• Wat vindt u van de informatie op onze website?
  • Kunt u eventueel een toelichting geven op dit cijfer? Goede service, mooi producr

Service was top!

De lampen heeft meneer netjes naar mijn huis gebracht!

Top lamp,

Mooie lamp, super snel geleverd ondanks de feestdagen. top!

• Wat vindt u van de informatie op onze website?

Snelle levering, zelfs in deze drukke tijden. Erg correcte bezorger.

Top.

• Wat vindt u van de informatie op onze website? N.v.t.

Een geweldige professionele en behulpzame dame heeft me geholpen en nam alle tijd voor me. Toen het bestelde artikel binnen was zaten we precies in de lockdown maar Lampidee Spijkenisse heeft ervoor gezorgd dat deze netjes bij ons afgeleverd werd. Dat is nog eens service!

• Wat vindt u van de informatie op onze website? N.v.t.

Zeer tevreden met mijn lamp én een (op de Corona maatregelen aangepaste) topservice!

Ik ben fijn geholpen in de winkel. Mijn lamp zou gemaakt worden en binnen 4 weken zou ik deze kunnen ophalen. Helaas werd dit 5 weken en kon ik de lamp niet meer afhalen gezien de nieuwe maatregelen. Ik ben door jullie gebeld toen mijn lamp binnen was en deze is toen bij mij bezorgd. Echt een super service!

• Wat vindt u van de informatie op onze website? N.v.t.
  • Kunt u eventueel een toelichting geven op dit cijfer? Ik ben goed geadviseerd, op basis hiervan de samenstelling van mijn lamp gekozen en ik ben zeer tevreden!
  • Wat mist u of wat zou u verbeteren aan onze website of winkel? Ik moest erg lang wachten voor ik werd geholpen, er waren twee dames aanwezig die met andere klanten bezig waren en één heer die mij helaas niets kon vertellen over de lampen die op maat gemaakt worden.

Fijne winkel en medewerkers en goede spullen

We hebben hier alle lampen voor ons huis gekocht. Dit ging er fijn. Veel keuze maar wel overzichtelijk. Als ik 1 minpuntje zou moeten noemen is dat we een lamp voor boven de eettafel hadden maar daar zaten geen schroeven/pluggen bij om deze op te hangen. Bij alle andere verlichting overigens wel. Verder was het personeel zeer vriendelijk en behulpzaam.

• Wat vindt u van de informatie op onze website? N.v.t.
  • Kunt u eventueel een toelichting geven op dit cijfer? Prima personeel, niet opdringerig en goed advies gegeven

Prima levering op tijd, zelfs tijdens drukke kerstperiode

Mooi lampen, goed op tijd bezorgd.

• Wat vindt u van de informatie op onze website?
  • Wat mist u of wat zou u verbeteren aan onze website of winkel? Ik zou bij elke lamp een passende ledlamp erbij leveren als cadeautje, kost weinig en is toch een mooie service.

Fantastischbedrijf

Lampen besteld netjes geholpen aan de telefoon en ze deden hun uiterste best om de lampen voor kerstdagen te hebben geleverd daar het cadeau’s waren. Kortom zeker 5 sterren waard.

• Wat vindt u van de informatie op onze website?
  • Kunt u eventueel een toelichting geven op dit cijfer? Prima advies
  • Wat mist u of wat zou u verbeteren aan onze website of winkel? Gewoon zo doorgaan

Alles perfect

Alle bestelde materialen zijn geleverd . De transporteur waar lampidee mee werkt kwam keurig op tijd . Je kon zelfs live je pakket volgen.

Geweldige service

Mijn bestelde lamp kon ik afhalen op de eerste dag van de lock down in december. Winkel dus dicht. Een medewerker van de zaak in Utrecht was zo vriendelijk om de lamp bij mij thuis langs te brengen. Hulde.

• Wat vindt u van de informatie op onze website?

Zeer tevreden over mijn aankoop

TOP!

Geweldig!

Goede, vlotte en persoonlijke communicatie via mail EN coulance op de retourtermijn ivm bijzondere omstandigheden mbt Corona en de kerstdagen. Geweldig en zeer tevreden. Mooie collectie ook.

• Wat vindt u van de informatie op onze website? N.v.t.
  • Kunt u eventueel een toelichting geven op dit cijfer? Meegedacht en geholpen aan de hand van een foto
  • Wat mist u of wat zou u verbeteren aan onze website of winkel? Niets

Service geweldig.

Lockdown probleem geweldig opgepakt. Enige probleem was dat geleverde lampenkappen heel erg verschilden van kleur. Maar ook dát probleem wordt na lockdown opgelost zonder er moeilijk over te doen.

• Wat vindt u van de informatie op onze website? N.v.t.
  • Kunt u eventueel een toelichting geven op dit cijfer? Leuke ideeën, maar na aankoop hebben wij spijt v 1 advies.

Top en duidelijk

Ben super blij met de klantenservice en zeker met de winkel in Utrecht

• Wat vindt u van de informatie op onze website?

De winkel dicht, lampen werden keurig bezorgd

In de winkel deskundig geholpen.

• Wat vindt u van de informatie op onze website? N.v.t.

Prachtige lampen besteld en super s elle levering

Heel veel keuze uit mooie lampen. Prima prijs kwaliteit verhouding

• Wat vindt u van de informatie op onze website? N.v.t.

Online besteld, goede weergave op de website

Wij hebben online een lamp besteld en hij is precies zoals we dachten en hoopten. Erg blij mee!

• Wat vindt u van de informatie op onze website?

Zeer goed en vriendelijk geholpen

Zeer goed en vriendelijk geholpen .

• Wat vindt u van de informatie op onze website? N.v.t.
  • Kunt u eventueel een toelichting geven op dit cijfer? Zeer goed

Donk 3

2991 LE Barendrecht

Over Lampidee

Lampidee is een lampenwinkel met 5 speciaalzaken en is een kleinsschalig bedrijf waar de klant nog echt centraal staat. U wordt als klant persoonlijk wordt geholpen en geadviseerd door één van onze verlichtingsspecialisten. Zij helpen u graag met het maken van de juiste keuze bij het aanschaffen van verlichting. In onze winkels en website krijgt u als klant een goed beeld van wat er momenteel aan lampen leverbaar is, welke technieken zijn er in de verlichting en met het advies van één van onze deskundige medewerkers wordt kiezen heel eenvoudig. Zo komen we tot de beste lichtoplossing voor elke klant, ieder interieur en budget.