Wat een fantastische lamp!

Nette website, gratis verzending en een prachtig product!

Super goede service

Na melding dat er wat los kwam bij onze lamp kregen we direct een email terug dat ze dit bij de fabrikant gingen melden. De volgende dag hoorde we al dat we een volledig nieuwe lamp kregen. Bij het ophalen werd alles netjes omgewisseld en ingepakt en kreeg ik zelfs nog een excuus aangeboden. Daarbij kregen we een nieuwe bon met weer twee jaar garantie. Er werd ook meegedacht zodat we de plafondplaat konden laten zitten. Super klantvriendelijk

• Wat vindt u van de informatie op onze website? N.v.t.
  • Kunt u eventueel een toelichting geven op dit cijfer? Deskundig personeel

Alles prima

Bestelling was er snel, goed verpakt

• Wat vindt u van de informatie op onze website? N.v.t.
  • Kunt u eventueel een toelichting geven op dit cijfer? Alles prima !

Snel en correct geleverd

Site goed bereikbaar en duidelijk

• Wat vindt u van de informatie op onze website?
  • Wat mist u of wat zou u verbeteren aan onze website of winkel? Prima zo

Super en snel geleverd

Lampidee is een fijn webshop. Alles wordt goed verpakt en snel geleverd. Een aanrader

• Kunt u eventueel een toelichting geven op dit cijfer? 10
  • Wat mist u of wat zou u verbeteren aan onze website of winkel? Actuele voorraad informatie van de winkels

Overzichtelijke en snel

Overzichtelijke site en supersnelle levering: dezelfde dag!

Top service!

Nadat het product toch niet op voorraad bleek te zijn kreeg ik een mail. Er zat toch weer een levertijd op nu. Terug gemaild En hier in aan gegeven dat ik het snel nodig had. Hebben jullie er voor gezorgd dat ik het toch de volgende dag op kon halen in 1 van de vestigingen. Top service.

• Wat vindt u van de informatie op onze website?

Lamp geleverd na 1,5 week.

De lamp werd pas na 1,5 week geleverd terwijl deze op de website op de volgende werkdag stond. Blijkt dat ze de lamp "vergeten" zijn. Uiteindelijk de lamp wel ontvangen, maar toch vraag ik me af hoe je dit kan "vergeten"

• Wat vindt u van de informatie op onze website? N.v.t.

Geweldige winkel met aardige verkopers

Afgelopen weekend hebben wij 2 wandlampen gekocht in Utrecht. Zeer goed geholpen door een man, die erg deskundig was. Uiteindelijk gekozen voor 2 wandlampen en ze staan prachtig in onze gang.

• Wat vindt u van de informatie op onze website?
  • Kunt u eventueel een toelichting geven op dit cijfer? -
  • Wat mist u of wat zou u verbeteren aan onze website of winkel? niets

Niet geweldig

Ik had twee lampen besteld, een lamp met 3 spotjes voor in de keuken en een hanglamp voor boven de eettafel. Toen ik de spot kwam ophalen, bleek er bij thuiskomst een deuk in te zitten. Deze lamp is netjes omgeruild in de winkel voor een nieuwe. Van de nieuwe bleek bij thuiskomst de schroefdraad niet goed te zijn waardoor hij niet bevestigd kon worden. Ook deze is netjes omgeruild in de winkel, wel voor een showmodel zonder verpakking. De hanglamp wilde ik bij afhalen controleren op beschadigingen. Het was ongeveer 10 voor 6 op dinsdag 16 juni toen ik de winkel binnen kwam. Ik vroeg of ik de lamp mocht uitpakken en controleren. De dame achter de toonbank zei "Het is al bijna 18:00u." Maar omdat het nog maar ongeveer 17:50 was drong ik toch aan, ik zei "De vorige die ik bestelde was ook beschadigd, ik wil hem graag nakijken want hij was duur." "Wij zijn ook duur" zei de dame. Eigenlijk had ik zin om te zeggen "Ja dat ben je zeker als je wel tot 18:00u betaald wordt maar niet wilt werken" maar ik liet het maar gaan, ik heb de lamp nagekeken, deze bleek in orde en uiteindelijk was ik 17:58 de winkel al uit. De lamp hangt nu heel mooi in onze woonkamer dus daar zijn we blij mee, maar vanwege die opmerking voelde ik me niet welkom en zal ik hier niet snel meer iets kopen.

we zijn goed geholpen

we zijn goed geholpen

Uitstekend, snelle levering!

In de winkel lampen bekeken in alle rust. Online besteld en binnen twee dagen binnen. Top levering!!

• Wat vindt u van de informatie op onze website?

Prima zaak, incl service en nakomen afspraken

Zie boven. Vandaag besteld, morgen in huis!

• Wat vindt u van de informatie op onze website? N.v.t.

We zijn erg blij met ons nieuw lamp. Levertermijn was 4 weken en alsnog binnen 1 week geleverd. Super service..

goede service

Tijdens een bezoek in de winkel, goed geholpen. Lamp via internet besteld. We werden gebeld dat een deel van de bollen nog niet geleverd kunnen worden en kwamen met de oplossing om de bollen tijdelijk te vervangen met de showmodelbollen, zodat we toch de lamp binnen 2 dagen hadden.

• Kunt u eventueel een toelichting geven op dit cijfer? 8

Zeer goede service

Verkeerde kap geleverd gekregen. Was een logische vergissing van lampidee zijn kant. Prima en snel opgelost door zeer aardige mensen!

• Wat vindt u van de informatie op onze website?
  • Kunt u eventueel een toelichting geven op dit cijfer? Mijn vraag is naar tevredenheid beantwoord.

Duidelijke informatie over levertijd en laagdrempelig. Vertrouwenwekkend.

• Wat vindt u van de informatie op onze website?
  • Kunt u eventueel een toelichting geven op dit cijfer? Nvt

grote keus, prima en vriendelijk advies

Door de ruime keus kwamen we er niet zelf uit. Aangeboden hulp graag benut. Daardoor op mogelijkheden gewezen, die wij niet zelf hadden ontdekt. Bovendien uitgebreide voorlichting over nieuwe type lampen gekregen.

• Kunt u eventueel een toelichting geven op dit cijfer? 9
  • Wat mist u of wat zou u verbeteren aan onze website of winkel? nvt

Iedere keer weer super fijn geholpen

Inmiddels er al 6 lampen gekocht, een betere referentie bestaat er niet!

• Wat vindt u van de informatie op onze website? N.v.t.
  • Kunt u eventueel een toelichting geven op dit cijfer? erg blij met de keuzes
  • Wat mist u of wat zou u verbeteren aan onze website of winkel? Ga zo door

Goed product, goede service

Goed product, goed beschreven op website, goed (snel) verstuurd, goed en snel ontvangen.

• Wat vindt u van de informatie op onze website?
  • Wat mist u of wat zou u verbeteren aan onze website of winkel? Iets meer detail over het product zou kunnen helpen.

Goede ervaring

Ik ben tevreden over de levering en de lamp. Het duurde iets langer voordat de lamp geleverd kon worden omdat deze uit een ander filiaal moest komen. Werd keurig via een koerier verstuurd. Ik zou deze webshop zeker aanbevelen!

• Wat vindt u van de informatie op onze website? N.v.t.
  • Wat mist u of wat zou u verbeteren aan onze website of winkel? Telefonische bereikbaarheid van de klantenservice

wij zijn goed en snel geholpen met het juiste advies

de verkoopster heeft goed geluisterd naar onze wensen, kwam met verschillende modellen en adviezen. We zijn zeer tevreden met onze keuze.

• Wat vindt u van de informatie op onze website? N.v.t.
  • Kunt u eventueel een toelichting geven op dit cijfer? zie hierboven
  • Wat mist u of wat zou u verbeteren aan onze website of winkel? geen inbreng

Goede ervaring

We zijn goed geholpen en tevreden. Dank

• Wat vindt u van de informatie op onze website? N.v.t.
  • Kunt u eventueel een toelichting geven op dit cijfer? behulpzaam
  • Wat mist u of wat zou u verbeteren aan onze website of winkel? N.v.t.

Goede aankoop

Mijn aankoop is prima, ik vind het jammer dat er niet bijstond dat de producten exclusief led lampen was. Wat in de catalogus niet te zien was.

Donk 3

2991 LE Barendrecht

Over Lampidee

Lampidee is een lampenwinkel met 5 speciaalzaken en is een kleinsschalig bedrijf waar de klant nog echt centraal staat. U wordt als klant persoonlijk wordt geholpen en geadviseerd door één van onze verlichtingsspecialisten. Zij helpen u graag met het maken van de juiste keuze bij het aanschaffen van verlichting. In onze winkels en website krijgt u als klant een goed beeld van wat er momenteel aan lampen leverbaar is, welke technieken zijn er in de verlichting en met het advies van één van onze deskundige medewerkers wordt kiezen heel eenvoudig. Zo komen we tot de beste lichtoplossing voor elke klant, ieder interieur en budget.