alleen de factuur is niet zo duidelijk met personeel overlegt en uitleg gehad

• Wat vindt u van de informatie op onze website?
  • Kunt u eventueel een toelichting geven op dit cijfer? goed
  • Wat mist u of wat zou u verbeteren aan onze website of winkel? niets

Donderdag middag een bestelling gedaan, vrijdagavond in huis, super snel

• Wat vindt u van de informatie op onze website?
  • Wat mist u of wat zou u verbeteren aan onze website of winkel? Ik zou het niet weten.

Helemaal perfect en onverwacht

Ik had in de ochtend een lamp besteld waarvan ik er al eentje in de winkel had gekocht. Een uur later kreeg ik een berichtje dat het verzonden was en stond de bezorger DEZELFDE avond nog voor de deur! Echt helemaal topservice! Dikke pluim

• Wat vindt u van de informatie op onze website?
  • Kunt u eventueel een toelichting geven op dit cijfer? Goed geholpen en deskundig advies, ook over de hoeveelheid licht het in de kamer zou geven.

Geen score

Na half jaar zelf terug gegaan naar de winkel en vragen hoe het zat met mijn bestelling.

Geweldige service

Vriendelijk, goede service !

• Wat vindt u van de informatie op onze website?
  • Kunt u eventueel een toelichting geven op dit cijfer? Top!

Fijne hulp bij aankoop en advies!

Goed geholpen door een jongedame in Breda. Deed veel moeite voor ons om de juiste lampenkap te vinden. Verder erg mooie producten voor een betaalbare prijs!

• Wat vindt u van de informatie op onze website?
  • Kunt u eventueel een toelichting geven op dit cijfer? Aardig, enthousiast en kennis van zaken!
  • Wat mist u of wat zou u verbeteren aan onze website of winkel? Kan niet snel alles vinden, met name “hanginstructies”..... Ik heb mijn hanglamp “Oldham” uiteindelijk door een elektricien op maat laten maken en opnieuw solderen. Zonde van deze extra kosten.

Alles goed gegaan met in elkaar zetten van de staan de lamp

Goede verpakking van de lamp zat zo in elkaar.

• Wat vindt u van de informatie op onze website?
  • Kunt u eventueel een toelichting geven op dit cijfer? Goed geholpen
  • Wat mist u of wat zou u verbeteren aan onze website of winkel? Alles goed

Prima geholpen

We werden netjes geholpen en er werd duidelijk uitgelegd wat de mogelijkheden zijn met de keuze van LED's.

• Wat vindt u van de informatie op onze website? N.v.t.
  • Kunt u eventueel een toelichting geven op dit cijfer? voor en nadelen van de verlichting en welke LED er gebruikt kan worden

goede prijs kwaliteitsverhouding lamp netjes geleverd

Geweldig en super snel.

Keurig verpakt en helemaal de kleur zoals afgebeeld.

• Wat vindt u van de informatie op onze website?
  • Kunt u eventueel een toelichting geven op dit cijfer? alles verloopt prettig

Snelle levering.

Snelle en goede levering.

Fijne winkel super geholpen

We kwamen binnen en bij de ingang hing een serie lampen waar wij gelijk op vielen. Erg mooi. We werden goed geholpen alles uitgelegd soorten verlichting laten zien. Kortom super geholpen. Erg aardig personeel. Bakkie koffie erbij kortom meer dan tevreden.

Vriendelijke verkopers

Goede service en mooie lampen voorraad

Positief

Prima product met idem levertijd. Goede verpakking

• Wat vindt u van de informatie op onze website?
  • Kunt u eventueel een toelichting geven op dit cijfer? geen advies gevraagd

Super bedrijf

2 lampen besteld, eentje was helaas niet goed dus terug moeten sturen. Goed mail contact gehad , en ze hebben meteen na ontvangst van kapotte lamp een nieuwe gestuurd .

• Wat vindt u van de informatie op onze website?
  • Wat mist u of wat zou u verbeteren aan onze website of winkel? Telefonisch contact ipv email .. ik heb 3x gebeld nam niemand op .

Verkoopster probeerde om niet het duurste lampen systeem aan te smeren, maar dacht mee. Bij de bestelling werden we, omdat er door de corona vertraging in de levering vanuit Engeland was, om de zoveel dagen telefonisch op de hoogte gehouden. Dus met persoonlijke en telefonische Track & Trace updates van het vriendelijke personeel!

• Wat vindt u van de informatie op onze website? N.v.t.
  • Kunt u eventueel een toelichting geven op dit cijfer? Verkoopster probeerde om niet het duurste lampen systeem aan te smeren, maar dacht mee.
  • Wat mist u of wat zou u verbeteren aan onze website of winkel? -

Precies wat ik wilde en snel geleverd

Via google met 1 druk op de knop precies gevonden wat ik wilde. Besteld en binnen een dag geleverd, ondanks dat het door corona zo druk is met bezorging. Mijn vriendin is heel blij met haar cadeau!

• Wat vindt u van de informatie op onze website?

Een mooie winkel met een ruim assortiment.

Een paar keer geholpen door Ricardo en hij heeft passie en kennis van wat hij verkoopt, is altijd vriendelijk.

• Wat vindt u van de informatie op onze website?
  • Kunt u eventueel een toelichting geven op dit cijfer? behulpzaam, vriendelijk, kent het assortiment goed. Heeft verstand van zaken.
  • Wat mist u of wat zou u verbeteren aan onze website of winkel? Misschien meer woonaccessoires

Vriendelijk en fijn bedrijf.

Goed.

Snel

Ik heb een lamp besteld en heb hem snel ontvangen. Helaas ben ik wel teleurgesteld in het feit dat je de lamp niet gratis kan retourneren. Dat kan bij de meeste webshops wel. Daarom zal ik niet zo snel meer bij jullie bestellen.

• Wat vindt u van de informatie op onze website?
  • Wat mist u of wat zou u verbeteren aan onze website of winkel? Erbij zetten dat je moet betalen voor het retourneren

Mooie lamp en zeer snelle levering.

Schitterende lamp

De lamp die ik in de winkel had gezien moest op maat gemaakt worden. Dit is ondanks Corona snel gebeurt. Mooie kwaliteit lamp en goed advies gekregen over de mogelijkheden.

• Wat vindt u van de informatie op onze website?
  • Kunt u eventueel een toelichting geven op dit cijfer? Goed advies over de mogelijkheden om de lamp naar mijn wensen aan te passen.

Prima goede adviezen

Niets op aan te merken

• Wat vindt u van de informatie op onze website? N.v.t.
  • Kunt u eventueel een toelichting geven op dit cijfer? Goed meedenken met wensen

snel geleverd

Precies zoals op de website en snelgeleverd.

• Wat mist u of wat zou u verbeteren aan onze website of winkel? niets

Donk 3

2991 LE Barendrecht

Over Lampidee

Lampidee is een lampenwinkel met 5 speciaalzaken en is een kleinsschalig bedrijf waar de klant nog echt centraal staat. U wordt als klant persoonlijk wordt geholpen en geadviseerd door één van onze verlichtingsspecialisten. Zij helpen u graag met het maken van de juiste keuze bij het aanschaffen van verlichting. In onze winkels en website krijgt u als klant een goed beeld van wat er momenteel aan lampen leverbaar is, welke technieken zijn er in de verlichting en met het advies van één van onze deskundige medewerkers wordt kiezen heel eenvoudig. Zo komen we tot de beste lichtoplossing voor elke klant, ieder interieur en budget.