Voldoende

Beschadigde lamp opgestuurd gekregen, die ik zelf heb moeten ruilen in de winkel in barendrecht.

• Wat vindt u van de informatie op onze website?
  • Kunt u eventueel een toelichting geven op dit cijfer? Eerst in de winkel geweest maar door het coronavirus online besteld
  • Wat mist u of wat zou u verbeteren aan onze website of winkel? Gratis retourneren Als die beschadigd is, nu moest ik zelf kosten maken

Uniek

De verlichtingsspecialiste wist mij te overtuigen, nadat ik een paar foto’s van mijn interieur had laten zien, welke wandlamp het beste paste. Ik kocht de lamp op basis van een foto in een boek omdat de lamp niet voorradig was. (nog nooit gedaan) Deze lamp is een werkelijk schitterend en een sfeermaker in de kamer.

• Wat vindt u van de informatie op onze website?
  • Kunt u eventueel een toelichting geven op dit cijfer? Zie mijn toelichting hierboven
  • Wat mist u of wat zou u verbeteren aan onze website of winkel? Het vinden van accessoires en het feit dat een uitstekende monteur de lamp desgewenst komt ophangen.

Mooie en overzichtelijke winkel!

Wij waren opzoek naar verlichting voor het hele huis van garage tot zolder. We zijn buitengewoon goed geholpen door Maxime (Breda), die echt verstand van zaken heeft en ervoor heeft gezorgd dat we uiteindelijk mooie spul hebben voor nette prijzen. Goede communicatie over naleveringen.

• Wat vindt u van de informatie op onze website?
  • Kunt u eventueel een toelichting geven op dit cijfer? Kennis van zaken
  • Wat mist u of wat zou u verbeteren aan onze website of winkel? Niets

Fantastische service

De medewerkers van Lampidee denken goed mee wanneer er een andere oplossing moet komen. Dit wordt keurig gecommuniceerd. Levering en service zijn optimaal.

Snelle levering en precies wat ik zocht! Goed omschreven op de website ! Top

Klantvriendelijk en deskundig geholpen

14 maart twee lampen in de winkel uitgezocht. Medewerkster dacht uitstekend met me mee! Thuisgekomen bleek een van de lampen toch niet geheel bij ons interieur te passen. Daarom enkele dagen daarna teruggegaan en een ander exemplaar meegenomen. Wederom met de vriendelijke hulp van dezelfde medewerkster. Nu past ook de tweede lamp perfect bij onze stijl en zijn wij er erg blij mee!

• Wat vindt u van de informatie op onze website? N.v.t.

Wij zijn erg goed geholpen, en prima geadviseerd.

• Wat vindt u van de informatie op onze website? N.v.t.
  • Kunt u eventueel een toelichting geven op dit cijfer? De dame wist heel goed wat wij zochten.

Zeer goede service in de winkel

We zijn voor de eerste keer in de winkel geweest. Ontvangst was prima. Info van de winkelbediende getuigt van veel inzet en kennis van de producten die we gekocht hebben.

• Wat vindt u van de informatie op onze website? N.v.t.
  • Kunt u eventueel een toelichting geven op dit cijfer? Zeer behulpzaame winkelbediende

Snelle levering.

We hebben een retro plafonierre gekocht . Die overeenkomt met de verwachting. Deze lamp konden we hier niet in de winkel kopen! Snelle,goede levering. Geheel na wens!!!

• Kunt u eventueel een toelichting geven op dit cijfer? 9
  • Wat mist u of wat zou u verbeteren aan onze website of winkel? Niks

Geweldig!

In de winkel in Breda gaan kijken of we de lampen die we op het oog hadden in het echt ook zo mooi zouden vinden. Fijne, ruime winkel waar we even rustig rond hebben gekeken. Vervolgens 5 lampen besteld en allemaal vlot en zonder problemen geleverd. Ook de kwaliteit is prima. De lampen geven ons huis een totaal andere look. We zijn er heel erg blij mee.

• Wat vindt u van de informatie op onze website?

Snelle levering en goede prijs kwaliteit

Goede duidelijke webshop met snelle levering

• Wat vindt u van de informatie op onze website? N.v.t.

Ik zou iedereen aan raden om naar lampidee tegaan

Ik ben super geholpen nog nooit zo goed geholpen zo veel moeite gedaan voor me ben echt heel blij en dankbaar dat zie je nog maar weinig gr. Mevr pieters nogmaals top

• Kunt u eventueel een toelichting geven op dit cijfer? 10
  • Wat mist u of wat zou u verbeteren aan onze website of winkel? Niks

Geweldig!

Meedenkend en servicegericht!

• Wat vindt u van de informatie op onze website? N.v.t.

Kwaliteit in materiaal en aflevering!

Zie huervoor

super service

we hadden zaterdag 2 Hue lampen gekocht, 1 deed heel raar, dus zondag omgeruild deden niet moelujk. Ook 2 via site besteld, die kwamen ze de andere dag 's-avonds brengen. Super service

• Wat vindt u van de informatie op onze website?
  • Kunt u eventueel een toelichting geven op dit cijfer? goede service

top aankoop

Een aanwinst van licht

• Wat vindt u van de informatie op onze website? N.v.t.
  • Kunt u eventueel een toelichting geven op dit cijfer? een tikkeltje onvolledige informatie
  • Wat mist u of wat zou u verbeteren aan onze website of winkel? ga door op de ingeslagen weg

Goede verkoopster

Verkoopster gaf goede informatie. De aankoop werd veel eerder dan aangegeven geleverd.

Zeer geslaagde aankoop

Na uitgebreide zoektocht de gewenste leeslamp [€ 139] gevonden: + Design en kleur + Voldoende en prettig licht [instelbaar] + Nauwelijks warmte uitstraling [LED] + Afmetingen en verstelbaarheid + Prijs [géén beter alternatief onder € 250] + Super snelle levering

• Wat vindt u van de informatie op onze website?
  • Kunt u eventueel een toelichting geven op dit cijfer? ---
  • Wat mist u of wat zou u verbeteren aan onze website of winkel? Ik zoek nog naar twee exclusieve design wandlampen

Prima winkel, goed geholpen

• Wat vindt u van de informatie op onze website? N.v.t.
  • Kunt u eventueel een toelichting geven op dit cijfer? .

De koerier is telefonisch niet bereikbaar

Wat een gedoe

prima ondersteuning en behulpzaamheid

Prima ondersteuning ervaren en binnen een uur geholpen met wat leverbaar was en restant rechtstreeks laten leveren.

• Wat vindt u van de informatie op onze website? N.v.t.

Uiterst goed geïnformeerd en keurig volgens afspraak geleverd

Zeer tevreden.

• Wat vindt u van de informatie op onze website?
  • Wat mist u of wat zou u verbeteren aan onze website of winkel? De mogelijkheid om in de filter te kunnen kiezen voor het aantal lichtgevers bijvoorbeeld bij hanglampen 1,2,3 of meer per lamp

Prima geholpen en er is meegedacht met de mogelijkheden

De dame in de winkel heeft ons heel goed geholpen door alle mogelijkheden bij de lampen keuze te benoemen en door mee te denken. Heel klantgericht en zeer vriendelijk geholpen.

• Wat vindt u van de informatie op onze website?

Snelle levering en de lamp ziet er perfect uit

Snelle levering online

• Wat vindt u van de informatie op onze website?

prettige ontvangst in mooie winkel

Het personeel in de winkel was geïnteresseerd in onze vragen en heeft ons prima geadviseerd. De afwikkeling van de bezorging ging wat moeizaam, dit omdat er tussentijds geen telefonisch contact mogelijk was m.b.t. De bezorging en dat daardoor de bezorging enkele dagen vertraagd werd. Jammer!

• Wat vindt u van de informatie op onze website?
  • Kunt u eventueel een toelichting geven op dit cijfer? Mevr. Had kennis van zaken

Donk 3

2991 LE Barendrecht

Over Lampidee

Lampidee is een lampenwinkel met 5 speciaalzaken en is een kleinsschalig bedrijf waar de klant nog echt centraal staat. U wordt als klant persoonlijk wordt geholpen en geadviseerd door één van onze verlichtingsspecialisten. Zij helpen u graag met het maken van de juiste keuze bij het aanschaffen van verlichting. In onze winkels en website krijgt u als klant een goed beeld van wat er momenteel aan lampen leverbaar is, welke technieken zijn er in de verlichting en met het advies van één van onze deskundige medewerkers wordt kiezen heel eenvoudig. Zo komen we tot de beste lichtoplossing voor elke klant, ieder interieur en budget.