Goede ervaring

Prima ervaring

• Kunt u eventueel een toelichting geven op dit cijfer? 7
  • Wat mist u of wat zou u verbeteren aan onze website of winkel? Winkel

Hele prettige service!

Ik was in dit geval nogal een lastige klant, vandaar deze review.. Lamp gekocht, toch gaan twijfelen. Gelukkig mocht ik hem omruilen. In beide winkels waar ik geweest ben (Barendrecht en Spijkenisse) ben ik erg netjes geholpen. Ook toen ik contact zocht met de klantenservice, was dit het geval! Behulpzame en vriendelijke mensen, ik mocht de lampen in de doos bekijken. Ik twijfelde heel erg, maar de mensen in de winkels probeerden me echt te adviseren! De lamp die ik uiteindelijk wilde was niet op voorraad, maar werd meteen besteld en ik werd netjes gebeld zodra hij er was. Inmiddels hangen ze, en zijn ze ook nog eens supermooi!

• Wat vindt u van de informatie op onze website?
  • Wat mist u of wat zou u verbeteren aan onze website of winkel? In de winkel was er een andere prijs dan online. Gelukkig kreeg ik hem voor de internetprijs mee!

Verkeerde keuze snel hersteld.

Aankoop verkeerde keuze geweest. Probleem snel en uitstekend opgelost. Compliment voor de afdeling klantenservice.

• Wat vindt u van de informatie op onze website? N.v.t.

Zeer mooie lamp en goede service vanuit de winkel

Mooie lamp uit nieuwste collectie. Er is niet zoveel aanbod in lange hanglampen. Eerder in winkel geweest en artikels opgeschreven. Dag later telefonisch besteld en eind van die week opgehaald. Alles lag netjes klaar. Lamp is inmiddels opgehangen door een electricien (wat wel aan te raden is of iemand die handig is). Kan mij voorstellen dat sommige een ophangservice willen.

• Wat vindt u van de informatie op onze website? N.v.t.
  • Kunt u eventueel een toelichting geven op dit cijfer? Netjes en vriendelijk geholpen. Medewerkster nam de tijd.
  • Wat mist u of wat zou u verbeteren aan onze website of winkel? Ophangservice en iets meer aanbod in langere hanglampen

Goede

Geweldige service

Na de garantietermijn voor de tweede keer probleem met een lamp (foutje in de fabricage?) deze probleemloos en kosteloos zeer snel vervangen door een nieuwe lamp. En bezorgd op het huisadres!

• Wat vindt u van de informatie op onze website? N.v.t.
  • Kunt u eventueel een toelichting geven op dit cijfer? Probleem snel en adequaat herkend en opgelost en afgehandeld. En na bezorging werd geinformeerd of alles correct en naar wens was.

Geweldige service

Mijn bestelling geplaatst en alles werd direct in werking gezet.

• Wat vindt u van de informatie op onze website?
  • Kunt u eventueel een toelichting geven op dit cijfer? nee
  • Wat mist u of wat zou u verbeteren aan onze website of winkel? goeie website

Gewoon goed

Alles is naar wens verlopen

• Wat vindt u van de informatie op onze website?

wat we zochten tegen betaalbare prijzen

Waarom verder zoeken als er geboden wordt wat bij je past en het is betaalbaar. Betrokken, vriendelijke bediend.

• Wat vindt u van de informatie op onze website? N.v.t.

Ik had een opmerking bij mijn bestelling gezet. Werd de eerstvolgende werkdag gebeld met antwoord op mijn vraag. Mega vriendelijk en geen nummertjes gevoel.

• Wat vindt u van de informatie op onze website?

Goed advies van een vakman

Wij kopen al 15 jaar onze verlichting bij Lampidee en elke keer worden we weer goed geholpen. De laatste keer door de eigenaar zelf. Dit is echt een vakman met een passie voor lampen. Wij kunnen deze zaak iedereen aanbevelen. Dit is nog echt een winkel waar je geen nummer bent maar een klant.

• Wat vindt u van de informatie op onze website?
  • Kunt u eventueel een toelichting geven op dit cijfer? Duidelijk en goed advies gehad op onze lichtplan
  • Wat mist u of wat zou u verbeteren aan onze website of winkel? Ik zou graag meer filmpjes willen zien van de lampen

Gewelidg

Wat een fijne winkel. Ik be hier echt goed geholpen. De meneer heeft mij alles uitgelegd over het Philips Hue systeem. Heel vriendelijk en behulpzaam en nemen echt de tijd voor je als klant. Goed werk. Ga zo door

• Wat vindt u van de informatie op onze website?

Als ik niet aangesproken wordt koop ik ook niet

Mooie Winkel Maar eenmaal binnen werden we niet gezien... Een oudere vrouw(personeel) was in gesprek met koppel over verlichting...Ik vind, Heb oog voor iedere klant want op die manier loopt je omzet mis...Logisch toch!! MM Breda

• Wat vindt u van de informatie op onze website?
  • Kunt u eventueel een toelichting geven op dit cijfer? Nog niet eens aangesproken!!!
  • Wat mist u of wat zou u verbeteren aan onze website of winkel? Vlotter personeel

Slecht

Begin nov. een uitschuifbare LED lamp boven tafel besteld( Adriaan-HL LED ZW dimb. CCT 4950LM. Na bevestiging door ervaren electricien begon de lamp na enige tijd fel te flikkeren en bedieningspaneel reageerde niet meer. Lamp vervolgens weer laten demonteren, naar de winkel retour. Na 1 week nieuwe lamp geleverd. Opnieuw weer laten bevestigen. Lamp kan niet dimmen en ook niet meer uit!. Op wandcontactdoos inmiddels aan/uit schakelaar bevestigd. Kosten extra + € 150,- + reiskosten + irritatie. 2x geprobeerd te bellen, verbinding wordt verbroken!

• Wat vindt u van de informatie op onze website? N.v.t.
  • Kunt u eventueel een toelichting geven op dit cijfer? Lamp moet alles kunnen, maar klopt niet
  • Wat mist u of wat zou u verbeteren aan onze website of winkel? Mooie zaak met veel keus

Geweldige service en heel goed advies/meedenken!

Na lang zoeken terecht gekomen bij Lampidee in Barendrecht, voor een kap op een staande schemerlamp. Er werd heel goed meegedacht, medewerkster wist ook gelijk wat wij bedoelden. Advies was een kap laten maken, zodat deze perfect op deze schemerlamp zou passen. En dat was echt een heel goed idee. Kap ziet er prachtig en staat helemaal goed. Ook aan het uitzoeken van de juiste ledlamp werd veel aandacht besteed. Met dank, de 5 sterren zijn dubbel en dwars verdiend!

• Wat vindt u van de informatie op onze website?
  • Kunt u eventueel een toelichting geven op dit cijfer? Goed advies, meedenken en prima service.

Hele goede service

Anderhalf jaar geleden een prachtige lamp gekocht bij deze zaak in Breda. Door omstandigheden hebben we de lamp pas na 1.5 jaar kunnen uitpakken/ophangen. Er bleek toen een fout in de lamp te zitten. De zaak heeft de lamp alsnog kosteloos vervangen. Top service!

• Wat vindt u van de informatie op onze website?
  • Kunt u eventueel een toelichting geven op dit cijfer? Personeel heeft kennis van zaken

Goede comminicatie

Goede communicatie

• Wat vindt u van de informatie op onze website?
  • Wat mist u of wat zou u verbeteren aan onze website of winkel? Foto’s licht aan/uit

Mooie lamp, slechte site

Via website lamp besteld. Ook op zoek naar bijpassende fitting en via website (door lampidee) geadviseerde fitting besteld. Eenmaal thuis ontvangen, past de fitting niet in de lamp. Contact met klantenservice (met zeker tijdige reactie van ze) maar konden niets doen. Ik moet het zelf weer retourneren en laten omwisselen. Kost me extra werk wat ik juist via website wilde voorkomen. Lamp is zeker mooi en goede kwaliteit. De werking van de website mag nog wel wat worden geoptimaliseerd.

• Wat vindt u van de informatie op onze website?
  • Kunt u eventueel een toelichting geven op dit cijfer? Zie boven
  • Wat mist u of wat zou u verbeteren aan onze website of winkel? Het bijpassende advies klopt niet..

Zeer snelle levering en goed advies

Zou drie weken duren en was er Al binnen een Week.

• Wat vindt u van de informatie op onze website?
  • Wat mist u of wat zou u verbeteren aan onze website of winkel? Geen idee

Prima product en goede levering

Twee badkamer lampen online besteld en in goede staat ontvangen. Jammer dat alleen in de avonduren wordt bezorgd. Na drie pogingen een avond speciaal voor thuis gebleven om het pakje in ontvangst te kunnen nemen omdat buren niet beschikbaar zijn.

• Wat vindt u van de informatie op onze website?
  • Kunt u eventueel een toelichting geven op dit cijfer? -
  • Wat mist u of wat zou u verbeteren aan onze website of winkel? -

Bestellen ging super makkelijk. En het wordt in de avonduren bezorgd .

• Wat vindt u van de informatie op onze website?

Goede service, direct teruggebeld na vraag.

Prima product en service.

• Wat vindt u van de informatie op onze website?
  • Wat mist u of wat zou u verbeteren aan onze website of winkel? Live track en trace code. En kijk naar de chat. Die sloot niet goed af op mobiel zodat ik niet terug kon naar status update van bezorging

Super geholpen

Ik koop er al jaren. Prima advisering en service

• Wat vindt u van de informatie op onze website? N.v.t.
  • Kunt u eventueel een toelichting geven op dit cijfer? Goed geinformeerd op basis van onze behoefte

Overzichtelijke site, goede producten, snelle leverubg

Product top en zoals beschreven. Goed verpakt (ivm breekbare lampenkap) en snelle levering.

• Wat vindt u van de informatie op onze website?

Bij de koop blij, bezorging niet blij.

In de winkel in Utrecht goed geholpen. De thuisbezorging beneden peil , komen niet opdagen op de afgesproken dag, geen briefje , e-mail, telefoontje. Na telefonisch contact met medewerker winkel, snel geholpen , nieuwe datum afgesproken , en continue contact gehad over wanneer en hoe laat. Met excuses is alles nog goed gekomen.

• Wat vindt u van de informatie op onze website? N.v.t.
  • Kunt u eventueel een toelichting geven op dit cijfer? Goed voorgelicht
  • Wat mist u of wat zou u verbeteren aan onze website of winkel? Parkeerplaatsen probleem

Donk 3

2991 LE Barendrecht

Over Lampidee

Lampidee is een lampenwinkel met 5 speciaalzaken en is een kleinsschalig bedrijf waar de klant nog echt centraal staat. U wordt als klant persoonlijk wordt geholpen en geadviseerd door één van onze verlichtingsspecialisten. Zij helpen u graag met het maken van de juiste keuze bij het aanschaffen van verlichting. In onze winkels en website krijgt u als klant een goed beeld van wat er momenteel aan lampen leverbaar is, welke technieken zijn er in de verlichting en met het advies van één van onze deskundige medewerkers wordt kiezen heel eenvoudig. Zo komen we tot de beste lichtoplossing voor elke klant, ieder interieur en budget.