Als ik een online bestellen plaats krijg je gelijk een bevestiging terug via mail. Nu niet dus moet je maar afwachten of je bestelling is aangekomen.
Online besteld, tussendoor vragen persoonlijk en correct behandeld. Bezorging snel en correct afgehandeld!
Eerst ik de winkel kunnen rondkijken, en goed advies gekregen. Later via de webshop besteld. De bezorging verliep niet goed. Ik heb contact opgenomen om het bezorgtijdstip aan te passen. Dit lukte, maar vervolgens werd nieuws bezorgd. Na weer contact opnemen, bleek dat het pakketje klaar stond voor retour naar de winkel (?). Dit heb ik weer kunnen terugdraaien, waarna het netjes werd bezorgd.
Zie hierboven
Bij de geshowde lampen zagen wij niets dat wij wilden en uiteindelijk zijn er voor ons 2 nieuwe passende lampenkappen besteld. Uitstekend.
De informatie op de website met de exacte afmetingen van de lamp was zeer welkom. Daarnaast kwamen de foto's van de lamp en de verschillende onderdelen exact overeen met wat we ontvangen hebben. En toen werd ons pakket ook nog eens sneller afgeleverd dan verwacht.
Snelle en correcte levering.
Armaturen en lichtbronnen gekocht voor nieuwbouwwoning. Ruime keus, goed advies. Meerdere keren langs geweest om tot def. keuze te komen, was geen probleem. Levering in twee weken. Een lamp beschadigd in de doos, direct uit voorraad omgeruild zonder problemen. Monteren zelf niet, maar verwezen naar goede vakman die de montage voor ons heeft gedaan.
Helemaal tevreden.
Goede service goed geholpen mee naar de auto gebracht toppie
Plezierig geholpen, twee lampen gekocht en van één waaraan we twijfelden foto gemaakt. Die later toch ook via de website gekocht, werd snel geleverd.
Mooie en eenvoudige lamp met dimmer die via lichtknop is in te stellen.
Netjes verpakt...goede product...snelle levering...en prima op de hoogte gehouden. Super
1 van mijn lanpen bleek kapot bij aankomst door onvoorzichtigheid van post.nl Ik heb gebeld en kreeg meteen een antwoordnummer om de kapotte lamp retour te sturen en een nieuwe had ik 2 dagen later alweer in huis.
Op 10-07-2019 2 lampen gekocht. 1e aflevering 31-07-2019 2e aflevering 20-08-2019 De 2e aflevering geen bericht van ontvangen en is bij de buren afgeleverd. Kan dit in het vervolg niet met een track & trace systeem ?? zodat we het zelf in ontvangst kunnen nemen.
het personeel in de vestiging Utrecht heb mijn uitstekend geholpen en geadviseerd, en de order is correct afgehandelt.
Wat een heerlijke winkel, al onze lampen voor in het hele huis gekocht en elke keer als ik er kwam was het personeel zeer vriendelijk en behulpzaam. Ik was in de vestiging Utrecht. Ik was op zoek naar een maatwerklamp. Een personeelslid was nog niet zo ervaren en er kwam gelijk iemand anders bij staan om hem te assisteren, op een zeer geduldige en vriendelijke manier. Zulke collega's moet je hebben! Een minpuntje: de lampen konden niet bezorgd worden, ik heb het ritje wel 5 keer moeten maken..... Maar dat valt in het niet bij de kwaliteit van het personeel, ze lieten je gelijk welkom voelen!
Helaas een onderdeel van mijn lamp gebroken, gekocht in 2017. Door de fijne service krijg ik dit onderdeel netjes thuisgestuurd zonder enige kosten. Eerlijk waar top !!
In goed overleg met de betrokken medewerker de juiste hanglamp besteld .op al mijn vragen duidelijk antwoord gekregen en er wordt meegedacht over de keuze uit de collectie
Vriendelijk en behulpzaam personeel.
Ik was op zoek naar een witte plafondventilator en kwam na een online zoektocht bij Lampidee terecht. Het bestellen en afrekenen ging goed, ik werd op de hoogte gehouden van mijn bestelling via de mail en binnen de vooraf aangegeven levertijd werd de ventilator afgeleverd in een deugdelijke verpakking.
Mijn lamp was stuk. Werd gemaakt en kreeg m stuk terug en 215 euro kosten aan mn broek. Lampidee heeft het keurig opgelost nu. Ik krijg een nieuwe lamp. En hij wordt ook nog gebracht. Chapeau
Beste mevrouw Schmitz, Bedankt voor uw beoordeling. Mijn collega's hebben u vanochtend gesproken en wij gaan een oplossing zoeken voor uw lamp. Een gerepareerde lamp hoort natuurlijk niet binnen een dag kapot te gaan. Wij gaan het oplossen voor u Met vriendelijke groet Maarten Lampidee
Originele beoordeling
Een lamp van over de 500 euro na 3 jaar stuk. Gemaakt voor 215 euro. Kan niet duurder zeker? En hij is nog stuk
Bij mijn laatste (dure) bestelling bleek dat het pakket bij mijn buren bezorgd was. Ik heb nog van Lampidee, nog an de vervoerder een aankondiging of track & trace voor bezorging ontvangen. Hier is al mailcontact over geweest. Verder heel tevreden over de mooie en stille plafondventilatoren. Heerlijk briesje met deze warmte.
Super snellen service. Besteld via de website en afgehaald bij de vriendelijke dames in filiaal Spijkenisse
Donk 3
2991 LE Barendrecht
Lampidee is een lampenwinkel met 5 speciaalzaken en is een kleinsschalig bedrijf waar de klant nog echt centraal staat. U wordt als klant persoonlijk wordt geholpen en geadviseerd door één van onze verlichtingsspecialisten. Zij helpen u graag met het maken van de juiste keuze bij het aanschaffen van verlichting. In onze winkels en website krijgt u als klant een goed beeld van wat er momenteel aan lampen leverbaar is, welke technieken zijn er in de verlichting en met het advies van één van onze deskundige medewerkers wordt kiezen heel eenvoudig. Zo komen we tot de beste lichtoplossing voor elke klant, ieder interieur en budget.