Pluspunten
Omruiling zeer goed en snel geregeld.
Pluspunten
Mijn oordeel in sterren hierboven zegt het helemaal. Prima service,
Pluspunten
Ik ben nog benaderd vanuit Lampidee zelf over het gebruik van de juiste led lamp, er stond een foutieve suggestie online en dus zat een verkeerde lamp nu bij de bestelling. Het bedrijf heeft vervolgens de juiste lamp geleverd en het financieel netjes afgehandeld, erg meedenkend en fijn, top service!
VerbeterpuntenN.v.t.
Pluspunten
Er vond vertraging in aflevering plaats door foutje bij leverancier, maar dankzij snelle actie Ricardo was alles 1 dag later opgelost! Complimenten en dank daarvoor.
Pluspunten
2 tafellampjes met touchbediening gingen vanzelf aan. Zonder probleem en op advies van lampidee werden de lampjes omgeruild
Pluspunten
Belde voor mijn bestelling het filiaal in barendrecht omdat ik een vraag over de fitting had.een hele aardige dame ging voor mij de hele winkel en toen het magazijn door om mij te helpen.echt super service.
VerbeterpuntenNee
Pluspunten
Pluspunten
Vriendelijk, degelijke uitleg en komen beloftes na
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snelle en correcte levering
Pluspunten
We zijn in de winkel in Utrecht goed geholpen.
Pluspunten
Telefonische vragen over lampen uit uw site werden deskundig beantwoord en met adviesen aangevuld.
Pluspunten
Duidelijk
Pluspunten
Reageerde snel op een vraag waarop de levering toch op zaterdag plaats vond. Dit in tegenstelling tot de info op de site
Pluspunten
Vriendelijk, proberen oplossing te zoeken voor probleem
VerbeterpuntenInstructies t.a.v. GU-10 fitting. Voor gebruikte waar bied je korting aan, zeker als er voor probleem de nodige km gereden moeten worden.
Pluspunten
Winkel is makkelijk te bereiken en parkeren is goed.
Pluspunten
Mooie en gevarieerde lampen. Winkel is netjes en overzichtelijk. Niet helemaal volgestopt met lampen zoals de buurman op Barendrecht
Donk 3
2991 LE Barendrecht
Lampidee is een lampenwinkel met 5 speciaalzaken en is een kleinsschalig bedrijf waar de klant nog echt centraal staat. U wordt als klant persoonlijk wordt geholpen en geadviseerd door één van onze verlichtingsspecialisten. Zij helpen u graag met het maken van de juiste keuze bij het aanschaffen van verlichting. In onze winkels en website krijgt u als klant een goed beeld van wat er momenteel aan lampen leverbaar is, welke technieken zijn er in de verlichting en met het advies van één van onze deskundige medewerkers wordt kiezen heel eenvoudig. Zo komen we tot de beste lichtoplossing voor elke klant, ieder interieur en budget.