Pluspunten
Lamp werd gratis gerepareerd, omdat hij vrij snel kapot was gegaan. We werden goed geholpen, terwijl we bonnetje niet konden overleggen.
geen
Pluspunten
Snelle levering goed product
VerbeterpuntenOp de website stond de lamp afgeprijsd en gratis bezorging. Bij online bestellen werden echter toch bezorgkosten geteld. Telefonisch contact opgenomen en moeten praten als brugman om uiteindelijk toch te krijgen wat op de website stond vermeld. Daarna prima afhandeling
Pluspunten
Opvolging van reviews en verbeteringen is perfect!
VerbeterpuntenDe informatie die bij het product vermeldt stond toonde een verkeerde lamp, hier kwam ik pas achter nadat de lamp binnen was gekomen. Zodra ik dit gemeld had heeft Lampidee mij direct kosteloos een juist peertje toegestuurd. Een zeer nette afhandeling in mijn optiek!
tekening was niet helemaal duidelijk. aangeven van de reserve onderdelen bij de tekening.
Pluspunten
Doen wat ze beloven, zelfde dag verzonden als de bestelling is gedaan. Lamp was prima verpakt, veel extra voorzorg voor eventuele schokken tijdens transport.
De staande lampen worden als bouwpakket geleverd. Dat wordt niet vermeld op de website en dat gegeven is van belang want het bouwpakket dat ik heb ontvangen is niet in elkaar te zetten als je niet handig bent.
Beste heer/mevrouw 't Hardt, Het beste wat u had kunnen doen, is contact opnemen met onze klantenservice. Mijn collega belt u vandaag of morgen om te kijken of wij kunnen helpen met de montage. U woont zelfs dichtbij onze winkel in Breda. Dus laten we eerst een oplossing voor u zoeken. M.v.g. Ricardo
VerbeterpuntenUniekere naam verzinnen...
Pluspunten
Goede prijs, snelle levering. Prima!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Vandaag een fantastische staanlamp gekocht in het filiaal in Barendrecht. De service was super, de verkoopster had veel vakkennis en was bijzonder aardig. De lamp was ook nog eens zeer scherp geprijsd. Ik raad iederen aan om een kijkje te gaan nemen, niet alleen vanwege het uitgebreide assortiment, ook om het vakkundige personeel en de scherpe prijs!
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten.
Pluspunten
supersnelle levering. glazen lamp zeer goed ingepakt
Pluspunten
52 punten
VerbeterpuntenGa zo door
Pluspunten
Levering was zeer snel Product was goed verpakt Product was compleet en makkelijk te installeren Staat ontzettend leuk en sfeervol wij zijn uiterst tevreden over dit product, zullen volgende keer zeker opnieuw kijken
VerbeterpuntenIk denk dat het bedrijf goed bezig is
Pluspunten
Snelle afhandeling en super service bij omruilen.
Pluspunten
We zijn goed geholpen
VerbeterpuntenIs prima zo
Pluspunten
VerbeterpuntenNa bestelling kreeg ik te zien dat de levertijd 4-6 dagen was, terwijl dit in eerste instantie 1-2 dagen zou zijn. Ik kon nergens terugvinden wat de werkelijke levertijd zou zijn, dit kan mijns inziens verbeterd worden.
Pluspunten
Snelle levering en mooie collectie
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Gewoon goed.
Pluspunten
Tijdens onze vakantie hier geweest. Dit is een veel kleinere winkel dan bijvoorbeeld in Utrecht. Ook hier mooie lampen en wederom geslaagd voor een lampje
Donk 3
2991 LE Barendrecht
Lampidee is een lampenwinkel met 5 speciaalzaken en is een kleinsschalig bedrijf waar de klant nog echt centraal staat. U wordt als klant persoonlijk wordt geholpen en geadviseerd door één van onze verlichtingsspecialisten. Zij helpen u graag met het maken van de juiste keuze bij het aanschaffen van verlichting. In onze winkels en website krijgt u als klant een goed beeld van wat er momenteel aan lampen leverbaar is, welke technieken zijn er in de verlichting en met het advies van één van onze deskundige medewerkers wordt kiezen heel eenvoudig. Zo komen we tot de beste lichtoplossing voor elke klant, ieder interieur en budget.