Pluspunten
Doen wat ze beloven
VerbeterpuntenGeen, maar blijf ook niet stilstaan, want stilstaan is achteruit gaan.
geen. Is prima zo.
Pluspunten
Ik belde om iets over het product te vragen en werd heel vriendelijke en correct behandeld met het juiste antwoord.
Pluspunten
Vriendelijk geholpen, goed advies gekregen
VerbeterpuntenOp de site staat levering binnen 2 tot 4 dagen, maar kreeg pas na ruim een week bericht.
Pluspunten
Werd zeer goed geholpen en geadviseerd. Prijs kwaliteit verhouding is goed. Lampen zijn boven verwachting.
Pluspunten
De verkoopsters nemen alle tijd om ons zo goed mogelijk te helpen
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Goede kennis van bestaand product of hij nog geleverd kon worden, waarop andere winkels al meeteen zijden dat het product niet meer te leveren was.
VerbeterpuntenInformeren over de gang van de bestelling of het nog lang duurt.
Pluspunten
Mooie spullen goede verzending
VerbeterpuntenDe lampen hingen net 1 uur. Ik ging gloeilampen ervoor kopen bij de leenbakker. Wat schetst mijn verbazing. Exact dezelfde lampen voor 40 euro ipv 90 dat betekent in mijn geval dat ik 90 euro in totaal “teveel” betaald heb. Overigens ook bij de kwantum deze lampen gezien veel goedkoper.
Prima op tijd bezorgd!
Pluspunten
Goede en vriendelijke medewerksters, top service.
Pluspunten
Goede levering van de lamp en goede kwaliteit
Pluspunten
klantvriendelijk
Pluspunten
Afspraken na gekomen
VerbeterpuntenLevertijd was langer dan verwacht.
Pluspunten
Schone en goede winkel presentatie. Goed bereikbaar(Spijkenisse)
VerbeterpuntenIets grotere voorraad in huis. Hoeft de klant niet terug te komen.
Pluspunten
De verkopers denken mee en komen met goede initiatieven. Ook komen zij met een oplossingen die de klant verder helpen.
VerbeterpuntenNadat ik het product had opgehaald bleek dat ik de verkeerde lampen had meegekregen. De winkel belde op om dit mee te delen. Ik moest terug komen naar de winkel om de lampen om te ruilen. Jammer is dat de service vervolgens: bedankt en tot ziens is. Een attentie, als genoegdoening voor de fout die zij maken, was op zijn plaats geweest.
Pluspunten
Zeer klantvriendelijk, goed naar onze wensen geluisterd en hierop gadviseerd
Pluspunten
Prettige communicatie, gastvrije ontvangst
VerbeterpuntenBij het zrlf samenstellen van lampdelen kun je delen ontvangen die niet op ekkaar passen. Dit zou voor de aflevering gecontroleeerd en gecorrigeerd moeten worden. Dus, levering van toeleveranciers beter controleren.
Pluspunten
Mooie winkel, veel keus,
VerbeterpuntenLosse lampjes direct mee verkopen tijdens de aanschaf. Wij kochten de Lampidee Model Greta. Hierbij zitten niet de halogeen, of LED lampjes. Daar is bij de aanschaf geen melding van gemaakt. De lampjes kun je beter direct aanbieden, en niet bij het afhalen van de lamp. Het feel good gevoel krijgt een dompertje, als blijkt dat de kosten achteraf hoger zijn. Als dit direct wordt overeengekomen, dan is dat niet het geval.
Donk 3
2991 LE Barendrecht
Lampidee is een lampenwinkel met 5 speciaalzaken en is een kleinsschalig bedrijf waar de klant nog echt centraal staat. U wordt als klant persoonlijk wordt geholpen en geadviseerd door één van onze verlichtingsspecialisten. Zij helpen u graag met het maken van de juiste keuze bij het aanschaffen van verlichting. In onze winkels en website krijgt u als klant een goed beeld van wat er momenteel aan lampen leverbaar is, welke technieken zijn er in de verlichting en met het advies van één van onze deskundige medewerkers wordt kiezen heel eenvoudig. Zo komen we tot de beste lichtoplossing voor elke klant, ieder interieur en budget.