Pluspunten
Volgens afspraak in de avond bezorgd.
VerbeterpuntenGraag erbij vermelden dat de lamp nog in elkaar gezet moet worden.
Pluspunten
Wij zijn geholpen door een niet alleen uiterst vriendelijke mevrouw (met veel humor) maar diezelfde mevrouw bleek zeer deskundig en wist heel goed ons in te schatten en tot de juiste adviezen te komen.
Pluspunten
Fijne winkel met meedenkend personeel. Doen echt hun best voor je. Ben wel door verschillende personen geholpen.
VerbeterpuntenZorg dat allles up to date is als je iets moet laten zien.
Pluspunten
Houden aan afspraken. Bezorging helemaal via website te volgen. Is dus prima.
VerbeterpuntenBezorging was wel ruim een uur later dan steeds aangegeven.
Pluspunten
Goed advies in winkel Vriendelijke verkoopmedewerker Leuke artikelen
VerbeterpuntenGeen creditcard betaalmogelijkheden.
Pluspunten
Snelle levering Netjes geholpen in de winkel
VerbeterpuntenWe hadden wel verwacht dat de verlichting bij de prijs van de lamp inbegrepen zou zijn. Ook omdat het een behoorlijke prijs is voor de lamp. Op de site is het niet te vinden en in de winkel is het bij de koop niet aangegeven.
Pluspunten
Zeer vriendelijk en behulpzaam
Pluspunten
vlotte en vriendelijk personeel en helpen om dat te vinden wat jij in gedachten heeft
Pluspunten
Snelle levering. Mooie badkamerlamp voor hele zachte prijs. Vriendelijk personeel.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Vakmanschap. Goede adviezen en wordt met de klant meegedacht wat het beste artikel voor het doel is.
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Fijne bereikbaarheid en ook een gezellige en deskundige vekoopmedewerker / ster.
VerbeterpuntenIk zou het niet weten, Misschien wat meer lampwerk voor boven een wastafel. Deze keuze was niet erg groot.
Pluspunten
Supersnelle levering. Goed verpakt. Goeie prijs
Pluspunten
Goed advies, ruim assortiment,
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Fijne winkel om je lampen te kopen. Ze leveren snel en geven goed advies. Ik raad deze winkel iedereen aan
VerbeterpuntenGeen
klantvriendelijkheid was ver te zoeken koop je voor ruim 400 euro aan lampen is een korting op de bollen niet mogelijk
Donk 3
2991 LE Barendrecht
Lampidee is een lampenwinkel met 5 speciaalzaken en is een kleinsschalig bedrijf waar de klant nog echt centraal staat. U wordt als klant persoonlijk wordt geholpen en geadviseerd door één van onze verlichtingsspecialisten. Zij helpen u graag met het maken van de juiste keuze bij het aanschaffen van verlichting. In onze winkels en website krijgt u als klant een goed beeld van wat er momenteel aan lampen leverbaar is, welke technieken zijn er in de verlichting en met het advies van één van onze deskundige medewerkers wordt kiezen heel eenvoudig. Zo komen we tot de beste lichtoplossing voor elke klant, ieder interieur en budget.