Laden reviews...
1 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Door dat de besteller van D H L had besloten, dat ik verhuist zou zijn en mijn briefpakket retour afzender had gestuurd, dreigde de prachtige japanse kersenbloesemboom zijn uiteindelijke bestemming te missen. Door snel en kordaad ingrijpen van de bijzonder attente meneer van de telefonische helpdesk, kon ik nog net op tijd. Deze popup kaart versturen, naar iemand, die naar nieuws had gekregen. Mijn bijzondere dank.
12 October 2025
J. Van Dalen
Goirle
Prachtige kaarten, goed verpakt en snel geleverd, top dus!
27 January 2025
Marieke
Apeldoorn
De kaart is op zichzelf al een cadeautje!
Annemieke
Anna Paulowna
Snelle verzending en mooie kaarten.
Marijke
Nieuwstadt
Leuk assortiment en vooral netjes verpakt in aparte zakjes etc
Esther
Hoofddorp
Kaarten goed beschermd ingepakt en vlotte levering
Henny
Zandvliet
Helemaal top!
16 January 2025
Melissa
Amsterdam
De bestelling is toegekomen zoals meegedeeld in de mail. Ben erg content met alle leuke kaarten
14 January 2025
Annie Ramon
Lichtervelde
Ik wilde een paar speciale kaarten hebben en zoeken kwam ik op de site van Müller wenskaarten. Wat een prachtige kaarten! En de bezorging was snel! Echt een aanrader voor als je echt mooie kaarten zoekt!
Paula
Hoorn
De kaarten zijn precies zoals op de foto super mooi. Zal zeker vaker bestellen
Odette
Roermond
Ruime keuze en snel geleverd, ik koop hier al jaren. Wel jammer vind ik het dat vele kaarten nu een Engelse tekst hebben....
Betty
Drachten
Leuke kaarten, excellente service.
11 January 2025
Steven
Schoten
Als je verlegen zit om wenskaarten die je in de reguliere winkels niet kunt kopen.
6 January 2025
Silvia
Maarssen
Snelle levering en super service!
23 December 2024
Iris
Venlo
Ruime keuze snelle levering precies zoals het hoort.
23 December 2024
Arie van Steensel
Rotterdam
Ik koop al een aantal jaren een paar keer per jaar kaarten en ben er altijd blij mee. De kaarten zijn steeds heel goed verpakt en de bezorging is ook altijd snel. Ook was een telefonisch contact erg plezierig. Kortom een aanrader.
22 December 2024
Marrian
Baarn
Snelle levering. Dus ruim op tijd ontvangen vóór de feestdagen. Leuke, originele 3D kaarten. Ik bestel zeker opnieuw
Anne
De Haan
Prachtige kaarten besteld die snel werden geleverd, perfect!
Yvon
Den Haag
Snelle verzending, goed verpakt en mooie vormgeving.
Guurtje Leguijt
AMERSFOORT
De collectie 3d-kaarten “message in a bottle” vind ik geweldig. Een hele leuke aparte kaart om cadeau te geven. De kaarten worden zorgvuldig verpakt en snel geleverd.
Joke
de Groot
Via website mooie kerstkaarten aangeschaft voor een redelijke prijs .En ook vele uitvoeringen staan op de website.Dus voor iedereen wat
Jan
Bergen op Zoom
Makkelijke te doorzoeken site met aparte kaarten. Snelle en goede service bij vragen mijnerzijds. Bestelling was goed verpakt en de kaarten en boekenlegger zijn helemaal zoals ik had gehoopt.
15 December 2024
Anita
Venlo
Ik zocht een speciale kaart en die vond ik hier. Ik kocht een aantal 3-D kaarten en ze zijn prachtig. De verzending was snel en de bestelling was goed verpakt.
Irene
Den Haag
Ik word altijd blij van het assortiment Muller kaarten. Ik slaag altijd voor verjaardagskaarten, kerstkaarten en neutrale kaarten. De keuze is enorm gevarieerd, voor ieder wat wils!!!
Wilma
Nijmegen
Sommige kinderkaarten waren nog leuker dan ik had gedacht!
M.H.G.
Roermond
Muller wenskaarten, de online wenskaartenwinkel,
is in juni 2007 opgericht en heeft als doel:
Online echte kwaliteitswenskaarten en cadeautjes verkopen aan particulieren en bedrijven (secretaresse, managementassistent).
Vanaf 1 kaart tot honderden kaarten per bestelling.
Rohofstraat 132
7604 AK Almelo