Prachtige kaarten, goed verpakt en snel geleverd, top dus!

een cadeautje

De kaart is op zichzelf al een cadeautje!

Heel goed.

Snelle verzending en mooie kaarten.

Mooie kaarten en vooral heel netjes bezorgd/verpakt

Leuk assortiment en vooral netjes verpakt in aparte zakjes etc

Zeer vlotte levering

Kaarten goed beschermd ingepakt en vlotte levering

Helemaal top

Helemaal top!

Erg leuke kaarten

De bestelling is toegekomen zoals meegedeeld in de mail. Ben erg content met alle leuke kaarten

Uitstekend!

Ik wilde een paar speciale kaarten hebben en zoeken kwam ik op de site van Müller wenskaarten. Wat een prachtige kaarten! En de bezorging was snel! Echt een aanrader voor als je echt mooie kaarten zoekt!

Heel mooi

De kaarten zijn precies zoals op de foto super mooi. Zal zeker vaker bestellen

Ruime keuze en snel geleverd

Ruime keuze en snel geleverd, ik koop hier al jaren. Wel jammer vind ik het dat vele kaarten nu een Engelse tekst hebben....

Leuke kaarten, excellente service.

Als je verlegen zit om wenskaarten die je in de reguliere winkels niet kunt kopen.

Snelle levering en super service!

Snelle levering en super service!

Gewoon goed

Ruime keuze snelle levering precies zoals het hoort.

Ik ben zeer tevreden.

Ik koop al een aantal jaren een paar keer per jaar kaarten en ben er altijd blij mee. De kaarten zijn steeds heel goed verpakt en de bezorging is ook altijd snel. Ook was een telefonisch contact erg plezierig. Kortom een aanrader.

Originele kaarten

Snelle levering. Dus ruim op tijd ontvangen vóór de feestdagen. Leuke, originele 3D kaarten. Ik bestel zeker opnieuw

Prachtige kaarten

Prachtige kaarten besteld die snel werden geleverd, perfect!

Prachtige kaarten

Snelle verzending, goed verpakt en mooie vormgeving.

Een snelle levering van mijn bestelling

De collectie 3d-kaarten “message in a bottle” vind ik geweldig. Een hele leuke aparte kaart om cadeau te geven. De kaarten worden zorgvuldig verpakt en snel geleverd.

mooie en goede kaarten

Via website mooie kerstkaarten aangeschaft voor een redelijke prijs .En ook vele uitvoeringen staan op de website.Dus voor iedereen wat

helemaal tevreden

Makkelijke te doorzoeken site met aparte kaarten. Snelle en goede service bij vragen mijnerzijds. Bestelling was goed verpakt en de kaarten en boekenlegger zijn helemaal zoals ik had gehoopt.

Prachtige kaarten en snelle verzending

Ik zocht een speciale kaart en die vond ik hier. Ik kocht een aantal 3-D kaarten en ze zijn prachtig. De verzending was snel en de bestelling was goed verpakt.

Fantastisch kaarten

Ik word altijd blij van het assortiment Muller kaarten. Ik slaag altijd voor verjaardagskaarten, kerstkaarten en neutrale kaarten. De keuze is enorm gevarieerd, voor ieder wat wils!!!

prefect

Sommige kinderkaarten waren nog leuker dan ik had gedacht!

Veel keus en een prima prijs

Eens in de zoveel jaar bestel ik diverse kaarten bij Mullerwenskaarten. De keus is zeer ruim. Prachtige kaarten van kunstenaars tot idyllische kaarten. Ook minimalistische kaarten en gewone fotokaarten van bloemen zijn er te koop. Door deze vele keuzemogelijkheden heb ik een gevarieerd kaartenbestand in huis voor elke gelegenheid. De kaarten woorden zorgvuldig ingepakt en snel verzonden.

Rohofstraat 132

7604 AK Almelo

+31 (0)546 827092

Over Mullerwenskaarten

Muller wenskaarten, de online wenskaartenwinkel, is in juni 2007 opgericht en heeft als doel: Online echte kwaliteitswenskaarten en cadeautjes verkopen aan particulieren en bedrijven (secretaresse, managementassistent). Vanaf 1 kaart tot honderden kaarten per bestelling.