Supersnelle levering

Producten zijn van prima kwaliteit en de levering kwam supersnel!!

Alle kaarten zijn even mooi ben er heel blij mee

TOP aparte kaarten!!

Geweldige,schitterende 3D,pop up,swing kaart: hele aparte kaarten! Net iets specialer dan een normale kaart,mooie ontwerpen!! Hoop dat ze nog lang in hun assortiment blijven!

prachtige kaarten; prima bezorging

Ik heb hier mooie kaarten gevonden en de bezorging is prima.

Keuze uit een grote hoeveelheid kaarten.

Er is bij Muller een ruime keuze uit kaarten met zeer diverse, uiteenlopende onderwerpen. Er zijn ook veel bijzondere kaarten voorbeeld: uit laser gesneden. Prachtig zijn die. De kaarten zijn keurig verpakt en worden zeer snel bij jou bezorgd.

Goede ervaring

Goede webpagina, snel verstuurd en mooie kwaliteit kaarten

Snel en netjes

Nadat ik mijn bestelling heb gedaan kreeg ik binnen een paar dagen mijn bestelling netjes in de brievenbus ik werd netjes op de hoogte gehouden

Prachtige kaarten!

Op zoek naar bijzondere Kerstkaarten met een Kerststal ben ik hier goed geslaagd, ik weet zeker dat de uiteindelijke ontvangers er blij mee zullen zijn.

Snel geleverd en prachtige kaarten.

Zeer snel geleverd

Heel mooie kaarten

Mooie selectie kaarten, netjes ingepakt met zo weinig mogelijk plastic!

Prima kaarten en op tijd afgeleverd

Snelle ontvangst en in perfecte staat!

Het product is lekker samen ontvangen en het was perfect verpakt waardoor het puntgaaf is ontvangen. Top!!!

niets op aan te merken

prima!

prettige website, veel keus, wordt snel opgestuurd. niets dan lof!

Mooi assortiment kerstkaarten

Het was leuk webwinkelen bij Muller wenskaarten, ik ben goed geslaagd!

Snel geleverd, professioneel verpakt, met kleine attentie. Heel mooie wenskaarten, niet de doorsnee die je overal ziet. Super tevreden

Heel apart.

De kaarten zijn eigenlijk zo mooi dat ik ze zelf wil houden. Dus ik denk dat diegene die een kaart ontvangt er reuze blij mee zal zijn.

Mooie en gevarieerde collectie wenskaarten

Originele wenskaarten, snelle verzending en zorgvuldige verpakking.

Zo’n leuke collectie

Ik was op zoek naar kaarten van het merk Santoro. Helaas was de voorraad van dit merk beperkter dan ik had gehoopt. Maar ik was wel totaal verrast door de leuke verdere collectie en heb een behoorlijk aantal mooie kaarten kunnen bestellen.

Goed.

Snelle levering en kaarten waren als verwacht

Mooi assortiment

Ruime keuze kerstkaarten en snel en goed verpakt geleverd.

Mooie kaart

De verzending was te lang onderweg.Dinsdag om 1230 uur besteld en Vrijdagmiddag 1730 uur ontvangen. De kaart die ik heb besteld zag er wel leuk uit.

Mooie kaarten, goede service

Er is veel keus in wenskaarten, en vandaag besteld is de volgende werkdag in huis. De website is goed ingericht, en alles is goed te vinden. Fijne onderverdeling en ook kan je zoeken op een trefwoord. Bestelling is snel geplaatst en gratis bezorgen vanaf vast bedrag.

Rohofstraat 132

7604 AK Almelo

+31 (0)546 827092

Over Mullerwenskaarten

Muller wenskaarten, de online wenskaartenwinkel, is in juni 2007 opgericht en heeft als doel: Online echte kwaliteitswenskaarten en cadeautjes verkopen aan particulieren en bedrijven (secretaresse, managementassistent). Vanaf 1 kaart tot honderden kaarten per bestelling.