goed aangekomen en mooie kaarten

Alles naar wens en ontvangen zoals belooft

Mooi

Perfect zoals op foto,snelle levering,betaalbaar

Makkelijk bestellen van mooie kaarten

Op deze site kun je makkelijk mooie kaarten bestellen. Er is heel veel keus. Omdat ik voor ons bedrijf moet bestellen is het ook erg handig dat het op rekening kan.

Vriendelijk en Muller doet wat ze zeggen.

Een supermooie kaart uitgezocht en besteld. Werd goed op de hoogte gehouden van de status van verzending. Zeer vriendelijke in de webomgang.

Precies geleverd wat ik besteld en verwacht had.

Keurig verzorgd en verpakt

Nette zending en mooie kaartjes

Ge-wel-dig!

De kaarten waren erg mooi, super zorgvuldig ingepakt! Na het melden van een vergissing werd ik uiterst correct te woord gestaan en werd de vergissing op hun eigen kosten hersteld. De bedoelde kaart werd de volgende dag al bezorgd! Alleen maar lof voor deze wenskaartenwinkel.

Fijn, deze webwinkel!

Mooi assortiment. Prima website waarop je handig kunt filteren op categorieen kaarten. Ik had deze 1e keer 4 kaarten besteld. Keurig de volgende dag geleverd. De kaarten zijn mooi en van goede kwaliteit. Ze worden degelijk verpakt, zodat er geen vouwen tijdens transport ontstaan. Hier koop ik voortaan mijn wenskaarten.

Snel geleverd, ziet eruit zoals verwacht!!

Snelle bezorging en service

Snelle bezorging en service

Mooie wenskaarten

Enige problemen met afrekenen, inmiddels opgelost. De website zou iets duidelijker kunnen, vooral aankruisen algemene voorwaarden is wel eens een probleem. Handiger misschien om dat te integreren met de bestelling. Verder goede service.

Zeer plezierig en betrouwbaar

Echte kwaliteitswenskaarten, mooie collectie en goede, betrouwbare en attente, klantvriendelijke service.

Prachtige kaarten, groot assortiment en snelle, zeer verzorgde bezorgservice!

Prachtige kaarten, groot assortiment en snelle, zeer verzorgde bezorgservice!

Leuke kaart

Muller heeft een heel mooi, uitgebreid assortiment kaarten voor elke gelegenheid en in verschillende prijsklasses. Bestellen via de site werkt prima. En de bestelling is er supersnel. Dus ik ben zeer tevreden.

Fijne website, snelle bezorging

Ruime keuze met goede omschrijvingen. Elke keer vind ik die ene kaart waar ik naar op zoek was!

Super snelle levering en netjes verpakt.

mooi kaarten snelle levering

De kaarten voldeden aan mijn verwachting. Zijn heel mooi en van goede kwaliteit. Snelle levering

Volledig naar wens

Mooi assortiment, fijne website, prachtige 3D kaarten en snel bezorgd. Een kaart wordt een kadootje.

Prachtige kaarten en zeer snelle levering.

De flessenpost-kaarten zijn een cadeautje op zich. Bovendien werden ze binnen 2 dagen geleverd. Ik ga hier zeker vaker bestellen. Fijn ook dat er keuze is voor verschillende gelegenheden.

bovenverwachting goed!

Snelle levering en prachtige kaarten.

De kaarten werden snel geleverd en zijn erg mooi. Ik kan weer een aantal mensen blij maken.

Was prima

Alles keurig verpakt ,kaarten zijn naar wens

Hier koop ik zeker nog terug!

Ruime keuze en correcte service.

Rohofstraat 132

7604 AK Almelo

+31 (0)546 827092

Over Mullerwenskaarten

Muller wenskaarten, de online wenskaartenwinkel, is in juni 2007 opgericht en heeft als doel: Online echte kwaliteitswenskaarten en cadeautjes verkopen aan particulieren en bedrijven (secretaresse, managementassistent). Vanaf 1 kaart tot honderden kaarten per bestelling.