Mooie kaarten

Prima service en snelle levering!

leuke kaarten en prima service

Vriendelijke benadering zowel op de website als na de bestelling. Leuke kaarten. Soepel bestel-proces en snelle levering.

Super leuke kaarten

Mooie kaarten!

Snelle bezorging!

Heel mooie ervaring, voor herhaling vatbaar !!

De nogal lange termijn voor levering (die volledig te wijten was aan corona) was niet aangenaam, maar dus niet de schuld van uw firma.

Mooie karten aan een mooie prijs

Verschillende mooie kaarten besteld! Goede prijs kwaliteit... enkele mooie kaarten aan 1,50 / 2 euro het stuk gekocht. Niet altijd evident om een mooie kaart aan een mooie prijs te vinden!

Nette service

Duidelijke site, netjes bezorgd, fijn voor kaarten die je persoonlijk wil kunnen schrijven.

Volgende dag bezorgd.

Mooie kaarten en snelle levering.

Snelle levering, prachtige kaarten

Prima aanbod, uitstekende service

Snelle goede service, mooie producten.

Muller wenskaarten verkoopt mooie producten, biedt veel keus. De bestelling wordt direct verstuurd. Erg tevreden!

snelle levering, prima product

Snelle en correcte levering!

Netjes en goed verpakt en snel verstuurd en bovendien erg mooie kaarten. zeker de 3d swingcards!

Goede overzichtelijke website,met veel variatie. Snelle, correcte levering en alles in goede staat ontvangen.Met een vriendelijk kaartje erbij,dat als er iets niet goed was,contact op te nemen.

Prima levering

Mooie wenskaarten en perfecte aflevering.

Super kaartencollectie!

Als ik een speciale kaart nodig heb, dan slaag ik altijd bij Muller! Uitgebreide collectie, goed netjes verpakt en altijd op de hoogte van verzending van het product. Al met al prima service!

Slecht

Kreeg de kaart pas na zijn verjaardag

Lang wachten op bestelling

Tot nu heb ik mijn bestelling nog niet ontvangen!!!!

Snelle en correcte levering!

Mooie collecties

Ruime keuze uit prachtige kaarten en snelle levering.

Snelle levering van leuke kaarten

Helemaal volgens wens. Leuke kaarten en duidelijke website .

Prachtige kaarten en snelle levering

Zie boven

Mooie kaarten, snel en netjes afghandeld

Zeer mooie kaarten. Bestelling was, ondanks Coronaperikelen snel in huis. Top! Nadeel: je moet of meer kaarten bestellen, of in verhouding veel verzendkosten betalen. Dat is dan weer jammer.

Een aantal kaarten niet zo mooi afgesneden.

Snelle levering, keurig verpakt. Een deel van de kaarten is van een goede kwaliteit, maar enkele kaarten zijn niet mooi afgesneden. De verhouding van het witte kader rondom deze kaarten klopt niet. Dat is erg jammer.

Goede kwaliteit voor een goede prijs!

Makkelijk en gericht een persoonlijke kaart uitzoeken. Stuk voor stuk van een goede kwaliteit en goede prijs.

Rohofstraat 132

7604 AK Almelo

+31 (0)546 827092

Over Mullerwenskaarten

Muller wenskaarten, de online wenskaartenwinkel, is in juni 2007 opgericht en heeft als doel: Online echte kwaliteitswenskaarten en cadeautjes verkopen aan particulieren en bedrijven (secretaresse, managementassistent). Vanaf 1 kaart tot honderden kaarten per bestelling.