Zeer tevreden!

Mooie kaarten, snelle levering.

Veel keus en snelle levering

Ik zocht echt een speciale kaart en heb ik hier gevonden. Snel in huis.

Leuke kaarten en de bestelling was goed te volgen en had ik snel in huis.

Snel, groot assortiment, vriendelijke prijzen!

Vorige week voor het eerst besteld. Het is erg goed bevallen! De site is overzichtelijk, duidelijk & gebruiksvriendelijk! De keuze is zeer uitgebreid. Prijzen zijn goed. De kaarten waren netjes verpakt. De levering was heel snel. Aanrader!

Hè, ff lekker grasduinen,,,,,,,,,,,,

Veel variatie, ook leuke, kleine cadeautjes, goede prijzen, goede service, snelle afhandeling !

De artikelen zijn ondanks de huidige situatie in NL keurig en op tijd geleverd. Wat ik wel mis, is het geven van korting bij het bestellen van meerdere kaarten.

Top service!

Mijn bestelde kaarten zijn, ondanks d corona drukte, snel bezorgd. Netjes verpakt. Het zijn mooie kaarten met prachtige kleuren. Ik ben tevreden!

Zo'n mooie kwaliteit!!

Ik vond de site al erg duidelijk. Maar bij ontvangst van de kaarten vond ik de verpakking, maar zeker ook de kwaliteit van de kaarten echt Supergoed! Ik zal hier zeker meer kaarten gaan bestellen.

Snel netjes geleverd!

Prima in orde

Snel geleverd, netjes verpakt. Helemaal prima.

Goede kwaliteit, ruime keus en snelle zorgvuldige levering.

mooie kaarten van goede kwaliteit

Kaarten kwamen op tijd aan, ze zijn van een mooie stevige kwaliteit.

geweldige ervaring

snelle levering & prachtige kaarten!

Prachtige kaarten en snelle levering!

Graag bestel ik bij Muller: prachtige wenskaarten, goede keus en vlotte levering.

Leuke kaarten en snelle levering

Voor de eerste keer wenskaarten online besteld en voor herhaling vatbaar. Het assortiment kaarten is divers en van goede kwaliteit.

Groot assotiment, snelle levering

Voor het eerst ansichtkaarten online besteld. Mullers is verreweg heeft verreweg de meeste keus en zeer redelijke prijzen. Ik ben een nieuwe klant en ik zal zeker nogmaals bestellen bij Mullerswenskaarten.

helemaal volgens verwachting

De bestelde kaarten zien er prachtig uit. Snelheid van verzending prima!

Ruime keus en snelle levering

uitstekende wenskaartenwinkel

Prima collectie. Correcte levering.

leuke kaarten, uitgebreide keuzes, snelle levering

leuke kaarten, uitgebreide keuzes, snelle levering

Snelle keurig levering!

Op zoek gegaan naar de kaarten van gwenaëlle trolez. Deze had ik in een museum in Den Haag gekocht maar nergens meer verkrijgbaar. Gelukkig hadden jullie ze en binnen paar dagen keurig binnen incl de bestelde postzegels! Top! Nogmaals dank.

Mooie kaarten.

Mooie kaarten ontvangen, goede levering.

Veel keuze, snelle levering

Veel keuze in kaarten voor diverse situaties. Goede prijs kwaliteit verhouding. Kaarten worden netjes verpakt en snel geleverd..

Betrouwbare webwinkel

Ik ben erg tevreden over Mullerwenskaarten. Snelle levering, kaarten waren netjes verpakt en met een vriendelijk bedankkaartje erbij. De site vind ik ook overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. En het belangrijkste.... de keuze in mooie, bijzondere kaarten. Ik heb de site opgeslagen onder favorieten en kom zeker weer terug!

De leuke niet-standaard online kaartenwinkel.

Mooie collectie wenskaarten waar je blij van wordt.

Rohofstraat 132

7604 AK Almelo

+31 (0)546 827092

Over Mullerwenskaarten

Muller wenskaarten, de online wenskaartenwinkel, is in juni 2007 opgericht en heeft als doel: Online echte kwaliteitswenskaarten en cadeautjes verkopen aan particulieren en bedrijven (secretaresse, managementassistent). Vanaf 1 kaart tot honderden kaarten per bestelling.