Mooie kaarten, goede service

Wat een mooie kaarten en ook nog eens gunstig geprijsd. Snelle levering, keurig verpakt.

Snel

Ik had het afleveradres fout ingevuld, dit is netjes gelijk gecorrigeerd en de volgende dag was de kaart al binnen. Snel, top en een mooie kaart.

goed verzorgd

verzending goed verzorgd. assortiment zou ik uitgebreider willen.

Prachtige originele Engelstalige wenskaarten voor geboorte! Na bestelling zijn de wenskaarten nog diezelfde dag verstuurd en had ik ze de volgende dag al in huis. Door Coronacrisis hier voor het eerst kaarten besteld maar zal dit in toekomst ook zeker blijven doen.

De kaarten waren mooi en precies zoals op de foto’s

Snel bezorgd (op tijd voor de verjaardag!) en mooie kaarten

Ga hier snel weer bestellen :)

Snelle levering van Leuke pop up kaarten!

Prima ervaring met uw bedrijf!

Alles was naar wens

de website is heel duidelijk en Muller wenskaarten heeft mooie kaarten die ik op andere sites niet kon vinden. keurig op tijd geleverd en de kwaliteit is prima.

Mooie kaarten en goede prijs.

Voor herhaling vatbaar !

Goede dienst

Perfekt

Goede service en ondanks de tijd, snel bezorgd. Heel blij mee. Dank jullie wel. Mvg G. Kuijper

Snelle levering en goedverpakt! Prachtige kaart voor mijn vader die morgen 80 jaar wordt.

Mooie kaarten snelle levering

Goed bedrijf , die doet wat ze beloven

Prachtige kaarten, met zorg verpakt

Veel keus, snelle levering, met zorg verpakt en keuze uit prachtige kaarten. Prijs kwaliteit verhouding uitstekend

Gewoon goed

Super snelle levering

Goede informatie vooraf en snelle en perfecte aflevering

zie boven

Echt top service

Direct andere dag in huis mooie collectie

Snelle service, mooie producten.

Zeer goede ervaring. Extra fijn dat je hier postzegels bij de kaarten kunt kopen.

Kwaliteit en dat zie je

Ondermeer gekozen voor de bloemenserie, prachtige foto's en kleuren!

Tevreden over Muller,minder over PostNL

Ruim,divers assortiment aan mooie en ook originele kaarten. Wel een beetje wantrouwen tov levering PostNL. We kennen de moeilijke,huidige omstandigheden maar als je €5,95 verzendkosten moet betalen verwacht je stipte levering zoals voorzien.

Mooie kaarten, zorgvuldig verpakt aangekomen bij mij.

Altijd top

Altijd zeer snelle levering, netjes verpakt, prima prijzen, leuk assortiment, top dat je ook postzegels mee kunt bestellen. Kortom: aanrader!

Goede snelle service, mooie kaarten

Een mooi en breed assortiment aan kaarten en snel geleverd.

Helemaal top

Mijn pakket werd afgeleverd zoals verwacht. Ook in goede conditie. En de inhoud netjes ingepakt. Of je een cadeau uitpakt, heerlijk!!

Vlotte bestelling, veel keuze in mooie kaarten. Perfecte en ordelijke levering

Rohofstraat 132

7604 AK Almelo

+31 (0)546 827092

Over Mullerwenskaarten

Muller wenskaarten, de online wenskaartenwinkel, is in juni 2007 opgericht en heeft als doel: Online echte kwaliteitswenskaarten en cadeautjes verkopen aan particulieren en bedrijven (secretaresse, managementassistent). Vanaf 1 kaart tot honderden kaarten per bestelling.