Snelle service, klantvriendelijk.

Ik had nog nagebeld want mijn paaskaarten wilden we op tijd binnen krijgen voor pasen, om uit te delen aan onze collega's . Super vriendelijk en snelle service. Ze waren al binnen voordat ik ophing zeg maar. Top

super!!

Prima site en snelle levering! Erg blij mee!

Mooie kaarten en snelle levering! Zelf koop ik graag kaartensets, ipv losse kaarten. Misschien zou de vindbaarheid daarvan nog overzichtelijker gemaakt kunnen worden.

Super veel keus uit veel kaarten.

Super veel keus uit veel kaarten, snel bezorg. Erg blij mee. Ik ga zeker vaker bestellen. Bedankt.

Uitstekende service, prachtige kaarten!

Uitstekende service, prachtige kaarten, snelle levering

Keurig 👍

Een aanrader, mede omdat het niet meevalt om nog kaarten en postzegels online te kopen. Keurig verpakt, snelle levering Ik ben dik tevreden

Fantastische service ,er was een verkeerde kaart geleverd.Werd onmiddelijk vervangen door de juiste.De verkeerde kaart mochten wij behouden met een vriendelijk briefje!

Ruime keus, goede kwaliteit en snel geleverd

Ik ben op hun website terechtgekomen omdat ik felicitatie kaarten nodig had en zelf niet mobiel genoeg was om dat in een fysieke winkel te kunnen doen. Blij verrast met het aanbod, de prijzen zijn ook zeer acceptabel. Nu kwam ik erachter dat ze ook leuke kadootjes hadden, die heb ik afgelopen keer aangeschaft. Zeer tevreden.

Snelle levering en prima kaarten

Snelle levering en prima kaarten

Tevreden

Goeie kwaliteit kaarten

Heldere communicatie, goede kwaliteit.

Goed verzorgd

Snelle bezorging en de kaarten die ik uitkoos waren nog mooier dan ik verwacht had!!

Erg leuke en mooie kaarten

Hele leuke wenskaarten die je niet in de fysieke winkels vindt. Snelle levering. Goeie prijs. Zeer tevreden

Goed geregelt

Snel ontvangen, goed verpakt, gewoon prima.

leuke pop up kaarten

Zocht naar een kaart voor mijn bijna blinde en dove tante in het verzorgingshuis, eenzaam wegens het virus. Een pop up kaart vond ik een uitkomst, die kun je voelen! Beetje parfum erop gedaan.... De kaarten werden netjes verpakt en tijdig bij mij thuis afgeleverd.

Snelle correcte levering

Grote sortering, ik zal regelmatig een nieuwe bestelling doen

Vind perfect

Heel blij super was er al op paar dagen 👍👍

Ervaring is alleen bij deze bestelling

Zie in de reactie hier boven.

Ruim aanbod, goede service

Ruim aanbod, goede service en communicatie

Mooie kaarten.

U hebt er een tevreden klant bij!

Snel en efficiënt

Een prettige ervaring

Leuk assortiment, goede service.

Ik kwam deze shop tegen op zoek naar leuke, aparte wenskaarten. Die vond ik hier. Snel besteld en het werd goed geleverd in speciale envelop. Prima!

Prachtige kaarten, ik ben er heel blij mee!

Ruime keus, prachtige kaarten! Ben er heel blij mee!

Prachtig product

Snelle levering van een prachtige product van goede kwaliteit.

Rohofstraat 132

7604 AK Almelo

+31 (0)546 827092

Over Mullerwenskaarten

Muller wenskaarten, de online wenskaartenwinkel, is in juni 2007 opgericht en heeft als doel: Online echte kwaliteitswenskaarten en cadeautjes verkopen aan particulieren en bedrijven (secretaresse, managementassistent). Vanaf 1 kaart tot honderden kaarten per bestelling.