Snelle levering, mooie producten

De volgende dag al in huis, dat had ik zeker niet verwacht

Alles snel en gemakkelijk!

Hele leuke collectie kaarten en fijne en snelle service!!

Mooie kaarten, met snelle levering

Prachtige kaarten die betaalbaar zijn en snelle bezorging

Het betreft prima kaarten.

Snelle levering en goede kwaliteit.

Prima verzorging

De kaarten zagen er uit zoals mijn verwachting was. Snelle bezorging

kan niet beter

bestelling geplaatst en binnen no-time ontvangen, mijn compliment daar voor. Jullie gaan me zeker nog eens terug zien

Uitstekend!

Uiterst snelle en keurige levering.

Unieke kaarten van goede kwaliteit

Van erg lang zoeken tussen kaarten op Hallmark en Greets werd ik niet blij. Die zijn vaak erg schreeuwerig en hebben een lelijk en generiek design. Deze website biedt unieke kaarten van goede kwaliteit met mooie afwerking! Ook de verzending ging voorspoedig. Dank!

Top service, snel, betrouwbaar, goede prijzen.

Veel kaarten voor de Pasen gekocht. Groot assortiment, goede prijzen en een snelle levering! Super geregeld in deze tijden! Top!

Bestelling vlot en prima in orde

Duidelijke bestelling overzicht Een kaartje besteld en kort erna een mail gekregen dat het niet voorradig was Onmiddellijk het bedrag van het kaartje teruggestort gekregen En een korting bij volgende bestelling Alles heel verzorgd verpakt Zeer tevreden!

Goede prijs-kwaliteit verhouding.

Mooie kaarten. Snelle levering. Top!

super

super

zeer tevreden

vlotte bezorging en de goede kaarten gekregen

Goede snelle service

Leuke, gezellige kaarten!

Prima, mooie kaarten, snel geleverd

Goede ervaring. Ga zeker nog eens bestellen.

Snelle levering, erg mooie kaarten!

Veel keus aan verschillende en originele wenskaarten in verschillende prijsklasses, eerlijke verzendkosten, snelle levering. Prima!

Veel keus, netjes verstuurd

Regelmatige klant dus tevreden klant.

Hele mooie kasrten, weer veel mensen blij kunnen maken. Alles ging zoals afgesproken.

top

Snelle levering en mooie kaarten

๐Ÿ‘Œ๐Ÿผ

Prachtige kaarten! Mooi door hun eenvoud

Prima website, snelle levering

Prima website, snelle levering

Prachtige kaarten vlot bezorgd

Via de duidelijke website kon ik makkelijk aparte, prachtige kaarten uitzoeken. Veel keuze. Vlotte bezorging per post, mooie kwaliteit. Ik kreeg goede reakties op de verzonden kaarten. Goed bezig!

Snelle afhandeling

Prima ervaring ... voor herhaling vatbaar. Maar .... ik wil geen ongevraagde reclame mails oid ontvangen !!!!!

Rohofstraat 132

7604 AK Almelo

+31 (0)546 827092

Over Mullerwenskaarten

Muller wenskaarten, de online wenskaartenwinkel, is in juni 2007 opgericht en heeft als doel: Online echte kwaliteitswenskaarten en cadeautjes verkopen aan particulieren en bedrijven (secretaresse, managementassistent). Vanaf 1 kaart tot honderden kaarten per bestelling.

• Kiyoh & Klantenvertellen zijn onafhankelijke platformen en erkend Google reviewpartner. Of een review nu lovend is of juist kritisch โ€“ iedere stem telt.