Prima afhandeling bestelling en, ondanks Corona crisis, perfect op tijd geleverd. Compliment! Juist in deze tijd hebben we kaarten nodig.

Het is makkelijk bestellen en is netjes verzonden

Het is netjes verzonden

positief, mooiekaarten en snel geregeld!

zie boven

Toegankelijk en lot

Mooi aanbod en vlotte levering, zelfs in moeilijke tijden.

Ik was specifiek naar kaartjes van pickmotion en kwam op deze site uit. Ik ga hier zeker nog bestellen!

Ruim assortiment en goede & snelle service/bezorging!

Ruim assortiment met een groot aanbod aan verschillende kaarten. Goede en snelle service/bezorging. Bestelling was zorgvuldig verpakt!

Mooie kaart

De kaarten zien er heel mooi uit en hebben een goede kwaliteit.

Nu veel boek- en tijdschriftenwinkels dicht zijn heb ik het als zeer prettig ervaren om kaarten te kunnen bestellen. Ik gebruik de kaarten om met goede wensen voor Pasen te sturen naar oude/zieke mensen inzorgcentra en verpleeghuizen, nu een bezoekje niet mogelijk is.

Alles naar wens!

Idem

Mooi assortiment en snelle service

Niks op aan te merken

Voor herhaling vatbaar.

Snelle levering, goed verpakt.

Supersnelle levering

Kaartjes supersnel geleverd, zelfs in coronatijd. Goed verpakt zodat kaartjes niet gekrenkt zijn. Grote keuze.

verrassend

Heerlijk om, nu aan huis gebonden, een pakje in de brievenbus te vinden. Snel na de bestelling, goed en praktisch verpakt. De kaarten zijn een feestje. En, D3, je kunt het je niet echt voorstellen, in het echt heel verrassend. Cadeautjes voor mezelf en vervolgens voor anderen.

Ik zocht een kaart met planeten voor mijn neefje die 5 wordt. Omdat zijn verjaardag niet door gaat ivm het Corona virus, moest het wel een speciale zijn. Deze heb ik bij jullie gevonden, helemaal te gek. Geen gewone kaart, maar één in 3D, waardoor het toch ook een beetje een kadootje is.

Prima bedrijf,mooie kaarten

Goede service en snelle levering. Mooi product met ruime keuze!!

Geweldig ! Snelle levering, prachtige kaarten !

Voor herhaling vatbaar !

Mooie kaarten, en persoonlijke topservice

Op zoek naar geschikte kaarten voor gelegenheden kwam ik op de site van Muller wenskaarten. Ik zag mooie kaarten, met heldere prijzen. Op de gok besteld en tot mijn vreugde kwam de bestelling een dag later al aan, en waren de kaarten ook écht mooi en van goede kwaliteit. Heel blij mee dat ik een nieuwe leverancier heb gevonden! Klein minpuntje: het menu aan de linkerkant vond ik verwarrend. Het duurde even voor ik daarop kwam en de sortering juist had.

Snelle levering mooie producten

Mooie en originele kwaliteitskaarten

Mooi assortiment kwaliteitskaarten. Goede en snelle levering en goed verpakt.

Prachtige kaarten

Correcte bezorging

Goede service, snelle afhandeling snel binnen

1 ste maal alles heel goed verlopen

Snel in huis. Goede communicatie

Keuze is beperkt, maar genoeg om mooie kaarten uit te zoeken. Snelle levering.

Ik heb een aantal lief- en leedkaarten besteld voor collega's. Deze waren snel in huis. Ook fijn dat het op rekening kan.

Helemaal tevreden

Goed op tijd en netjes aangekomen

Rohofstraat 132

7604 AK Almelo

+31 (0)546 827092

Over Mullerwenskaarten

Muller wenskaarten, de online wenskaartenwinkel, is in juni 2007 opgericht en heeft als doel: Online echte kwaliteitswenskaarten en cadeautjes verkopen aan particulieren en bedrijven (secretaresse, managementassistent). Vanaf 1 kaart tot honderden kaarten per bestelling.