Prima service, ruime keuze

Handig als men geen gelegenheid heeft om in een winkel kaarten te kopen, of als het gaat om grotere aantallen (bijvoorbeeld kerstkaarten). Ruime keuze, en prima kwaliteit!

Perfect !

Zeer snelle verzending en uitstekende kwaiteit.

Prima bedrijf

Correcte levering

Prachtige en leuke kaarten, mooie kwaliteit.

Ben zeer blij met bestelde kaarten, 10 stuks. Ze blijken in het echt kwalitatief ook nog eens goed eruit te zien. Bestelling had ik snel in huis.

Super!!

Super mooie kaart besteld, ook nog eens razendsnel verzonden! Heel blij mee!

Mooie agenda

Zoals omschreven.

Levering snel en vlot verlopen, perfecte service

Geen verdere comentaar

Snelle bezorging

Snelle bezorging en super leuke kaarten!

Snel geleverd en topkwaliteit voor de scherpste prijs

Geen opmerkingen

Snel en op tijd

Pop up kaart besteld mooi kaart Voor valentijn vrouw vond hem helemaal prachtig mooi

Als (tijd, levering) is vlot verlopen. De verzendkosten voor zo een kaartje vonden wij te hoog.

Zoals beloofd: dag later verzonden en dag daarna afgeleverd. Pecies zoals ik had gehoopt.

Naar verwachting

Kwalitatief mooie kaarten

Goede en snelle levering van de kaarten.....alleen een na mijn idee te kleine keuze.....van grote wenskaarten, kleine kaarten wel genoeg keuze.

Prima service 10

Heel tevreden

Ik ben heel tevreden met de kaarten die ik kan uitzoeken online ze zijn heel mooi en zorgvuldig verzonden en snel dank u

Na de bestelling direct een bevestiging van mijn order en na een paar uur al verzendbevestiging. Volgende dag al in huis! Product was exact zoals omschreven, inclusief een leuk bedankt voor uw bestelling kaartje.

Tevreden!

Bestelling werd snel geleverd, alles was verzorgd verpakt, met een vriendelijk kaartje erbij. Tevreden!

juist wat we moesten hebben

ik was reeds verschillende winkels afgelopen om een mooie engelstalige pensioenkaart te vinden, maar helaas. toen zocht ik op Mullerwenskaarten en had ik zelf nog keuze. Ze werd tijdig geleverd en paste in de brievenbus.

top en snel

Mooie kaarten en niet duur. Snelle levering

Mooie kaarten

Altijd een mooie en grote keuze uit kaarten ,en vlotte en nette bezorging 👍

goede service

mijn bestelling was groter dan de beschikbare voorraad. Met 1 e-mail via de contactpagina, is mijn bestelling in behandeling genomen en kon er toch geleverd worden.

Mooi en goede kwaliteit

Was snel aangekomen Mooi kaart en goede kwaliteit

goede prijs-kwaliteit verhouding

snelle en betrouwbare levering van deze firma

Zeer goede service

Muller wenskaarten bied veel kaarten en leuke kleinigheidjes aan in hun webshop. De webshop is overzichtelijk. Ik koop hier erg graag voor mijn postcrossing hobby. Het word netjes ingepakt en snel geleverd voorzien van een track and trace code. Is een kaart niet leverbaar dan word er goede service geboden, krijgt u het desbetreffende bedrag meteen netjes terug gestort. Ik ben een zeer tevreden klant.

Rohofstraat 132

7604 AK Almelo

+31 (0)546 827092

Over Mullerwenskaarten

Muller wenskaarten, de online wenskaartenwinkel, is in juni 2007 opgericht en heeft als doel: Online echte kwaliteitswenskaarten en cadeautjes verkopen aan particulieren en bedrijven (secretaresse, managementassistent). Vanaf 1 kaart tot honderden kaarten per bestelling.