Goede klantenservice

Door kerstdrukte was mijn agenda laat binnen maar ik werd daarover zeer vriendelijk tegemoet gekomen en het werd zeer netjes opgelost.

Altijd bijzondere kaarten en kadootjes en snel geleverd!

Een hele prettige site met veel leuke kaarten en bijzondere kadootjes. Altijd snel geleverd, dus heel erg tevreden.

prima producten,snelle levering

prima producten,snelle levering Alles prima verzorgd en snelle klantenservice als je die al nodig hebt

Snelle en correcte levering, voldoet aan de verwachtingen. Prima.

Snelle verzending

Snelle verzending en goede collectie kaarten.

keurig verzorgd en snel

ben al n poosje klant , en ben uiterst tevreden, mooie kaarten, goed omschreven, verzending keurig en snel.. voor herhaling vatbaar..

Super snel en klantvriendelijk!!!

Bijzonder fraaie kaart, echt een cadeautje

Snelle levering, uitstekend verpakt

Vriendelijke service snelle levering!

Heel snel antwoord gehad op mijn vraag + extra info. Voor 15u besteld die dag en de dag er na al met de post ontvangen. Zeer tevreden!

Boven verwachting

Goede, duidelijke site, veel keuze, prachtige kaarten, snel besteld en snel geleverd.

Ruime keuze aan kaarten

Uitstekend geholpen door Muller door fout PostNL

Mijn pakket was door PostNL retour gestuurd omdat ''het adres niet bestond''. Dit was onzin maar helaas niks meer aan te doen toen het al retour was gestuurd. Muller wenskaarten gebeld en situatie uitgelegd en onzettend prettig geholpen en toen het pakketje binnen was weer opnieuw (kosteloos) doorgestuurd en heeft mij hier ook van op de hoogte gehouden. Perfect geholpen dus! 10/10!!!

De mooiste kerstkaarten!

Na lang zoeken kwam ik op de website van Mullerwenskaarten terecht en daar vond ik de mooiste kerstkaarten, o.a. uit het Verenigd Koninkrijk waarbij een goed doel gesteund kan worden. Heel veel keus en binnen 1 werkdag bezorgd. Perfect!

Zoals altijd snelle reactie op de bestelling en zeer verzorgde verpakking.

Zoals altijd snelle reactie op de bestelling en zeer verzorgde verpakking.

Goed assortiment

Altijd moeilijk om engelse kaarten voor bijzondere gelegenheden te vinden. Ik slaag nagenoeg altijd bij Muller.

Gemakkelijk te bestellen en snelle levering.

Verhouding prijs/kwaliteit uitstekend.

Mooie kaarten en snelle bestelling

Zie bovenstaand

top

Duidelijk bestelproces en snelle levertijd. Er was per abuis een verkeerde set kaarten geleverd (In die zin een probleem datzelfde totaal mijn smaak niet zijn), maar dat werd na een mailtje snel en netjes opgelost. Aanbeveling waard dus!

Overzichtelijk en mooie kaarten!

Het was makkelijk om kaarten te zoeken op bepaald genre, snel besteld en snel bezorgd! Volgende keer weer

Erg goede kwaliteit en levering service!

Erg goede kwaliteit en levering. Blije klant!

Alles was prima. Ik ben erg tevreden.

Super tevreden!

Mooie kaarten

Er zaten helaas in 1 pakje kerstkaarten 9 ipv 10 kaarten..wel 10 envelopjes.

Zoals altijd verfrissend en precies wat ik zoek

Ik ben altijd op zoek naar een aparte kaart en de enige plek die dat heeft is muller! Hie vind ik altijd wel een aparte gechikte kaart voor de juiste gelegenheid en hij is in geen andere winkel verkrijgbaar!

Rohofstraat 132

7604 AK Almelo

+31 (0)546 827092

Over Mullerwenskaarten

Muller wenskaarten, de online wenskaartenwinkel, is in juni 2007 opgericht en heeft als doel: Online echte kwaliteitswenskaarten en cadeautjes verkopen aan particulieren en bedrijven (secretaresse, managementassistent). Vanaf 1 kaart tot honderden kaarten per bestelling.