Prima ervaring!

Grote collectie snelle levering

Ontevreden

Ik dacht bij een extra groter kaart ook een “extra” groter kaart te krijgen! Misschien mijn eigen schuld dat ik niet op de afmetingen hebt gelet. Dus voor wat ik kreeg was het te duur! In de winkel had ik voor zelfde geld wel een super grote kaart kunnen kopen!

Ervaring is goed

Alles zie eruit zoals ik had gehoopt en was netjes verpakt.

Heel tevreden met deze prachtige wenskaarten!

Vlotte verwerking van mijn bestelling en mooi aanbod

Ruime keuze

Al enkele jaren koop ik Muller wenskaarten: altijd goed.

Prachtige 3D kaarten!

De 3D kaarten zijn zo verrassend mooi en de levering is weer eens SNEL. Een feestje op naar vrienden en family te sturen.

Veel keuze, goede bezorgservice

Ik ben tevreden met mijn aankoop. Veel keuze op de website en goede, snelle bezorgservice. Netjes verpakt, zodat de kaarten niet beschadigd konden worden.

Product zoals omschreven

Snelle levering en goed verpakt

Ik ben heel tevreden

Mijn kaarten snel in de brievenbus en ze zijn mooi!

Goede kwaliteit, snelle levering.

2 pop-up kerstkaarten besteld; volgende dag keurig geleverd. Ben zeer tevreden. Bijkomend pluspunt: zeer ruim aanbod!

Snel in huis en mooie kaarten

Had een kaartenset nodig als cadeau. En ondanks alle black friday drukte had ik deze de volgende dag al in huis met een leuke cadeau kaart.

Uitgebreide, scherp geprijsde, collectie

Een enorm uitgebreide collectie met leuke en bijzondere kaarten. Fijn dat het niet het standaard assortiment heeft, maar juist weet eens wat anders. Veel keus, leuk geprijsd en snelle afhandeling van de bestelling.

De kaarten zijn eenvoudig, maar mooi!!!

De kaarten zijn eenvoudig, maar mooi en bovendien milieuvriendelijk !!! De bestelling is keurig afgehandeld. Het was de eerste keer dat ik iets bij U bestelde, maar zeker voor herhaling vatbaar!!!

makkelijk compleet en handig

Het is ontzettend makkelijk bestellen op de complete website, ik vind dat je er alles vindt wat je in deze dagen nodig hebt, maar ook in de toekomst voor verjaardagen erg handig .

vrolijk

Ik word al vrolijk bij het bestellen en als het pakje dan bij de Gamma opgehaald is ben ik een blij ei.

Leuke spulletjes en snelle levering.

Alles in één keer goed en snel

Mooi en verzorgd

Niks op aan te merken

Perfect gegaan!

Mooie kaarten! De volgende al in huis! Perfect

Leuk assortiment met kaarten, makkelijk te bestellen en snel in huis!

Fantastische mooie kaart, goed verpakt, snel geleverd!

Het was eenvoudig te bestellen bij Mullerwenskaarten, en het assortiment kaarten met Engelse tekst is mooi en onderscheidend!

Altijd volgens verwachting

Fijn om kaarten voor allerlei te vinden

nog niet ontvangen

nog niet ontvangen

mooie kaarten

snelle levering van de hele mooie kaarten.

Mooie kwaliteit, snelle levering

Eenvoudig bestelproces, mooie kwaliteit kaarten en enveloppen en de na 2 dagen al in huis.

Rohofstraat 132

7604 AK Almelo

+31 (0)546 827092

Over Mullerwenskaarten

Muller wenskaarten, de online wenskaartenwinkel, is in juni 2007 opgericht en heeft als doel: Online echte kwaliteitswenskaarten en cadeautjes verkopen aan particulieren en bedrijven (secretaresse, managementassistent). Vanaf 1 kaart tot honderden kaarten per bestelling.