Leuk assortiment en snelle levering!

Het is een gevarieerd assortiment met duidelijk vermeld de voorraden en de service is uitstekend!

Ideale manier om unieke kaarten te kopen

Een uitgebreid aanbod, helder gesorteerd in thema’s en snel geleverd. Super!

Erg tevreden over Muller kaarten

Mooie kaarten, zorgvuldig verpakt en snel geleverd

Snelle goed verzorgde levering

Snelle goed verzorgde levering

Heerlijke website om naar een mooie kaart te zoeken.

Ik koop regelmatig meerdere kaarten zodat ik nooit mis grijp. Zoals felicitatiekaarten, sterkte wenskaarten, kaarten met humor enz. De kaarten zijn mooi, grappig en apart!

Heel leuk om het pakketje te ontvangen met leuke kaarten.

Bestelling verliep vlot. Veel keuze mogelijkheid.

blij

Prachtige kaart, goede prijs en levering; dank.

Goed verzorgd en snel.

Stevige nette verpakking. Snelle bezorging. Goede communicatie.e

snel en goed

Goed kwaliteit/prijs verhouding

Prachtige kaarten!

Pop-up kaarten gekocht en die waren erg mooi. Snel geleverd ook. Zeer goeie ervaring

Goede ervaring

Mijn ervaring is goed. Snelle verzending alleen miste ik wat keuze in wat meer 'bijzondere' kaarten.

Na mijn bestelling na 18.00 meteen reaktie van de volgende dag de geplande verzending en 2dagen

later thuis met de post ontvangen, goed gedaan, dank je ! Kwaliteit kaarten met enveloppen ... !

Kaarten besteld, de volgende dag al in huis! Alleen vind ik wel de kaarten wat moderner mogen zijn.

Prima en snel

Kleine bestelling gedaan, goed geholpen, bestelling snel ontvangen met leuke kleine attentie!

top

Snelle levering en heel erg zorgvuldig verpakt. Erg blij mee.

perfekt

de bestelling heel snel en in prima staat ontvangen

Originele en mooie kaarten, snel geleverd.

De bestelling en bezorging verliep prima. Prachtige kaart!

Geweldige winkel

Goede overzichtelijke site , veel keuze en netjes verpakt en verzonden

Leuke bijzondere kaarten en snel bezorgd

Snelle service van mooie kaarten!

Snelle service van mooie kaarten, super snel geleverd!

Voor iedereen een leuk kaartje!

Bijzondere kaarten voor speciale en niet speciale gelegenheden. Altijd leuk een kaartje te ontvangen en de keuze is heel groot bij Muller Wenskaarten. Prima keuze!

Snelle levering in prima verpakking.

Mijn bestelling werd snel verwerkt, bevestigd en verstuurd. Volgende dag heb ik mijn pakketje met brievenbuspost in goede staat ontvangen.

bevalt prima

het bevalt goed te bestellen bij muller geen probleem en naar wens

zeer verzorgd, zoals beloofd!

als eerste verrassing, de waardering die de fima heeft voor mijn bestelling.ten tweede volledig uitgevoerd en op de dag die aangegeven is. ik heb me dan ook al voorgenomen, om nu en dan mijn wenskaartendoos aan te vullen op deze wijze. dat zullen geen grote bestellingen zijn, want als 85-jarige , is mijn bestand aardig geslonken. ik hoop dat ik hier nog een poosje gebruik van kan maken, het struinen door de pagina's is al een vermaak op zich

Rohofstraat 132

7604 AK Almelo

+31 (0)546 827092

Over Mullerwenskaarten

Muller wenskaarten, de online wenskaartenwinkel, is in juni 2007 opgericht en heeft als doel: Online echte kwaliteitswenskaarten en cadeautjes verkopen aan particulieren en bedrijven (secretaresse, managementassistent). Vanaf 1 kaart tot honderden kaarten per bestelling.