juist op tijd geleverd

heel goed!!!

Snelle levering en grote voorraad

Zoals de titel zegt heb ik een snelle levering ervaren en was ik uitermate verrast door de grote voorraad van de zeer diverse artikelen die je bij Feestbeest kunt bestellen.

Besteld en betaald maar niks ontcangen

Heel slecht. Betaald maar niks ontvangrn. Zelfs geen mail

Van zoektocht tot bestelling en levering. Alles top!

Ik ga hier vaker iets kopen

Leuke producten, makkelijk bestellen, goede communicatie en snelle levering

Goed !

Ik werd netjes op de hoogte gebracht wanneer ik mijn paketje kon verwachten. Het artikel was zoals gehoopt had !

snelle en goede service

product kwam op tijd en netjes aan.

Niks ontvangen

Ik heb alleen een orderbevestiging en factuur gehad en verder niks.

Prima service van de winkel

Artikel waren prima in orde Jammer dat de (externe) bezorgdienst zn afspraken niet na komt waardoor de artikelen niet de dag erna aan kwamen maar 2 dagen erna en dus te laat.......

Er is niks bezorgd

Ik zou mijn pakketje gisteren ontvangen maar er is niks bezorgd Geen code van jullie ontvangen en ook niet via DHL

Goeie kwaliteit snelle levering

Maat van pakken moet je ruimer bestellen Verder mooie kwaliteit van de bestelde artikelen.

Artikel veel te groot, terugsturen niet gratis

Het artikel dat ik besteld heb was minimaal 2 maten te groot. Bij een andere aanbieder een soortgelijk artikel in dezelfde maat besteld en die paste perfect. Het is niet meer van deze tijd om te moeten betalen voor de retourzending.

Snel en mooi

Snel en goed

Heel erg goed !

Prima levering goed verpakt dus voor herhaling vatbaar !!

Leuke artikelen, communicatie kan beter

Bij het bestellen miste ik een veld voor opmerkingen, ik heb belletjes besteld en ik had daar graag mijn voorkeur qua kleur voor door willen geven. Ik kreeg geen email met link van bezorging en terwijl ik dacht dat mijn bestelling nog bij elkaar gezocht moest worden, kreeg ik van DHL email dat pakket klaar stond voor ophalen bij distributiepunt.

Super snelle levering

Toppie

top

perfeckte goederen rap geleverd

Top! En voordelig.

Super mooi Pietenpak en prima prijskwaliteit verhouding. Zeer tevreden

Vind het lastig

Ik vind het lastig want de service want goed , maar de kosten van levering en bij verkeerde maat het terug sturen was ontzettend duur . Verder het artikel wat ik bestelde goede kwaliteit

Good quality products

Fast delivery, items quality better than expected.

Prima producten

Snel besteld, snel geregeld en snel ontvangen dus prima.

Goede snelle levering

keurig op tijd geleverd

Enige opmerking: de doos had een stuk kleiner gekund. Maar keurig op tijd geleverd en goede spullen.

31(0)117 - 740900

Over Het Feestbeest

Bij Het Feestbeest, dé plek voor carnavalsfanaten en feestvierders, hebben we al meer dan 20 jaar ervaring in het feesten! Van een kleine winkel zijn we uitgegroeid tot dé bestemming voor al je feestbenodigdheden, zowel binnen als buiten Nederland. En hier bij ons is het feest altijd binnen handbereik, want sinds een aantal jaren zijn we volledig digitaal gegaan.