Laden reviews...
32 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten melden snelle levering, duidelijke communicatie en betrouwbare kwaliteit. Sommige bestellingen hadden vertragingen of retourproblemen, maar de meeste problemen werden snel opgelost. Over het algemeen is de ervaring positief en doen veel klanten herhaalbestellingen.
Ik had twee artikelen besteld en één daarvan kon achteraf niet geleverd worden. Ik moest het feest afzeggen. Waarom niet gewoon uitleveren wat er wel was?
1 June 2026
Wouter
Frieschepalen
Goede en snelle levering, zeer tevreden
25 May 2026
Gerlinde
Beesd
Goed advies en service
18 May 2026
Annie
Overdinkel
Per abuis verkeerde maat besteld en vergeten de factuur mee te retourneren. Na contact met de klantenservice en de situatie uitgelegd, werd er super snel naar een oplossing gezocht en had ik de juiste maat en vergoeding van de retourzending binnen een mum van tijd.
28 April 2026
Gewoon perfect
27 March 2026
Theo
Siebengewald
Zonder berichtgeving was de bestelling al een week of 2 niet verzonden terwijl er op de website geadverteerd wordt met snelle verzending. Zonder bericht kreeg ik na een paar weken opeens het bedrag teruggestort.. heel vreemd allemaal.
20 February 2026
heel goed!!!
27 December 2025
Frans
Geldrop
Zoals de titel zegt heb ik een snelle levering ervaren en was ik uitermate verrast door de grote voorraad van de zeer diverse artikelen die je bij Feestbeest kunt bestellen.
26 December 2025
Richard
Waalwijk
Heel slecht. Betaald maar niks ontvangrn. Zelfs geen mail
22 December 2025
Cm
Zaamslag
Van zoektocht tot bestelling en levering. Alles top!
15 December 2025
Cindy
Amsterdam
Leuke producten, makkelijk bestellen, goede communicatie en snelle levering
15 December 2025
Gijs
IJmuiden
Ik werd netjes op de hoogte gebracht wanneer ik mijn paketje kon verwachten. Het artikel was zoals gehoopt had !
8 December 2025
Miranda
Wierden
3 December 2025
Miquel
Waspik
product kwam op tijd en netjes aan.
1 December 2025
Sjoerd
Nieuwkoop
Ik heb alleen een orderbevestiging en factuur gehad en verder niks.
29 November 2025
Maartje
Bergen
Beste Maartje,
De bestelling heb je inmiddels opgehaald. Ik heb je ook een mail gestuurd. Helaas komt onze automatische mail met de track & trace link niet bij iedereen door de spamfilter maar je mag ons altijd een mail sturen, dan sturen we je de track & trace zelf.
Artikel waren prima in orde Jammer dat de (externe) bezorgdienst zn afspraken niet na komt waardoor de artikelen niet de dag erna aan kwamen maar 2 dagen erna en dus te laat.......
28 November 2025
Myk
De Prins
Ik zou mijn pakketje gisteren ontvangen maar er is niks bezorgd Geen code van jullie ontvangen en ook niet via DHL
26 November 2025
Marcel
Tilburg
Beste Marcel,
Vervelend dat je de review al eerder hebt ontvangen dan de bestelling. Helaas is door drukte bij de vervoerder de levering wat later dan gebruikelijk. Ondertussen hebben we je de link met de track & trace gezonden en mag je de bestelling spoedig verwachten.
Maat van pakken moet je ruimer bestellen Verder mooie kwaliteit van de bestelde artikelen.
25 November 2025
Ron
zwolle
Beste Ron,
Bedankt voor je mooie reactie
Het artikel dat ik besteld heb was minimaal 2 maten te groot. Bij een andere aanbieder een soortgelijk artikel in dezelfde maat besteld en die paste perfect. Het is niet meer van deze tijd om te moeten betalen voor de retourzending.
25 November 2025
Nick
Waalre
Snel en goed
Jiska
Soest
Beste Jiska,
Bedankt voor je mooie reactie.
Prima levering goed verpakt dus voor herhaling vatbaar !!
Marian
Hoensbroek
Bij het bestellen miste ik een veld voor opmerkingen, ik heb belletjes besteld en ik had daar graag mijn voorkeur qua kleur voor door willen geven. Ik kreeg geen email met link van bezorging en terwijl ik dacht dat mijn bestelling nog bij elkaar gezocht moest worden, kreeg ik van DHL email dat pakket klaar stond voor ophalen bij distributiepunt.
Karen
Alkmaar
Beste Karin,
Bedankt voor je reactie. Bij artikelen die in een assorti kleur worden geleverd is het helaas niet mogelijk om zelf een kleur te kiezen. Wij vermelden dit ook bij de artikelen. Bij sommige klanten komt de automatische mail met de track & trace niet altijd door de spamfilter. Mocht je in de toekomst nog eens een bestelling plaatsen dan mag je altijd een mailtje naar de klantenservice sturen, wij mailen je dan de track & trace zelf.
Bij Het Feestbeest, dé plek voor carnavalsfanaten en feestvierders, hebben we al meer dan 20 jaar ervaring in het feesten! Van een kleine winkel zijn we uitgegroeid tot dé bestemming voor al je feestbenodigdheden, zowel binnen als buiten Nederland. En hier bij ons is het feest altijd binnen handbereik, want sinds een aantal jaren zijn we volledig digitaal gegaan.
Branch
Zakelijke Dienstverlening