Heel goede opvolging door klantendienst

Wij hadden eerst drie stuks van een artikel besteld, werden netjes op tijd geleverd en waren wat we verwachtten. Dan nog eens 20 stuks bij besteld, die werden niet tijdig geleverd aangezien er maar 17 voorradig waren, toen we echter belden en vroegen om alsnog de 17 stuks te leveren werd dit ook netjes en tijdig afgehandeld. Zeer vriendelijke en efficiënte klantendienst! Terugbetaling van de 3 ontbrekende stuks gebeurde ook meteen, en we kregen een kortingcode om de 3 onbrekende stuks opnieuw te bestellen zonder portkosten, tevreden klant!

Afwijkende afbeeldingen

Ik had zilvere glittersokken besteld. Op de foto waren ze mooi donkergrijs, maar toen ik ze binnenkreeg waren ze lichtgrijs. Pastte daarom niet meer bij mijn outfit. Afbeeldingen kloppen dus niet altijd met het product wat je beteld.... zonde van het geld.

goeie levering, product anders dan op afbeelding

ik had een reggae muts met dreadlocks besteld. op de afbeelding zag ik veel dreadlocks, met uitpakken zagen we maar 5 haren alleen aan de achterkant. alsnog plezier genoeg mee gehad!

deze is goed

Deze is goed wat betreft het feestbeest. Alleen de bezorging is minder. DHL heeft namelijk bij mij geen afhaalpunt. Ik moest nu met het ov mijn pakket ophalen. Helaas geld dit ook voor postnl

Tevreden

Tevreden over zowel het jurkje als de levering.

5 sterren voor spullen 0 sterren voor levering

Wederom slechte ervaring met DHL. Waar de winkel niets aan kan doen, zou alleen niet meer bestellen als het via DHL geleverd wordt, de hele dag thuisgeweest koerier belt aan, doen het hek open en de koerier rijdt zo weer weg na een briefje in de bus gedaan te hebben, dus kon een dag te laat het pakketje elders ophalen.

Heel netjes bedrijf met goede retourregeling

Helaas was er een artikel niet in mijn maat voorradig waardoor ik een artikel moest retourneren. Dit ging snel en netjes. Jammer dat ik dan toch portokosten moest betalen, maar dat was bekend.

Te laat bezorgd.

Later dan aangegeven bezorgd. De artikelen die ik gekocht had waren prima.

Te laat bezorgd

Artikelen prima, maar ondanks de voorraad toch te laat bezorgd.

Snelle levering goede website

Goede website overzichtelijk snelle levering Goede communicatie met levering

Tiptop in orde

Snelle levering, alles netjes verpakt en in orde.

Snelle correcte levering.

Goede kwaliteit voor redelijke prijs.

helemaal geweldig

schitterend pak, hoge kwaliteit, precies volgens afspraak geleverd. Meer kun je niet wensen

tevreden

Ik ben tevreden over mijn aankoop, alsook de levering die op tijd was

Goede producten en goede servive en levering

Producten zijn op tijd geleverd, waren makkelijk te vinden op de pagina en zagen er na bezorging fantastisch uit.

Perfecte bestelling en perfecte levering

top!

Geweldige service !

Onlangs had ik voor een feest wat cowboy artikelen nodig die ik bij feestbeest.nl besteld had. Uiteraard altijd op het laatste moment. Ik heb gebeld met een van de medewerkers die er persoonlijk voor ging zorgen dat het dezelfde dag nog verzonden werd. Zij heeft dit ook werkelijk gedaan zonder problemen. Alles keurig op tijd ontvangen. Fantastisch! Dank voor jullie service feestbeest.nl

2e maal dat ik bestel. Heel vlot en goeie prijs/kwaliteit

Heel ander product dan op de foto

Headsets voor carnaval besteld, afgegaan van de afbeelding. De afbeelding zag er een stuk beter uit dan andere headsets, was wel dubbel zo duur. Onder de afbeelding stond wel een tekst dat het product kon afwijken, maar dat het exact dezelfde headset zou zijn dan de helft goedkopere, is ronduit diefstal!

Niettegenstaande ik zelf moest sturen omdat mijn bestelling niet geleverd werd (door een tekort aan stock werd mij al vlug gemeld), werd het probleem vlug opgelost en kreeg ik alternatieven aangeboden. Ook het prijsverschil werd onmiddellijk teruggestort en een paar dagen later kreeg ik dan mijn producten.

TOP!!!!!

Voor de eerste keer een bestelling geplaatst en alles is zoals op de site vermeld staat. Mocht ik nog eens attributen nodig hebben dan check ik eerst deze site.

Top !

Snelle levering + top kwaliteit