Te laat geleverd

Bestelling voor 16.00u besteld maar helaas niet de volgende dag in huis, zoals beloofd op de site. Daardoor is het pakje linea recta retour gegaan

onduidelijke site, goed geholpen, maar slechte kwaliteit.

Op de website stond een foto van een volwassen man, met daarnaast de tekst one size fits all. Bij ontvangst van het pakket bleek het echter om een kindermaakt 140 te gaan. Dit was erg onduidelijk op de site. Netjes geholpen, kon gratis terug sturen en de volwassen maat bestellen. Deze bleek echter de dubbele prijs. uiteindelijk blij met het pak heeft de vreugde maar kort geduurd. na een avond carnaval lag het al uit elkaar doordat naden loslieten. Ik vind het belachelijk dat een pak van 60 euro die kwaliteit heeft. Kortom service goed, website kan beter, maar product waardeloos.

Mijn product heb ik niet ontvangen

Ik had voor carnaval een rode bandana besteld en hij zou de volgende dag geleverd worden... het is nu al anderhalve week later en heb nog steeds niks ontvangen of gehoord er over... vind dit ronduit slecht en niet netjes!

Super slecht, eigenlijk verdienen ze geen ster

Bestelling geplaatst, ineens was er een artikel niet leverbaar. De bestelling kwam thuis, was er een artikel al kapot. Nu is de bestelling onder de €39,- en wil ik alles terug sturen, moet ik zelf de verzendkosten betalen. Belachelijk! Hier bestel ik nooit iets meer!

Is klasse en mooi en vlugge service

Slecht

Bestelling nog niet ontvangen en de track en trace doet het nietmeer

Niet geweldig

Ik vond de materialen erg tegenvallen. De aluminium pruik was echt schandalig .... deze rechtstreeks in de prullenbak gegooid.

Er ontbrak iets bij mijn bestellen en kreeg geen contact met Feestbeest

Wilde bellen, maar kreeg ze telefonisch niet te pakken. Heb meerdere keren gebeld in 3 dagen tijd. Vervolgens een contactformulier ingevuld en hier ook tot op heden nog geen reactie op gekregen. Super vervelend dat de bereikbaarheid zo slecht is.

Te laat geleverd, slechte kwaliteit

De bestelling zou donderdagavond komen, maar was te laat. Toen ik uiteindelijk de doos opende van de bestelling hingen bij alle bestelde items draden los, slechte kwaliteit dus. Ik ga in ieder geval alles terug sturen.

Te late levering

Speciaal bij deze webshop besteld, vanwege snelle levering. Dag te laat waardoor we er niets aan hadden.

Super service, prima levertijd.

Snelle verzending

Levering niet aangekomen

Afgelopen week een bestelling gedaan voor de carnaval. Levering zou afgelopen vrijdag binnen zijn en is niet binnengekomen. Geen enkel bericht hierover gekregen!

Slecht

Er staat op de site voor 17.00 besteld de volgende dag in huis * mits voorradig Er staat ook dat de producten die op de site staan voorradig zijn. Helaas de levering niet op tijd binnen gehad! Erg jammer en vervelend!!

Super !!

Heel tevreden over het product en de levering ervan! Zeker een aanrader !!

Top en snel.

Hallo Ik had op het nippertje voor carnaval het helikopter petje besteld en het was supersnel binnen. Hier kom ik dus zeker terug en zal aangeraden worden Blijf lekker zo doorgaan tijgers!!

geweldig

Ik had een pruik besteld. De volgende dag al ontvangen en de kwaliteit van de pruik is ontzettend goed, dit alles voor maar 10 euro.

Zelf achteraan moeten bellen en toen nog een keer. Daarna was het geleverde nog kapot ook

Ik heb vleugeltjes besteld. Deze heb ik besteld op vrijdag. Op dinsdag gebeld, omdat er nog geen track en trace code was van DHL. Ik zou terug gebeld worden door een medewerkster. De bestelling was volgens hun wel verstuurd. Dinsdag niets meer gehoord. Woensdag nogmaals gebeld, ik zou weer teruggebeld worden. Uiteindelijk kreeg ik een mail van DHL met een track en trace dat ze de bestelling net gekregen hadden. Naar aanleiding van dit mailtje weer gebeld, ik kreeg de uitleg dat het erg druk was en dat ze gisteren niet gebeld hadden en de bestelling vergeten waren. Ze hadden hem alsnog opgestuurd. Helaas was er wel een smoes, maar geen excuus. De bestelling kwam donderdag binnen en nu bleek het bandje van een vleugel ook nog eens los, jammer! Ze hadden mij echt betere service moeten bieden en op zijn minst een excuses aan kunnen bieden.

Snelle service net voor carnaval

Een paar dagen voor carnaval werd mij nog een fantastisch pak geleverd (binnen 24 uur naar bestelling), echt super! Heb er de hele carnaval gebruik van gemaakt.

Slecht product

Het bestellen ging gemakkelijk, de site is netjes en duidelijk. Ook was het pakket snel binnen. Helaas is mijn bestelling op meerdere plekken kapot en kan ik het daardoor niet dragen.

Zeer slechte kwaliteit

Het zijn totaal geen mooie producten en de kwaliteit is zeer slecht. Bovendien klopte de maat totaal niet.

Beetje jammer dit... En nu verder ?

Ik heb een pimpwandelstok bij jullie besteld. Het begon al met bezorgen dat me product 1 a 2 dagen vertraging had, maar dat is iets waar niet het groote probleem zit... het wandelstok die ik heb besteld is Hellaas kapot aangetroffen bij DHL waardoor ik nou met een kapotte wandelstok zit... Ik ben nou ook bang dat ik geen nieuwe kan krijgen aangezien het morgen al carnaval is en ik hem voor deze carnaval heb besteld bij jullie... dus mijn vraag is?... En nu ? ...

Snel geleverd, waardeloze kwaliteit

Bestelde petje was niet meer dan een dun lapje stof met een klep er aan. Het "petje" was véél te groot voor een volwassene en kan ook niet kleiner gesteld worden. Totaal waardeloos.

Ben heel tevreden over de levering en de beschrijving. Kwam netjes op tijd en netjes verpakt

Er miste 1 product in onze bestelling, is netjes opgelost. Nog net op tijd voor carnaval hadden we het ontbrekende product binnen.

Nieuwstraat 52

4524 EG Sluis